ustam hoş geldinAhmet BAĞCE' Alıntı:Yeni muhabbet Kösesi hayırlı olsun beyler.. Hiç haberimiz olmadı hani,...![]()
ozturk41' Alıntı:Merhabalar ben kocaelin'den birol öztürk bilen bilir tanıyan anlatır (88 pajero) ile offroad yapmaya başladım (73 land-rover series III) son aracımdı onuda yeni sattım şu an yaya durumdayım AHMET abime ve ARMAĞAN abime başta olmak üzere
ozturk41' Alıntı:Merhabalar ben kocaelin'den birol öztürk bilen bilir tanıyan anlatır (88 pajero) ile offroad yapmaya başladım (73 land-rover series III) son aracımdı onuda yeni sattım şu an yaya durumdayım AHMET abime ve ARMAĞAN abime başta olmak üzere
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:ilk resim kuzu yayla kartepe 2.ci resim menekþe vadisi hemen tanýdým çok güzel geziydi ikiside
Hakan555' Alıntı:Bulgar sýnýrýna 100 mt mesafede 66 nufuslu gercek bi koy. Kýrklareli Kofcaz Malkoclar koyu. Belki birgun yýne 300 km olsada yolu o guzel tepeyi seyir icin giderim tekrar.
ozturk41' Alıntı:Ahmet abi bir ufak duzeltme yapayim ilk resim kuzuyayla devaminda en ust nokta olan verici tepesi herkes cikamaz kartepenin ulasilmaz zirvesiydi orasi vay be kac sene gecmis ikinci resimdede biliyorsun en az 35 araclik konvoy vardi
ozturk41' Alıntı:ustadim oncelike merhaba diyerek baslayayim oralara gitmeyi goze alirsaniz size kirklareli demirkoy avcilar koyunu tavsiye ederim hem deniz hem orman avcilar koyu karakol komutani ve subaylarida arkadasim sayilir aracimi (land-rover) onlara sattim artik samimi arkadas gibi olduk hem gezmelik hem offroadlik parkurlari mevcut eee askeri emniyette cabasi selamlar