Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,220
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

vay be siz beni gazlayın batıym kuma sonra ben girermiyim :D iyi ettin girmedin valla kum tam kalmalık

İstanbuldereye tek başına giden bencil kardeşim İzmit gurubuyla yarın konuşurum herkez niyetliyse

Etiketler

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
vay be siz beni gazlayın batıym kuma sonra ben girermiyim :D iyi ettin girmedin valla kum tam kalmalık

İstanbuldereye tek başına giden bencil kardeşim İzmit gurubuyla yarın konuşurum herkez niyetliyse
ömer abi ben çoğunluğa her türlü uyarım maksat gönüller bir olsun :smiley:çocuklarda geniş bir çayır çimen görsun. :smiley:.neticede karadenizliyim abi yayla benim kanımda var :D[/td][/tr][/table]

Willys i olan arkadasim sonu 20 20 olan bi telefon seni aramadimi :smiley:

Omer abi tamamen spontene oldu Istanbul dere. Sogucak yaylasina cikmadim beraber cikarik diye :smiley:

Hakan555' Alıntı:

Omer abi tamamen spontene oldu Istanbul dere. Sogucak yaylasina cikmadim beraber cikarik diye :smiley:

yarın Birol'u arıyorum kısmetse ve durumlar uygunsa spontane bir gezi yaparız :D
ama geçen menekşe yaylası gezisine Uğurla benden başka kimse katılmadı İzmitte 26 araba + 1 unimog karlı dağlara sığamadık :D

arsenikli' Alıntı:
Hafta sonu aktivite olursa benide ararmısınız demiştim ama dayanamadım arabayı yeni almanın heyacanıda var tabi yanıma nişanlımıda aldım hem gezer hem piknik yaparız diye bastık kurtdoğmuşa gittik gölün kenarına yedik içtik mangal yaptık biraz dinlendik hadi dedik çıkalım dolaşalım biraz, topladık ortalığı marş yaptım çalıştı 10-15 sn ye sonra stop etti , bidaha denedim aaa çalışmıyo.! indim kaputu açtım ama elimde hiç bi malzemem yoktu ne anahtar takımı ne başka bişey baktımki hava yapmış ama arabada mazot vardı nıye yapar nasıl yapar uyuz oldum havayı almaya calısıyorum sureklı hava gelıyo hortumdan mazot otamatiğide arızalı tabi tam pompalamıyor mazotu hava kararana kadar uğraştım uğraştım olmadı aradım babamı geldi aldı bizi . Ertesi gün ustayıda aldım gittim otomatiği söktü içi çamur gibiydi temizledi taktı çalıştırdık arabayı geldik ustanın dükkanına , bıraktım arabayı oraya
bartu geçmiş olsun sen sen ol araziye tek çıkma
çok önemli bir kuraldır bu ;)
tanışabilmek umudu ile :smiley:

beyler iyi akşamlar
nasılsınız yahu ne yapıyorsunuz

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
gizli gezi gizli ;D[/td][/tr][/table]

JUNİOR' Alıntı:
bilemiyorum ömer abi şehirde kayboluyorum diyor :D
oralarda nasıl buluruz yolu :eek:

yol olmayacakki bulalım dere tepe geze geze oyyy diye gidicez :D yani sıkıntı yok

evet beyler önerileri yazalım lütfen

Hakan rota ?

Birol kardeşimle konuştum Soğucak ve diğer yaylalara arkadaşları çıkmış hava kuru olduğu için toz toprak kalkıyor zevksiz oluyor dedi durumu araştıracağını söyledi

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
Yeni muhabbet Kösesi hayırlı olsun beyler.. Hiç haberimiz olmadı hani,... :smiley:

fark ettim şehir dışında olduğundan haberin olmamıştır özellikle link yazdım
en kısa metrajlı gezimiz 28 sayfa oldu :D
demekki birbirimizle muhhabet etmeyi seviyoruz devam o zaman

Hakan555' Alıntı:

bu willys sanırım benim abim yollarda kaldık teli attım arabanın içine akşama kadar motorla uğraştım ama olmadı

JUNİOR' Alıntı:
bartu geçmiş olsun sen sen ol araziye tek çıkma
çok önemli bir kuraldır bu ;)
tanışabilmek umudu ile :smiley:

Teşekkür ederim kulağıma küpe oldu taktım artık o küpe çıkmaz bidaha , en kısa zamanda inşallah

Benim gezi herne kadar hüsranla sonuçlansada bi iki kare resim aldım

DSCN2771.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.