ömer abi ben çoğunluğa her türlü uyarım maksat gönüller bir olsun çocuklarda geniş bir çayır çimen görsun. .neticede karadenizliyim abi yayla benim kanımda var [/td][/tr][/table][table][tr][td]BOZO' Alıntı:vay be siz beni gazlayın batıym kuma sonra ben girermiyim iyi ettin girmedin valla kum tam kalmalık
İstanbuldereye tek başına giden bencil kardeşim İzmit gurubuyla yarın konuşurum herkez niyetliyse
Hakan555' Alıntı:Willys i olan arkadasim sonu 20 20 olan bi telefon seni aramadimi
Omer abi tamamen spontene oldu Istanbul dere. Sogucak yaylasina cikmadim beraber cikarik diye
bartu geçmiş olsun sen sen ol araziye tek çıkmaarsenikli' Alıntı:Hafta sonu aktivite olursa benide ararmısınız demiştim ama dayanamadım arabayı yeni almanın heyacanıda var tabi yanıma nişanlımıda aldım hem gezer hem piknik yaparız diye bastık kurtdoğmuşa gittik gölün kenarına yedik içtik mangal yaptık biraz dinlendik hadi dedik çıkalım dolaşalım biraz, topladık ortalığı marş yaptım çalıştı 10-15 sn ye sonra stop etti , bidaha denedim aaa çalışmıyo.! indim kaputu açtım ama elimde hiç bi malzemem yoktu ne anahtar takımı ne başka bişey baktımki hava yapmış ama arabada mazot vardı nıye yapar nasıl yapar uyuz oldum havayı almaya calısıyorum sureklı hava gelıyo hortumdan mazot otamatiğide arızalı tabi tam pompalamıyor mazotu hava kararana kadar uğraştım uğraştım olmadı aradım babamı geldi aldı bizi . Ertesi gün ustayıda aldım gittim otomatiği söktü içi çamur gibiydi temizledi taktı çalıştırdık arabayı geldik ustanın dükkanına , bıraktım arabayı oraya
gizli gezi gizli ;D[/td][/tr][/table][table][tr][td]BOZO' Alıntı:İstanbuldereye tek başına giden bencil kardeşim İzmit gurubuyla yarın konuşurum herkez niyetliyse
JUNİOR' Alıntı:bilemiyorum ömer abi şehirde kayboluyorum diyor
oralarda nasıl buluruz yolu
Ahmet BAĞCE' Alıntı:Yeni muhabbet Kösesi hayırlı olsun beyler.. Hiç haberimiz olmadı hani,...
Hakan555' Alıntı:Willys i olan arkadasim sonu 20 20 olan bi telefon seni aramadimi
Omer abi tamamen spontene oldu Istanbul dere. Sogucak yaylasina cikmadim beraber cikarik diye
JUNİOR' Alıntı:bartu geçmiş olsun sen sen ol araziye tek çıkma
çok önemli bir kuraldır bu
tanışabilmek umudu ile