devit3
http://www.dusteradventureteam.com/
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi
hayırlı kandiller
hayırlı kandiller
amin ahmet abi .Ahmet BAĞCE' Alıntı:Tüm İslam aleminin mübarek regaip kandili kutlu olsun, akşamınız ve geceniz mübarek olsun arkadaşlar..
vayyy takiptesin haaa eyvallah,, angaraya 60 km var gardaş..devit3' Alıntı:amin ahmet abi .
aksaray sapağını geçtinmi abi
Ahmet BAĞCE' Alıntı:vayyy takiptesin haaa eyvallah,, angaraya 60 km var gardaş..
eyvallah gardaş, benim yolum biraz daha uzunduya neyse 40 km kaldı buaradadevit3' Alıntı:ankaranın en güzel yeri İSTANBUL a dönüş yolu dur abi . keyfini çıkar
s.a Serkan naber ? Pazara pek ilgi yok herhal..Hakan555' Alıntı:Pazar gunu Beykoz civarinda bi gezi yapsak kimler gelebilir ?
Nedir musaitlik durumu ? Az cok pazar planlari belli olmustur ?
yav nerde o heyecanla gezi isteyen arkadaşlar..?ben gelirim ama ancak öğlenden sonra valla 20 gündür evden uzağım çocuklar yüzümü unuttu..Hakan555' Alıntı:Abi ya bakan yok yada kimsenin gezmeye niyeti yok
valla bu saatten sonra pek kimse çıkmaz ama telefonlaşırız yarin , iyi akşamlar diliyorum gardaş sana..Hakan555' Alıntı:Bakarsarlarsa gorurler abi, gelmek isteyen olursa yapariz biseyler. Sabah Kavak tarafinda sahil kiyisinda kahvalti yapucaz akrabalarla. Ben suzukiyle gideyim o zaman gezmek isteyen olursa ogleden sonra bi tur atariz ormanda.
tamam anlaştık..Hakan555' Alıntı:Tamam abi telefonlasiriz spontane biseyler yapariz ikimizde uygun olursak.
Gezmek isteyen olursa yani katilmak isteyen, arar cepten katilir.
Iyi aksamlar.