Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,225
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

Hakan555' Alıntı:
Pazar gunu Beykoz civarinda bi gezi yapsak kimler gelebilir ?
Nedir musaitlik durumu ? Az cok pazar planlari belli olmustur ?
serkan hayırlı akşamlar.işlerin yoğunluğundan siteye daha yeni bakma fırsatım oldu. işin kötü tarafı yarın galiba evden bile çıkmaya fırsatım olmayacak gibi görünüyor :( malesef geniş bir sülaleye üye olunca tombaladan olmadık zamanda mısafır çıkıyor. tüm gezi ve keşif planları başka pazara kalıyor. :eek: nasip olursa en yakın zamanda bu boşluğun acısını hep beraber doyasıya çıkartalım.allaha emanet olun.

Etiketler

Selamın Aleyküm

Beyler durun hele bir sakin olun :D

mevsim geçiş ve değişim dönemlerinde bu tip gevşeklikler normaldir ve ayrıca dershane, antreman misafir ve şehirdışı durumlarımız olabiliyor
önümüzdeki çarşamba yada perşembe şehir dışı kaçma sırası Allahtan bir mani çıkmazsa bende :D 10 - 15 gün gibi yokum
sonra herkes sırayla bir şeyler yapar bir yerlere kaçar mevsim normalidir
dolayısıyla kim nasıl organize oluyorsa bence hemen araziye çıksın yarın araziye çıkma durumu olan burya yazarsa durumu uygun olup katılmak isteyen katılır

bugunden kareler.

19052013910.jpg

19052013911.jpg

19052013912.jpg

19052013913.jpg

19052013914.jpg

serkan inanki şu fotoğraf karelerini görünce mecburen evde kalmış olmanın vermiş olduğu acıyla içim sızladı.iyiki fotoları yukledin an azından bakarakta olsa araziyle hasret giderdim :smiley:

ahmet 53' Alıntı:
serkan inanki şu fotoğraf karelerini görünce mecburen evde kalmış olmanın vermiş olduğu acıyla içim sızladı.iyiki fotoları yukledin an azından bakarakta olsa araziyle hasret giderdim :smiley:
Ahmet abi butun hafta sen kesin gelirsin diye bakir yerler
Dusundum, Ahmet Bagce abimiz icinde zor parkurlar dusundum.
Kismet olmadi haftaya hep beraber gezeriz insallah

Hakan555' Alıntı:
Ahmet abi butun hafta sen kesin gelirsin diye bakir yerler
Dusundum, Ahmet Bagce abimiz icinde zor parkurlar dusundum.
Kismet olmadi haftaya hep beraber gezeriz insallah
inşallah kardeşim.anladimki bazen çok istesende nasipten ötesi olmuyor.inşallah diyerek hafta sonunu iple, hatta vinçle çekiyorum :smiley:

serkan o dördüncü resimdeki suya girilirmiyidi acaba baktın mı ;D

JUNİOR' Alıntı:
serkan o dördüncü resimdeki suya girilirmiyidi acaba baktın mı ;D

girmeden bilemezsin ;D

ayrıca girmek önemli değil nasıl çıktığın önemli motoru falan yakmadan :D

Arman abi gecen yaz bi cumartesi gezi yapmıstık. O gezıde Omer abiyi buraya sokacaktım ama bulamadım trafıkten bunalıp kafa kalmayınca. Ama pajero Ahmet abı gecer yukardan iniste. Ama asagıdan vinclemeden cıkmaz pajero bile. Dilerseniz kurekle doldurur rahat rahat geceriz. Gecemeyen yada gecmeyi denemek bile istemeyenler bıraz agac kesip by pas yapmıslar. bu pazar dilerseniz tekrar ederiz. Duster cok dik rampalarda sorun yaparmı ? Rampaya 4L modunda baslama sansımız varmı ? Guzel yerler gezdim pazar gunu.

en az 1 arkadasımız abimiz kesin gelirim derse baslık acalımmı ? Hatta gunler uzun saat 13.30 gibi bulusalım gezer mangal yapar cayımızı demler icer karanlık oluncada doneriz. Dik rampalar, doga guzellikleri, manzaralar ve toz bızı beklıyor. Aman kaplumbagalara dikkat edelim ezmeyelim.

Hakan555' Alıntı:
en az 1 arkadasımız abimiz kesin gelirim derse baslık acalımmı ? Hatta gunler uzun saat 13.30 gibi bulusalım gezer mangal yapar cayımızı demler icer karanlık oluncada doneriz. Dik rampalar, doga guzellikleri, manzaralar ve toz bızı beklıyor. Aman kaplumbagalara dikkat edelim ezmeyelim.
serkan başlık açmak için daha ne duruyorsun. sen yürü listeye benide yaz :smiley:evde geçen pazarın acısını çıkarmam lazım ;)

ahmet 53' Alıntı:
serkan başlık açmak için daha ne duruyorsun. sen yürü listeye benide yaz :smiley:evde geçen pazarın acısını çıkarmam lazım ;)
abi baslık almak kolayda o baslıga kımse gelırım yada gelmem demeyınce ve sonuc olarak kımse gelmeyınce moral bozucu oluyor durum.

Hakan555' Alıntı:
Arman abi gecen yaz bi cumartesi gezi yapmıstık. O gezıde Omer abiyi buraya sokacaktım ama bulamadım trafıkten bunalıp kafa kalmayınca. Ama pajero Ahmet abı gecer yukardan iniste. Ama asagıdan vinclemeden cıkmaz pajero bile. Dilerseniz kurekle doldurur rahat rahat geceriz. Gecemeyen yada gecmeyi denemek bile istemeyenler bıraz agac kesip by pas yapmıslar. bu pazar dilerseniz tekrar ederiz. Duster cok dik rampalarda sorun yaparmı ? Rampaya 4L modunda baslama sansımız varmı ? Guzel yerler gezdim pazar gunu.

senin niyetin kötü :D

ben bir engel çıkmazsa karaaağaca gidicem kısmetse
burun aşağı doğru fazla eğimde karter hazne ön - arka durumuna göre yağ eğim doğrultusunda toplanır ve zorlamada yatak sarma durumu olabilir bir kaç ay önce yaşanmış olaydır, böyle durumda eğimde kalan arabayı çekin vinçleyin üzülmiyelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,819
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR