Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,231
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

pazar gunu bu daglara yanı tepelere cıkıcaz :smiley:

21052013925.jpg

Etiketler

Hakan555' Alıntı:
pazar gunu bu daglara yanı tepelere cıkıcaz :smiley:
serkan kardeşim bana böyle fotolar gösterme içim bir tuhaf oluyor ;D aklıma gelmişken gezi için ne zaman başlık açıyorsun.

o dağın tepesinde mutlaka bir ağaç vardır ki o Serkanın ağcıdır altında size şiir okur ;D
saklıgöldeki ağaç gibi ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96578.0

beyler bunu gördükten sonra kafamı toplayıp ciddi konulara yazamıyorum kusura bakmayın beynimi kiltledi

Hakan rica ediyorum malum konu ile ilgili hiç bir şeye cevap yazma konu hakkında bilen bilmeyen dün burda olmayanlar yazıyor tartışma çıktı çıkıyor birisi amacına ulaşıyor,
aylardır burada olanlar, olmayanlar konulara yazan yazmayanlar nedense ve nereden duydularsa buraya gelip hiç bilmedikleri mevzuda taraf oldular amaç daha önce tanıdığımız yada tanımadığımız insanları buraya kırgınlık için yollamak ve ilişkileri kesmekse sen ben cevap yazarsak sonuca ulaşabilir, belliki bu amaç için buraya gelmiş ve yazmış umrumrumda değil, başka amaç beyan edilse bile vardığı son nokta bu, geriye kalan herkese ne düşünürlerse düşünsünler sevgim saygım sonsuz,
bu olayı tam olarak bilen 3 kişiyiz ve ben bu olayı bilen 3 kişi ile bile bu konuyu konuşmak yada tartışmak uzatmak istemiyorum öyle bir niyetim olsa kimseyi dahil etmem ortalığı karıştırmam telefon açardım yaşandı ve bitti alakası bilgisi olmayan başkalarıyla hiç konuşup tartışmak istemiyorum bu sitede huzurluyum huzurum bozulmasın istiyorum, ben nickimin etrafını web adresi vs. ile süsleyip sitesine gidip başkasını tahrik edicek bir şey yazmıyorsam yada bir sitenin reklamını yapmıyorsam başkasıda gelip benim huzurumu bozmasın,

Haklısın abi tamam sustum :smiley:

Evet çok dikkatimi çekti aylardır siteye girmeyenler hücum etti dedim ya. Neyse hepsi iyi arkadaşlarda keşke gaza gelmeselerdi.
Karakterli insanlar kendisine küfür edene karşı çıkar erkek gibi karşı çıkar yada aynen aynı hakettiği gibi söver. Bazılarıda nedense
kendini savunamaz ya haksız olduğu içindir yada o yürek yoktur. Kendine sövülünce kendini koruyamayan bu kadar eleştiride nasıl savunsun.
Haklımıki savunsun hem.
Bir kaç sözü hayatta hiç unutmam Bir haksızlık karşısında sessiz tarafsız kalan haksızdan yanadır.
Gözümün önünde adamın yolunu kesip arabasının camını kırdılar tekme attılar kaportaya polisi aradım durumu anlattım şahit olmak istiyorum dedim çünkü adam tekti karşı taraf yok biz yapmadık dediği an dava düşer. Aman deyip gidilebilir ama bunun hesabı mahşer gününe kalmadanda, o günde sorulur.
Yahu Allaha şükretmek lazım cesaret büyük nimet.

JUNİOR' Alıntı:
o dağın tepesinde mutlaka bir ağaç vardır ki o Serkanın ağcıdır altında size şiir okur ;D
saklıgöldeki ağaç gibi ;D
Sen gelmezsin abi gelseydin okurdum şiir :smiley:

Provakasyon denilen nedirki gülüm
Yalanla iftirayla kışkıtrmadır cahili
iki boş kelama cevap olmasınmı dünyada rahat
Provakasyon diye suçlamayın doğru sözle alemi :smiley:

beyleeeeeeeeeeerrrrrr

yorum alıym yaw hala içim eriyor hem mazotlu hem ceryanlı hem arazi şeysi bile var ama bir de tipi varki içim gitti

Hakan555' Alıntı:
Sen gelmezsin abi gelseydin okurdum şiir :smiley:

Provakasyon denilen nedirki gülüm
Yalanla iftirayla kışkıtrmadır cahili
iki boş kelama cevap olmasınmı dünyada rahat
Provakasyon diye suçlamayın doğru sözle alemi :smiley:
edebi yonune saygi ile egiliyorum :D

Yalniz ben gelemiyorum dedim cunku isim var ondan yoksa o dagin zirvesinde senden ne siirler duymak isterdim

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
beyleeeeeeeeeeerrrrrr

yorum alıym yaw hala içim eriyor hem mazotlu hem ceryanlı hem arazi şeysi bile var ama bir de tipi varki içim gitti
valla super bir goruntusu var hakkaten[/td][/tr][/table]

Manisa Lalesi’ni koparana 33 bin lira

Spil Dağı’nda yabani olarak yetişen ve koruma altında bulunan Manisa Lalesi’ni (Tulipa Orphanidea) koparanlar 33 bin lira ceza ödeyecek.

beyler dağda bayırda dikkat edelim, yurdumuzun bir çok yerinde dünyanın hiç bir yerinde olmayan bitkiler var, endemik bitkilerin ne olduğunu öğrenelim ve gittiğimiz her bölgede bu bitkileri araçla çiğnemeden ve özellikle koparmadan koruyalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri