Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,234
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
yaw kastet problem yok gezenbilir & boloff seben diyorum durumu müsait olup gelenin gelmiyenin arabası çızılmasın diyorum bunlara yorum alıym yayla evleri varmış rezerve yapmak lazım diyorum cesaretimi toplayıp hanımla konuşmam lazım diyorum diyorumda diyorum :D
hanım mı :eek:
masaya yumruk diyorum ben 8)[/td][/tr][/table]

Etiketler

Hakan555' Alıntı:
Omer abi hutbede provakasyon ile ilgili hutbe okutacakmissin :smiley:

hocam sessiz sakin huzurlu durmak varken hiiiiiiç hutbeye vaaz'a gerek yok gezilerimiz var festivaller var dostluk var muhhabbet var sağlık afiyette çok şükür yerinde eeee daha ne olsun bu akşam arabayı biraz gezdiricem balatalar alışsın yarın arka kampanaları ayarlatırım diye düşünüyorum hanım valizi toplarsa pazar ben karaağaç ayvalık taraflarına kaçıp pazartesi egenin sularında resim çektirip buraya koymak istiyorum :D yani durum hanıma ve frenlere bağlı

hocam sessiz sakin huzurlu durmak varken hiiiiiiç hutbeye vaaz'a gerek yok gezilerimiz var festivaller var dostluk var muhhabbet var sağlık afiyette çok şükür yerinde eeee daha ne olsun bu akşam arabayı biraz gezdiricem balatalar alışsın yarın arka kampanaları ayarlatırım diye düşünüyorum hanım valizi toplarsa pazar ben karaağaç ayvalık taraflarına kaçıp pazartesi egenin sularında resim çektirip buraya koymak istiyorum :D yani durum hanıma ve frenlere bağlı
en iyisi valla ;)[/td][/tr][/table]

JUNİOR' Alıntı:
bak kaşınıyor yine ;)
rahat duramıyor bu çocuk :D

Bugun gezoff konusunda kimse yok nedense reiting icin arada Bi sitem etmek gerekiyor demekki :smiley:
Birisi provakosyon msji atmis ozelden korumalarina koruyun beni diye hucum etmislerdi dun konumuza :smiley:
Bugun nedense yok ne kendi ne korumalari :smiley:
Fakat ne sitemden anlayan var hatasini ayibini anlayan :smiley:
Takim tutar gibi adam tutmak moda olmus :smiley:
Adam gibi iki kelime edecek adam yokmus arkadas bildikler arasinda :smiley:
Bu kadar haksizliga tek destek yoksa demekki biz sucluyuz be aga :smiley:
Bize ne kim kimle gezerse gezsin bize ne kim haber vermezse vermesin bizene kirilan diger pasif uyelerden bize ne ilerdeki kirilmakari kurtarmak icin konusmak :smiley:
Biz sucluyuz abi boyun egmemek suruye uymamak dusunceli hassas olmak sucumuz :smiley:
Ama biz yinede tatli tatli yazdigimiz halde ayip ediyoruz hucuma ugruyoruz :smiley:
Bize boyle yapanlar bilmem ne roadcuyuz da Y..... Fotocu diyenlere kim bilir nasil hucum etmistir :smiley:
O sitenin alti ustune gelmistir hatta site bile kalmamistir :smiley:
Helal olsun bravo masallah nazar degmesin boyle genclere delikanlilara :smiley:

bos isleri bırakıp bu gunku resimleri atayım. Rivaya gidecektim tem daha sile yolundan tıkanınca bjk tesislerinden daldım ormana cavusbasından cıktım. Beyof pisti yanından o tesisin komutanının yanına ulastıj. Biri kırmızı biri beyaz suziki vitara kardesler sas komandolarının kapısına cok yakıstı. Ama kırmızı masallah temiz otesiydi :smiley: resimler yoldan ıcerde cekım yasak.

24052013927.jpg

24052013928.jpg

24052013929.jpg

Selamın Aleyküm

Serkan bu konuyu tam olarak bilen 3 kişiyiz, sen ve ben 2 kişiyiz diğer insanlar hiç bir şey bilmeden bendeki e- maili görmeden bilmeden şu anki duruma göre konuşuyor, belki bende tamamiyle dışardan hiç bir şeyden haberim olmadan konuşsam, onlar gibi davranabilirdim,
bu konuyu kaşımanın hiç faydası olmadığı gibi 3 kişi arasındaki olayı herkese anlatmaya açıklamayada hiç gerek yok çünki bu olayı bizim konuşmamız açıklamamız bizim yapacağımız ve bize yakışan işler değil, hiç cevap vermemek en güzeli bu durumda
e- maili de açıklıym özel attığı e - mail değildi galiba ben tartışma uzamasın diye sayfayı kapatıp çıktıktan sonra e-mail olarak gelen maillerdendi yanlış hatırlamıyorsam bundan sonra bu konuyu ne konuşmaya ne siteye girmeye lüzum olmadığına karar verdim tartışmak ise çok yanlış çok gereksiz ve başkasının amacına hizmet gibi geliyor bana kusura bakma ama aklıma bile gelmiyor kim ne derse desin boş ver hiç bir açıklamaya gerek yok

Aynen katiliyorum abi. Aramizdavsorun olmayin sevdigimiz arkadaskarimizkada arayi bozmaktan baska bi ise yaramiyor. Tamam bi yerde yazmam artik. Kimsede yazmasin. Konusmak isteyen olursa telefonum hep acik en guzeli konusmak. Zaten bi gun bi yerlerde hepsiyle karsilasiriz oturur merak edenle konusuruz. Kizdiklarimizla bile yemis icmis gezmisligimiz var birbirimize gecen haklarimiz var.
Huyum kurusun koc burcu olunca boyle oluyor insan.

Selamın Aleyküm

Serkan bu konuyu tam olarak bilen 3 kişiyiz, sen ve ben 2 kişiyiz diğer insanlar hiç bir şey bilmeden bendeki e- maili görmeden bilmeden şu anki duruma göre konuşuyor, belki bende tamamiyle dışardan hiç bir şeyden haberim olmadan konuşsam, onlar gibi davranabilirdim,
bu konuyu kaşımanın hiç faydası olmadığı gibi 3 kişi arasındaki olayı herkese anlatmaya açıklamayada hiç gerek yok çünki bu olayı bizim konuşmamız açıklamamız bizim yapacağımız ve bize yakışan işler değil, hiç cevap vermemek en güzeli bu durumda
e- maili de açıklıym özel attığı e - mail değildi galiba ben tartışma uzamasın diye sayfayı kapatıp çıktıktan sonra e-mail olarak gelen maillerdendi yanlış hatırlamıyorsam bundan sonra bu konuyu ne konuşmaya ne siteye girmeye lüzum olmadığına karar verdim tartışmak ise çok yanlış çok gereksiz ve başkasının amacınahizmet gibi geliyor bana kusura bakma ama aklıma bile gelmiyor kim ne derse desin boş ver hiç bir açıklamaya gerek yok
[/td][/tr][/table]

Serkancım

sen koç burcuysan bende koç burcuyum yükselenimde akrep :D :D :D

sinir kontrolünü öğrenene kadar ( tam öğrenemedim ) neler çektim bir bilsen :D :D :D

oradan elmas burnuna gectım. Manzara mukemmel piknık ve denız ıcın harıka. Sonra donuse gecıp eve dondum bebısle parka gectık. Dolunay mukemmel gokyuzu cok net bu gece.

24052013936.jpg

24052013937.jpg

24052013939.jpg

24052013935.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri