Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,235
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamın Aleyküm

Adaş abs motoru tamir oldumu ?

Serkan dünki resimlerde beyoff pistinin arkasındaki plaj ayarında ama her arabayla girilemeyen bir plaj bulmamız lazım hava çok sıcak ya deniz kıyısında yada serin yaylalarda rahatlarız artık :D
a.s Ömer abi oldu valla herhalde maslakta tamir edildi parça değiştirmeden şimdi oraya gidiyorum almaya..[/td][/tr][/table]

Etiketler

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
iyi olur bence kardeşim , hiç kime hiç kimse için sıkıntı çekmesin bence , herkes hayatına devam etsin.. Artık o UEFA nın giydirdiği formalarada saygı yok görmedinmi gs maçında fb formalı çocuk sahaya çıkartılmamış..:smiley::smiley:

Yok abi yanlış anladın T-short lerde saygı yazıyormuş :smiley:

deco_33' Alıntı:
O zaman halaa kinayeli mesajlar niye yaziyon be kardesim koskoca insanlariz ayip oluyo artik bundan sonrasi

bundan sonrası değil başı da sonuda olmasıda hoş değildi yaşandı bitti, Aydın görmeyeli nasılsın

Hakan555' Alıntı:
Son mesajımdan sonra hangi kinaye seni rahatsız etti Aydın ?

Serkan bunu burda yazmak sevimsiz bir muhhabbeti sürdürmek olur çokta gerekiyorsa görüşünce Aydınla konuşursunuz ama hiç gerek yok bu muhabbeti uzatmaya yazıp çizmeye

JUNİOR' Alıntı:
bu yazında beni kastediyorsan eğer ki umarım öyle değildir
hiç üstüme alınmıyorum bunu bilesin
şayet hakkaten beni kastdediyorsan açıkça söyle bunu
ben de bundan sonra senle hiçbir konuda ne yazı nede fikir beyan ederim

Hoş geldin

yok ben dedim bu pazar seni takip ediyorum sen nereye ben oraya diye :D

bundan sonrası değil başı da sonuda olmasıda hoş değildi yaşandı bitti, Aydın görmeyeli nasılsın

Serkan bunu burda yazmak sevimsiz bir muhhabbeti sürdürmek olur çokta gerekiyorsa görüşünce Aydınla konuşursunuz ama hiç gerek yok bu muhabbeti uzatmaya yazıp çizmeye

Ben zaten Aydının kalbini kırmamak için telefonla onu kaç defa arayıp izah ettim. Ama Aydın sağolsun sanal ortamda müzakereyi seviyor :smiley:
Meşhur kahvaltılarına hiç katılmasakta o güzel çadırından hiç faydalanmasakta bu yaptıkları zaten onun fedakar yanını ortaya koyuyor.
Ben bunların farkındayım ve o yüzden ısrarla Aydını kırmak istemiyorum kırmamayada çalışıyorum :smiley:
Yok çok ısrar ederse işyerine gidip savulun ulen derim kaymak sokakta :smiley:
[/td][/tr][/table]

Arkadaşlar herkese günaydın
nasılsınız umarım keyifler afiyettedir
Ömer abi sana iyi yolculuklar dilerim
keşke olabilse idi de biz de gelebilseyidik :(

JUNİOR' Alıntı:
Arkadaşlar herkese günaydın
nasılsınız umarım keyifler afiyettedir
Ömer abi sana iyi yolculuklar dilerim
keşke olabilse idi de biz de gelebilseyidik :(

Teşekkür ederim ama beni nereye yolluyon ben daha fren ayarını halledemedim ve hanım valizi toplamadı :D

şimdi masaya yumruğu vurucam ama sıkmıyo :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ee gidiyorum dedin sanki hatta resim göndereceğim dedinya :eek:

JUNİOR' Alıntı:
ee gidiyorum dedin sanki hatta resim göndereceğim dedinya :eek:

haklısın ama böyle şey görmedim geçen perşembe gününden beri gidiyorum hep bir mani çıkıyor her şeyde bir hayır var demek lazım

haklısın ama böyle şey görmedim geçen perşembe gününden beri gidiyorum hep bir mani çıkıyor her şeyde bir hayır var demek lazım
evet hayırlısı :D[/td][/tr][/table]

Ahmet abi sana bişeyden bahsedeyim.
Yıl 2001 yine hergün köprü geçiyorum.
Hiç emniyet şeridine girmiyorum arada birde şeridi kimse geçmesin diyede kapattığım oluyor.
Öndeki arkadaki arabalarda helal diyor hatta alkış tutuyor bazen :smiley:
Ama arkadaki yada öndeki araçlardan bir tanesi yolu kapatmıyor kapatsa kimse yol istemeye cesaret edemez zaten.
Gel gelelim birgün bir bmw geldi zorla önüme kırdı bağırdı çağırdı sana ne dedi yahu bastı küfürü gitti.
Bende peşinden yapıştırdım köprü girişinde ekibin önünde durdu kurtarın beni diyor polise.
Bende kardeşim korkmana gerek yok ben sana bişey yapmak için peşine gelmiyorum sen haklısın dedim.
100.000 araba bişey demiyorsa buna katlanıyorsa bana ne haktan hukuktan dedim.
Banane birileri birilerinin hakkını yiyorsa benim hakkımı yemesin yeter bende artık bu şeritten gidicem dedim.
Ve Ahmet abi geçen yıl her km ye polis konana kadar Emniyet şeridinden gittim.
Polis aracı olmuş, Bakan Vekil Belediye başkanı konvoyu olmuş dinlemedim yapıştırdım peşine.
Nasıl olsa bilinen 1-2 abimizde var sorun olursa çözecek niye gitmeyeyim dedim.
İkitellide Fsm gişeler 90dakika yazıyordu 15 dk da Fsm ye girdiğimi bilirim :smiley:
Tarih tekerrürden ibarettir yine aynı mantıkla devam diyelim :smiley:

dayanamadım hareketlensin ortalık :D

Serkan 1-2 saat içinde bir organizasyon yapalım dün senin gittiğin yerlere gidip denize girelim :D
hem orada ben arabayı kumda batırırım biraz hareket olur ;D
çok sıcak patladım yaw :D

demmekkkiiiiii :D

herkez memnunki hararetinden
bahseden kimse yok
denize seyr-u seferden :D :D :D :D :D :D :D

kusura bakmayın beynim senteden çıktı

Dün bütün gün rüzgar esti o kumda istesende batamazsın abi )
O.k abi biraz deniz keyfine ben varım. Elmas burnuna gidebiliriz.
Uğurda müsait o Şile tarafına geçiyor istersen Şile Sofularda girelim denize ?

Hakan555' Alıntı:
Dün bütün gün rüzgar esti o kumda istesende batamazsın abi )
O.k abi biraz deniz keyfine ben varım. Elmas burnuna gidebiliriz.
Uğurda müsait o Şile tarafına geçiyor istersen Şile Sofularda girelim denize ?

;D ben çıktıktan sonra yazmışsın bir yerde hırpaladın beni ;D

senin yazı geç gelince ben ailece çıkmış bulundum sahilden dur kalk frenleri alıştırıp via port yapalım dedik ben yemek yer sonra senle buluşup riva yada şile yaparız arazide hanıma çocuklara araba kullandırırım bende fırsat olursa yüzerim diye düşündüm hanım çocuklar mağzalara bir daldı anca çıktık :D
aslında ailece gezilerde hanımları çocukları viaportta bırakalım biz offroadımızı yapalım dönüşte alırız böylece izin problemide olmaz ( benim gibi kılıbıklar için yazdım alınganlık olmasın ) :D
arabada birde balans ayarı bozulmuş direksiyon yerinde durmuyor, pazartesi fren balans inşallah biter başkada bir şey çıkmaz rahatlarım
Uğurlada konuştum keşke bu güne ailece gezi düzenleseymişiz

Beyler küçük ama önemli bir uyarı yapmak istiyorum

malum çamur mevsimini kapattık ama arabalarım radyatörlerindeki hava ızgaralarını tıkayan çamur hararete ve temizlenmezse motorda çok büyük hasarlara sebep oluyor
serviste inşaat şantiyesinde çalışan 4 araç radyatörler çamurlandığı için conta kaynatmış vs. biz inşaat şantiyesinden çok daha fazla çamurlu yerlere girdik çıktık
ben genelde her geziden sonra arabayı lifte alıp altını üstünü her yerini yıkatmaya önem gösterdim ve hoşuma gitmesede motoru bile yıkattım
ve bunu tek başıma değil bütün gurubun yapmasına özen gösterdim, ama işi çıkan oldu beklemekten sıkılan oldu ihmal eden oldu, yıkamacının kapatacağı tuttu vs.
havalar dahada ısınacak uzun yollara çıkılacak vs. çok sıkıcı çok masraflı ve birimize olursa hepimizi üzecek böyle durumlara karşı tetbirli olalım ve bazı arabalarda 4 - 5 radyatör olduğunu unutmayalım, kısaca motoru radyatörleri arabanın altını iyice yıkatın radyatörlerin hava ızgaraları tıkanmış vs. ise açtırın şafları rot rotil vs. arabanın altında ne kadar gresörlük varsa hepsine gress yağı bastırın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri