Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,237

Etiketler

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

Serkan çok güzel bir gezi olmuş resimlerde harika ama o mangal resmi beni bozdu canım çekiyor yaw :D

ama şöyle bir şey diycem resimleri gezi duyuru başlığında değilde yeni bir başlık açıp filanca gezinin görselleri olarak paylaşsak sanki daha güzel olur. marmara konusuna bakan sadece gezi duyurularını görür bu gezinin yapılıp görsellerininde ilerleyen sayfalarda olduğunu düşünmeyebilir

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Serkan çok güzel bir gezi olmuş resimlerde harika ama o mangal resmi beni bozdu canım çekiyor yaw :D

ama şöyle bir şey diycem resimleri gezi duyuru başlığında değilde yeni bir başlık açıp filanca gezinin görselleri olarak paylaşsak sanki daha güzel olur. marmara konusuna bakan sadece gezi duyurularını görür bu gezinin yapılıp görsellerininde ilerleyen sayfalarda olduğunu düşünmeyebilir
bencede haklı ;)[/td][/tr][/table]

Ömer abi cepten yükledikçe sildim aklıma sonradan geldi. Başlığı değiştirme şansı olurmu görseller 2. sayfadan sonra gibi ?
Yada takip eden görür abicim millet resim görecek diye uğraşmayalım.[/td][/tr][/table]

sen bu hafta sonu ne yaptın bi anlatırmısın takipte edemedim :D

parkur ataköymüydü :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
valla ömer abi hiç bişey yapamadım çünkü işlerim vardı
ataköye bile gidemedim yani o derece ;D[/td][/tr][/table]

JUNİOR' Alıntı:
valla ömer abi hiç bişey yapamadım çünkü işlerim vardı
ataköye bile gidemedim yani o derece ;D

ataköye gitmediysen tamam rahatladım şimdi :D :D :D :D :D :D :D

şu ataköyde offroad yapamayan bir ben kaldım zati ne mene bişidir bilmiyorum bir gün denk gelir umudundayım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hakan555' Alıntı:
Ömer abi cepten yükledikçe sildim aklıma sonradan geldi. Başlığı değiştirme şansı olurmu görseller 2. sayfadan sonra gibi ?
Yada takip eden görür abicim millet resim görecek diye uğraşmayalım.

yeni başlık açıp sayfadan yüklediğin resimleri tekrar kopyalayıp yüklemek lazım

boş ver öyle kalsın bu mevsimde marmara bölümünde 2 ayrı gezi yapıldı nazar falan değer aman neme lazım ;D

yeni başlık açıp sayfadan yüklediğin resimleri tekrar kopyalayıp yüklemek lazım

boş ver öyle kalsın bu mevsimde marmara bölümünde 2 ayrı gezi yapıldı nazar falan değer aman neme lazım ;D
16 ekim 2011 gezimizden sonra sanirim (duzenleyip gelmediklerimi saymiyorum) 10 veya daha fazla gezi duzenledim.
Hep bi sorumluluk insanlari memnun etme ve kazasiz bitirme psikolojisi artik canima tak etti, suzukimin altini ustunu guzelce yikattim cektim garaja. Bundan sonra gezi mezi yok benden yana :smiley:
Bi gezi yapan olursa belkiii katilirim :smiley: arac satilikta satilirsa hic gelmem :smiley:
Gezilerimize gelerek seref veren herkese cok tesekkurler. Bi hatamiz ayibimiz dusuncesizligimiz istemeden olduysa (isteyerek asla olmaz) affola.[/td][/tr][/table]

Hakan555' Alıntı:
16 ekim 2011 gezimizden sonra sanirim (duzenleyip gelmediklerimi saymiyorum) 10 veya daha fazla gezi duzenledim.
Hep bi sorumluluk insanlari memnun etme ve kazasiz bitirme psikolojisi artik canima tak etti, suzukimin altini ustunu guzelce yikattim cektim garaja. Bundan sonra gezi mezi yok benden yana :smiley:
Bi gezi yapan olursa belkiii katilirim :smiley: arac satilikta satilirsa hic gelmem :smiley:
Gezilerimize gelerek seref veren herkese cok tesekkurler. Bi hatamiz ayibimiz dusuncesizligimiz istemeden olduysa (isteyerek asla olmaz) affola.

aracı satıyorsan alanada satanada hayırlı olsun

ama araç satılırsa bende araç olduğu sürece araç yok diye bahanen olamaz

düzenlediğin her gezi için teşekkürler geldik şeref duyduk mutlu olduk, artık yaz deniz kıyısı gezisi yada yayla festival gezileri olur eğer gurup karar alırsa bahane kabul etmem ne öyle jübile yapar gibi yazıyorsun, ben şu son bir haftadır şehir dışına çıkıcam hep engel çıktı çıkıyor burda kalırsam her hafta sonu bir gezi var rota sende dua edin gidiym :D

S.a hayırdır Serkan niye böyle erken jübile ? Daha beraber çok gezeceğiz gardaş, 2 kere gezdik memnun kaldık , sanırım kolay kurtulamazsın benden söylemesi ...:smiley:

Hakan555' Alıntı:
Gezilerimize gelerek seref veren herkese cok tesekkurler. Bi hatamiz ayibimiz dusuncesizligimiz istemeden olduysa (isteyerek asla olmaz) affola.
serkan yazını şimdi gördüm ALLAHIN izniyle dostluğumuz devam ettikçe öyle kolay kolay bırakıp gidemessın. hem daha ağvaya denize gidecez unuttunmu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri