Ahmet BAĞCE
Ana Kamp
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi
Hayırlı günler , hayırlı haftalar arkadaşlar...
Hayırlı günler , hayırlı haftalar arkadaşlar...
bencede haklı [/td][/tr][/table][table][tr][td]BOZO' Alıntı:Serkan çok güzel bir gezi olmuş resimlerde harika ama o mangal resmi beni bozdu canım çekiyor yaw
ama şöyle bir şey diycem resimleri gezi duyuru başlığında değilde yeni bir başlık açıp filanca gezinin görselleri olarak paylaşsak sanki daha güzel olur. marmara konusuna bakan sadece gezi duyurularını görür bu gezinin yapılıp görsellerininde ilerleyen sayfalarda olduğunu düşünmeyebilir
JUNİOR' Alıntı:bencede haklı
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Serkan çok güzel bir gezi olmuş resimlerde harika ama o mangal resmi beni bozdu canım çekiyor yaw
ama şöyle bir şey diycem resimleri gezi duyuru başlığında değilde yeni bir başlık açıp filanca gezinin görselleri olarak paylaşsak sanki daha güzel olur. marmara konusuna bakan sadece gezi duyurularını görür bu gezinin yapılıp görsellerininde ilerleyen sayfalarda olduğunu düşünmeyebilir
valla ömer abi hiç bişey yapamadım çünkü işlerim vardı[table][tr][td]BOZO' Alıntı:sen bu hafta sonu ne yaptın bi anlatırmısın takipte edemedim
parkur ataköymüydü
JUNİOR' Alıntı:valla ömer abi hiç bişey yapamadım çünkü işlerim vardı
ataköye bile gidemedim yani o derece ;D
Hakan555' Alıntı:Ömer abi cepten yükledikçe sildim aklıma sonradan geldi. Başlığı değiştirme şansı olurmu görseller 2. sayfadan sonra gibi ?
Yada takip eden görür abicim millet resim görecek diye uğraşmayalım.
16 ekim 2011 gezimizden sonra sanirim (duzenleyip gelmediklerimi saymiyorum) 10 veya daha fazla gezi duzenledim.[table][tr][td]BOZO' Alıntı:yeni başlık açıp sayfadan yüklediğin resimleri tekrar kopyalayıp yüklemek lazım
boş ver öyle kalsın bu mevsimde marmara bölümünde 2 ayrı gezi yapıldı nazar falan değer aman neme lazım ;D
Hakan555' Alıntı:16 ekim 2011 gezimizden sonra sanirim (duzenleyip gelmediklerimi saymiyorum) 10 veya daha fazla gezi duzenledim.
Hep bi sorumluluk insanlari memnun etme ve kazasiz bitirme psikolojisi artik canima tak etti, suzukimin altini ustunu guzelce yikattim cektim garaja. Bundan sonra gezi mezi yok benden yana
Bi gezi yapan olursa belkiii katilirim arac satilikta satilirsa hic gelmem
Gezilerimize gelerek seref veren herkese cok tesekkurler. Bi hatamiz ayibimiz dusuncesizligimiz istemeden olduysa (isteyerek asla olmaz) affola.
serkan yazını şimdi gördüm ALLAHIN izniyle dostluğumuz devam ettikçe öyle kolay kolay bırakıp gidemessın. hem daha ağvaya denize gidecez unuttunmuHakan555' Alıntı:16 ekim 2011 gezimizden sonra sanirim (duzenleyip gelmediklerimi saymiyorum) 10 veya daha fazla gezi duzenledim.
Hep bi sorumluluk insanlari memnun etme ve kazasiz bitirme psikolojisi artik canima tak etti, suzukimin altini ustunu guzelce yikattim cektim garaja. Bundan sonra gezi mezi yok benden yana
Bi gezi yapan olursa belkiii katilirim arac satilikta satilirsa hic gelmem
Gezilerimize gelerek seref veren herkese cok tesekkurler. Bi hatamiz ayibimiz dusuncesizligimiz istemeden olduysa (isteyerek asla olmaz) affola.
JUNİOR' Alıntı:
hayırdır serkan bu nerden çıktı şimdi