Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,237

Etiketler
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

Hakan555' Alıntı:
Abi hafta ici sas larla beraber yuzmek istermisin ?
Ben davetliyim istersen sende gel :smiley:

Kısmetse gelirim bu benim için kaçırılacak gibi bir şey değil hatta tüplü dalış bile yaparım

Abi sende dalis tupu varmi ? Askeri ekipman kullanmak etik olmaz.
Mayo havlu yeter ama sahile aracla inecek yol yok 40 metrecik yuruyecegiz :smiley:
Sifir gibi bi vitarayla ilk gezimize katilacaklar zaten. Yarin havaalaninda isleri olmasa geleceklerdi.

Hakan555' Alıntı:
Ben zaten Aydının kalbini kırmamak için telefonla onu kaç defa arayıp izah ettim. Ama Aydın sağolsun sanal ortamda müzakereyi seviyor :smiley:
Meşhur kahvaltılarına hiç katılmasakta o güzel çadırından hiç faydalanmasakta bu yaptıkları zaten onun fedakar yanını ortaya koyuyor.
Ben bunların farkındayım ve o yüzden ısrarla Aydını kırmak istemiyorum kırmamayada çalışıyorum :smiley:
Yok çok ısrar ederse işyerine gidip savulun ulen derim kaymak sokakta :smiley:
İyiyim omer abi ysk ederim sen nasilsin
Serkan bu konuyla ilgili artik hicbiyerde bisey yazmamani rice ediyorum

deco_33' Alıntı:
İyiyim omer abi ysk ederim sen nasilsin
Serkan bu konuyla ilgili artik hicbiyerde bisey yazmamani rice ediyorum

çok şükür bende iyiyim

diğer yazdığına herkes için cevap vericem

Beyler ben bu konuyu tartışmak veya başka olumsuz bir şey için açmadım

herhangi bir mevzuda tartışmak veya başka bir şey yapmak isteyen herkes gezenbilirde yada başka sitelerde konu açabilir ve ben buna hiç bir şekilde dahil olmam karışmam karışamam

burada sevgi saygı dostluk kardeşlik çerçevesinde yazmak isteyen herkes buyursun bizde keyif alalım huzur bulalım bunun haricinde bu yazdığıma cevap vermek dahil dileyen herkes kendi konusunu benim açtığım bölüm dışında istediği biçimde açabilir ne isterse yapar istediği gibi tartışır ve böyle bir şey olursada lütfen banada haber verilmesin. benim amacım tartışma kavga çıkarmak veya bunlara dahil olmak değil ve olamaz

Hakan555' Alıntı:
Omer abi s.a kimseler yok bugun yaw :smiley:

Aleyküm Selam

nasılsın bu gün nasıl geçti, ben saat 15.30 dan sonra müsait olabildim ama kendimi kaldıramadım pelte gibi olmuşum yoksa sana telefon açıp bir yerde buluşmak niyetindeydim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri