Hakan555' Alıntı:oradan elmas burnuna gectım. Manzara mukemmel piknık ve denız ıcın harıka. Sonra donuse gecıp eve dondum bebısle parka gectık. Dolunay mukemmel gokyuzu cok net bu gece.
s.a Serkan sitemin , kıgınlığın kime konu nedir tam manası ile bilmiyorum, ama yanlış yapıyorsun yada yanlış yapılıyor herne yapılıyorsa... Burda ben şahsım adına hoşuma gitmiyor koca koca adamların buşekilde davranmaları.. Herkesin amacı belli stres atmak, atarkende mutlaka saygı çerçevesinde bazı guruplar olmalı, herkes herkesi sevmek ve anlalayışlı olmak zorunda değil.. Bu herkes için geçerli, o yüzden diyorumki canım kardeşim koyuver gitsin tatlı canını sıktığına değmez, aslolan herkesin mutlu olduğu yerde olması, herkes için doğru olan bu ...Hakan555' Alıntı:Bugun gezoff konusunda kimse yok nedense reiting icin arada Bi sitem etmek gerekiyor demekki
Birisi provakosyon msji atmis ozelden korumalarina koruyun beni diye hucum etmislerdi dun konumuza
Bugun nedense yok ne kendi ne korumalari
Fakat ne sitemden anlayan var hatasini ayibini anlayan
Takim tutar gibi adam tutmak moda olmus
Adam gibi iki kelime edecek adam yokmus arkadas bildikler arasinda
Bu kadar haksizliga tek destek yoksa demekki biz sucluyuz be aga
Bize ne kim kimle gezerse gezsin bize ne kim haber vermezse vermesin bizene kirilan diger pasif uyelerden bize ne ilerdeki kirilmakari kurtarmak icin konusmak
Biz sucluyuz abi boyun egmemek suruye uymamak dusunceli hassas olmak sucumuz
Ama biz yinede tatli tatli yazdigimiz halde ayip ediyoruz hucuma ugruyoruz
Bize boyle yapanlar bilmem ne roadcuyuz da Y..... Fotocu diyenlere kim bilir nasil hucum etmistir
O sitenin alti ustune gelmistir hatta site bile kalmamistir
Helal olsun bravo masallah nazar degmesin boyle genclere delikanlilara
deco_33' Alıntı:Bak guzel kardesim artik bu mevzuyu kapatmani rica ediyorum
Ahmet BAĞCE' Alıntı:s.a Serkan sitemin , kıgınlığın kime konu nedir tam manası ile bilmiyorum, ama yanlış yapıyorsun yada yanlış yapılıyor herne yapılıyorsa... Burda ben şahsım adına hoşuma gitmiyor koca koca adamların buşekilde davranmaları.. Herkesin amacı belli stres atmak, atarkende mutlaka saygı çerçevesinde bazı guruplar olmalı, herkes herkesi sevmek ve anlalayışlı olmak zorunda değil.. Bu herkes için geçerli, o yüzden diyorumki canım kardeşim koyuver gitsin tatlı canını sıktığına değmez, aslolan herkesin mutlu olduğu yerde olması, herkes için doğru olan bu ...
serkanım güzel kardeşim üzme kendini ve bizi, değmez güzel kardeşim.. Herkes mutlu olduğu yerde olsun , hayat devam ediyor ve biz yine Offroad ımıza devam edelim, kişler ve insanlar gelir geçer aslolan insanlıktır..o yüzden hiçkimse insanlıktan ayrılmasın olaki yarin yine yüz yüze bakabiliriz...Hakan555' Alıntı:Son yazılanlara bakarsan Güzel kardeşim zaten koyversin gitsin dediğimizi anlarsın.
Yok söyleyecek sözüm var diyen telefonla yada yüzyüze görüşmek yerine yazarsa mevzu kapanmaz.
Belki görmedin ama Ömer abiye son yazdığımda bunu demek istemiştim.
O.K ?
Ahmet BAĞCE' Alıntı:serkanım güzel kardeşim üzme kendini ve bizi, değmez güzel kardeşim.. Herkes mutlu olduğu yerde olsun , hayat devam ediyor ve biz yine Offroad ımıza devam edelim, kişler ve insanlar gelir geçer aslolan insanlıktır..o yüzden hiçkimse insanlıktan ayrılmasın olaki yarin yine yüz yüze bakabiliriz...
deco_33' Alıntı:O zaman halaa kinayeli mesajlar niye yaziyon be kardesim koskoca insanlariz ayip oluyo artik bundan sonrasi
bu yazında beni kastediyorsan eğer ki umarım öyle değildirHakan555' Alıntı:Bugun gezoff konusunda kimse yok nedense reiting icin arada Bi sitem etmek gerekiyor demekki
Birisi provakosyon msji atmis ozelden korumalarina koruyun beni diye hucum etmislerdi dun konumuza
Bugun nedense yok ne kendi ne korumalari
Fakat ne sitemden anlayan var hatasini ayibini anlayan
Takim tutar gibi adam tutmak moda olmus
Adam gibi iki kelime edecek adam yokmus arkadas bildikler arasinda
Bu kadar haksizliga tek destek yoksa demekki biz sucluyuz be aga
Bize ne kim kimle gezerse gezsin bize ne kim haber vermezse vermesin bizene kirilan diger pasif uyelerden bize ne ilerdeki kirilmakari kurtarmak icin konusmak
Biz sucluyuz abi boyun egmemek suruye uymamak dusunceli hassas olmak sucumuz
Ama biz yinede tatli tatli yazdigimiz halde ayip ediyoruz hucuma ugruyoruz
Bize boyle yapanlar bilmem ne roadcuyuz da Y..... Fotocu diyenlere kim bilir nasil hucum etmistir
O sitenin alti ustune gelmistir hatta site bile kalmamistir
Helal olsun bravo masallah nazar degmesin boyle genclere delikanlilara
iyi olur bence kardeşim , hiç kime hiç kimse için sıkıntı çekmesin bence , herkes hayatına devam etsin.. Artık o UEFA nın giydirdiği formalarada saygı yok görmedinmi gs maçında fb formalı çocuk sahaya çıkartılmamış..Hakan555' Alıntı:Ahmet abi sabah 9 da haber kanallarından birinde İnönü stadının yıkılması ile ilgili eski gazeteci, sporcu veya spor meraklısı bildik
şahıslarla stadda röportaj yapıyorlardı. O yıllarda insani değerler daha yüksekti dedi bi tanesi. Şimdi saygı bile Uefa nın çocuklara giydirdiği
t-short lerde var dediğinde anladım bu eski bi kaç arkadaşın değil toplumun genel durumu. O yüzden dediklerin doğru. Zaten ne desek
kimse anlayamıyor neden sitem edildiğini. O zaman ne yazmaya gerek var nede kimseyi kırmaya. Dediğini yapıcam yani abi
JUNİOR' Alıntı:bu yazında beni kastediyorsan eğer ki umarım öyle değildir
hiç üstüme alınmıyorum bunu bilesin
şayet hakkaten beni kastdediyorsan açıkça söyle bunu
ben de bundan sonra senle hiçbir konuda ne yazı nede fikir beyan ederim