Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,466

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkeze selamlar ben Tuncay TUNCER Tekirdağ Saray ilçesinde veteriner hekimim özellikle büyükbaş hayvancılarla çalışıyorum işim gereği arazide çok severek ve zevk alarak geziyorum 2 adet L200 4x4 aracımvar buralara yolunuz düşerse beklerim bir acı kahvemi içersiniz

Etiketler

sayın st (tuncer tuncay) bende isim geregi istanbuldan gelip otobandan saray sapagından cıkıp pasabahce kırklareli cam gidiyorum teklifiniz gecerliyse bir ara ugrarım

Merhaba adım İbrahim.

Yoğun çalışan biriyim. Hobilerim spor yapmak, spor arabalar ve yivsiz av tüfekleri...

Bir ay kadar önce pnömotoraks oldum. Düzenim tamamen bozuldu. Sigarayı bıraktım. Temiz havalı ortamlarda yürüyüş yapmanın iyi geleceğini söylediler. Bu forum bu yüzden ilgimi çekti...

Günübirlik doğa yürüyüşü yapan gruplar beni bilgilendirir ve aralarına kabul ederlerse çok memnun olurum...

Merhaba ben Nesrin,

Gezmeyi ve her türlü sporu çok severim, şanslıyım, yeteneğim de var :p (snowboard, paten, voleybol, kayak, bisiklet ... )

Gezmeyi o kadar çok seviyorum ki, sistem yöneticisi olarak çalıştığım firmadan ayrılıp bir organizasyon firmasında çalışmaya başladım. Çeşitli geziler düzenliyorum, en büyük eğlencemi işim haline getirdim. .club.joyness.net

bu siteyi bir arkadaşımdan duydum, yeni işim için içimdeki istekten pek fazlası yok elimde, siteden ve sizlerden faydalanabileceğimi umuyorum. :smiley:

Sevgiler,
Nesrin

Merhaba
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Sitenin keyfini çıkarın,forum sayfalarında kaybolun :smiley:

Herkese merhaba, Nuri ben Aydın'da yaşıyorum 31 yaşda bir ziraat mühendisiyim. Okurum, dinlerim, izlerim ve motosiklete binerim. Eli kulağnda bir dört çarpı dört kullanıcısı olmak üzereyim.
Hekese saygılar

ya bakıyorum da ne kadar güzel, ne enteresan insanlar görüyorum.
vallahi yetişemeyeceğimden korkuyorum :smiley:
hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
hoşgeldiniz, hoş ettiniz.. :smiley:

tüm yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz star bir siteye düştünüz iyi gezlmeler hepinize...

nurikilimci' Alıntı:
Herkese merhaba, Nuri ben Aydın'da yaşıyorum 31 yaşda bir ziraat mühendisiyim. Okurum, dinlerim, izlerim ve motosiklete binerim. Eli kulağnda bir dört çarpı dört kullanıcısı olmak üzereyim.
Hekese saygılar

Nuri Bey hoşgeldiniz... Hayvan mı? Bitki mi :smiley:

selam ahali epey mi desem yoksa az mı desem.ne sesem hiç.Kısaca biraz uzaklaştım ve arkadaşlara katıldım.yeni gelen ve eski gelen her arkadaş hoşgeldiniz.umarım keyifli vakit yaşar ve de yaşatırsınız.burada en eski olarak lizz ya kusura bakma bazen nill diye aklıma geliyor eyer öyle paldır küldür dersem alınıp kasılma.mühim olan niyettir.Laf bu durumlarda geri planda kendine iş arar.Ne gariptirki şahsen ben hiç kimseyi tanımıyorum.sadece aladağlar kampında bir iki arkadaş ile tanıştım yönetim de kiler ile okadar halbuki herkesten önce oraya gimiştim .orada sadece esra ve m.ali arkadaşlar vardı .grup gelmeye başladıkca ben keyif almak yerine keyifsiz oldum.ve kendimi bloke ettim.kalabalık tan beklentim farklı idi ondan.herkes dağa yatkın olamaz bunu da biliyorum.ama kendime anlatamadım.herşeye rağmen.birkac piknik vari dağılma vede tökezleme dişin da olabilirlilik olasılığı içindeydi.ki epey bir zevat vardı çoğu malbulmuş mağribiydi şişeden sonra zeten malı bırak dendilerini bile bulamadılar.bu acıdan bakınca seyirci olmak bile olamadan sadeci bir halde ortalık ta kendimi ve ev ahalisini gezdirdim.uzatmaya uzattım.saadete gelirsek herşeye rağmen başarılı ve faydalı bir faaliyetti devamı nı bekliyelim.ben bu hal ve şerait için de pek kimse ile tanışmadım.olmadı topuk ve yörük yaylasın da da pek fırstım olmadı.sade yeni katılan bir cadır komşuluğumuz oldu .bunun dişinda böyle burada F amcadan Q teyze ye acemi nazikte namahrem olmayan yerlerini gıdıklayıp siz değerli arkadaşlar ile birkac tuşun sırtını sıvszlayıp duruyorum.Formu daha okumadan bunları selam bab ında yadım.Ne selam be bütün mahalleye yeter.varsa kususrum bakın ama hayra yorun.

lizz yazını okudum.Sarrafiye abla imişin.ve selam.Kör noktam yok. heleşükür halden anlayana valla yaş olarak olabilir ama akıl yaşı epey gerilerdeyim.hele bu ayiqu hikayesin de tamamen makina ibreyi bile oynatmıyor.teknisyen pili koymayı mı unuttum diye yokladı için de çift pil çıktı.yine de hık yok
(.biri yedekmiş.)neyse köy meydanın da bunları fazla sunlite cıkarmaya gerek yok.gecenin karanlığında da gerci ayan beyan dırlar ama olsun.neyse selam ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR