Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selam arkadaşlar...
Serkanx...
BENİM ADIM EMİNE,MEMNUN OLDUM...
Bak sana arkadaşlarıma dair kullandığım kelimeleri yazayım,ama öncesinde YAŞIMI KÜÇÜMSEDİĞİN için sana kızgınım.. 25 yaş için normal demişsin. Ben bazı akranlarımdan oldukça farklıyım yaşıma göre. O nedenle demeliyim ki; "AKIL YAŞTA DEĞİL,BAŞTADIR." Burada freegraf yalnız başına kalmış ve topa tutulmuş değildir.
Arkadaşlarıma dediğim laflar : Güzide varlık,güzel insan,güzel adamcık,güzel kadıncık..." bu tanımlamalardan dolayı şu ana kadar hayatımda bir sıkıntı çıkmamıştır.
İSMİNİ BİLMEDİĞİMDEN ben ona böyle hitap ettim,yani Eminece hitap ettim.
25 yaşındaki insanların neler başardığını ve neler yaptığını bilmeden lütfen İNSANLARIN YAŞINI KINAMA SERKAN,SENDEN BUNU RİCA EDİYORUM.
BEn kime nasıl hitap edeceğimi bilirim,80 yaşında bile arkadaşım var benim fotoğrafçı.
Şunu da anlamadım,kötü maksadım yok iken boşuna bir insan topa tutulmuş gibi "destekliyorum "vs. gibi laflar o insanı bir yerde dolduruşa getirmeye çalışmak değil midir?... :S
Bana bu siteye üye olan insanlar için kalite seviyesi yüksek denildi,benim kafamda kimsenin bu konuya dair şüphe oluşturmaya hakkının olduğunu sanmıyorum.
Bu arada değerli insan : "freegraf"...
Özelden arkadaş olma teklifini farkında isen kabul ettim dün...
Ben zaten ne mesah yazabiliyorum,ne de profillere bakabiliyorum... :S.
Baksam isimle hitap edeceğim.
Kelimelerimde kötü anlam yok.
Hamdi bu arada, gorrillerle aram iyi değil derken bu da kötü anlamda değildi. Freegraf öyle deyince,şaşırdım birden. Çünkü bisiklet üzerinde adam gibi insanlar görüyorum.
"HOŞBULDUK BU ARADA...
" y Yalnız ben Serkanx e kırgınım...