Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,180

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Burak yaşadığım şehir İzmit kısa bi süre profosyonel ordu da komd. uzman çvş olarak görev aldım ve kendi isteğimle ayrıldım. deniz görmeden yaşayamayacak biriyim. Doğanın zorlukları ile mücadele etmekten zevk duyan biriyim. burdan bütün gezenbilir ailesinin bireylerine selam ve saygılarımı iletiyorum.

selam gezen bilir tutkunları bu siteyi tanımamasebep olan bahri akçana teşekkürlerimi sunarım ben inegöllüyüm yayla tutkunuyum...erikli yaylasına aşıgım hele arkasında tüm heybetiyle duran allıkaya harika...

Selamlar. Eşimle ben emekli öğretmeniz.Tabela - reklam işiyle uğraşıyorum.Çok istediğimiz halde gönlümüzce gezemedik.Çok geç olmadan işi gücü bırakıp motosikletle(KLE500 yeni aldım),otoyla, karavanla gezmeyi planlıyoruz.Nedim Tiryakioğlu TEKİRDAĞ

Sonbahar yağmurlarının teslim aldığı İstanbul'dan MERHABA HERKESE :smiley:

Ben Emine... 06.02.1985 Kırıkkale doğumluyum. 1989'dan beri İstanbul'da yaşıyorum. Elektronik sektöründe Ar-ge biriminde,Ar-ge teknikeriyim. Dışardan bakınca,şaşırılacak derecede teknik bilgiler içeren bir ansiklopedi gibiymişim öyle diyorlar. gezenbilir.com 'u arkadaşlarımdan ve net ortamından dolayı biliyorum... Neden bu zamana dek üye olmadım,sebebini bilmiyorum arkadaşlar.
Dış kabuğumdan sert biri gibi görünürüm,ama dünyam keşfedildiğinde anlaşılır ki; Emine süper eğlenceli bir insandır ve oldukça iyi bir fotoğrafçıdır.
Evet evet fotoğraf dedim... 25 yaşında olan biri için, fotoğrafla ilgilendiğim sürenin 10. yılındayım. İyi denilecek bir ekipmanım var,şartlar elverdiğince daha da iyileştirmeye çalışıyorum.
Koyu bir fotoğraf severim ben,aşk bazında dersem abartmış olmam hani ;D İstanbul'da kurgu fotoğrafları çekmeyi seviyorum. İş müsade ettikçe de gezip çeşitli belgesel,mimari,insan ve aklınıza gelebilecek her türlü fotoğrafı görüntülemeye gayret ediyorum. İyi denilecek bir bisikletim var,kondisyon sağlam :smiley:. İyi bir balık avcısıyım,denizle telepati sağlam.
Yakın bir zamanda amatörce bir telsizim de olacak... Burada nitelikli insanların olduğunun farkındayım,bunu bilmek güzel.
İyi arkadaşlıklara,dostluklara,aktivitelere imza atmak dileğiyle.

Sevgiyle ve fotoğrafla kalın.
Emine.

Merhabalar;

Arada yeni gelen arakdaşlarımıza selam vermek isteriz.

Sevgili arkadaşalar;

Sizlerinde gördüğünüz gibi paylaşım sitemiz engin bir denize benziyor, bu denizin içerisinde sizlerinde kendinize göre mutlaka bir yerler vardır. Sizler den bu paylaşım ortamlarına girerek duygu, düşünce ve bilgi anlamında aktarımlarınızı bekliyoruz.

Hepimizin paylaşacağı mutlaka bir şeyler vardır.

Güzel paylaşımlar dileklerimle, herkese tekrar merhaba.

mrh lar bartın dan davut dondurmacı tıcaretle ugrasıyorum bos vakıtlerımde gezmeyı yenı yerler gormeyı sevıyorum gorusmek dılegı ıle
:-[

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR