Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Sonbahar yağmurlarının teslim aldığı İstanbul'dan MERHABA HERKESE
Ben Emine... 06.02.1985 Kırıkkale doğumluyum. 1989'dan beri İstanbul'da yaşıyorum. Elektronik sektöründe Ar-ge biriminde,Ar-ge teknikeriyim. Dışardan bakınca,şaşırılacak derecede teknik bilgiler içeren bir ansiklopedi gibiymişim öyle diyorlar. gezenbilir.com 'u arkadaşlarımdan ve net ortamından dolayı biliyorum... Neden bu zamana dek üye olmadım,sebebini bilmiyorum arkadaşlar.
Dış kabuğumdan sert biri gibi görünürüm,ama dünyam keşfedildiğinde anlaşılır ki; Emine süper eğlenceli bir insandır ve oldukça iyi bir fotoğrafçıdır.
Evet evet fotoğraf dedim... 25 yaşında olan biri için, fotoğrafla ilgilendiğim sürenin 10. yılındayım. İyi denilecek bir ekipmanım var,şartlar elverdiğince daha da iyileştirmeye çalışıyorum.
Koyu bir fotoğraf severim ben,aşk bazında dersem abartmış olmam hani ;D İstanbul'da kurgu fotoğrafları çekmeyi seviyorum. İş müsade ettikçe de gezip çeşitli belgesel,mimari,insan ve aklınıza gelebilecek her türlü fotoğrafı görüntülemeye gayret ediyorum. İyi denilecek bir bisikletim var,kondisyon sağlam
. İyi bir balık avcısıyım,denizle telepati sağlam.
Yakın bir zamanda amatörce bir telsizim de olacak... Burada nitelikli insanların olduğunun farkındayım,bunu bilmek güzel.
İyi arkadaşlıklara,dostluklara,aktivitelere imza atmak dileğiyle.
Sevgiyle ve fotoğrafla kalın.
Emine.