Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben Latif, 29 yaşındayım, İstanbul Atakent te oturmaktayım. Çokuluslu bir gıda firmasında saha yöneticisi olarak çalışmaktayım. 4 tekerleğe merakım oldum olası vardı, fakat bu merakıma doğa tutkusuda eklenince bu bilgi platformunu yakından takip eder oldum.
Merhabalar ben yalovadan Soner mesleğim mekanikcilik. Doğa sever adrenalin içeren tüm spor dalları ile yakından ilgileniyorum. JEEP tutkunu biriyim. Bugüne kadar kullandığım 4x4 ler sırasıyla cj 3, cj5,cj7,grand cheeroke,rav 4,niva,sportage,pajero,xj. en keyiflisi XJ
sn soner kardeş hoş geldin iyi muhabetler.sizden bir ricam olsa bindiğniz 4x4 leri biraz detaylı anlatsanız.yani ne tavsiye edesiniz.mesela yakıt ferformas. parca .asfatta arazide hangisi iyi vs vs gibi konu ilerledikce bilgileriniz dahilinde sorularım olacaktır teşekurlerimi peşin yolluyorum.
Ben Ankara dan uğurcan,çok uzun zamandır takip ediyorum forumu,
yaklaşık 1 yıldır arıyordum onu sonunda buldum ve aranıza katıldım.
O bir 2004 GV 2.0 AT 16V ;D
Ben Ankara dan uğurcan,çok uzun zamandır takip ediyorum forumu,
yaklaşık 1 yıldır arıyordum onu sonunda buldum ve aranıza katıldım.
O bir 2004 GV 2.0 AT 16V ;D
Merhaba, Ben Barış, yarışmaya Muğla'dan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Devlet memuruyum, evliyim, Motorseverim, bol bol da gezerim...
selamlar...