Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Freegraf a.. dır.
Adını bile bilmediğim güzide varlık...
İsmine yeni üye olduğumdan zannediyorum bakamıyorum.
Kartal-Atalar da yaşıyorum.
Ve ben her nedense evimden bisiklet sürmek üzere çıktığımda,bisiklet üzerinde her daim klas adamlar-bayanlar görüyorum
Gorillerle aram pek iyi değil sanırım,bu nedenden olacak ki rastlamadım hiç
. Kartal- Kadıköy arasında ben de dahil yakın hiçbir arkadaşım o tarz kişilere rastlamadık. Hem dünya üzerinde böyleleri çok,onlar var diye sevdiğimiz birşeyi yapmayacak mıyız
.
Fotoğrafa gelince...
Boynuna her digital dslr asan kendini photographer sanıyor. Buna fotoğraf sitelerinde rastlıyorum yıllardır ve meşhuuuur Sirkeci Hayyam Pasajına gittiğimde. Ben işe analog pentaxlarla başladım. Bu para kazanma aracım değil,arada bazı istinai durumlar dışında ticari bir beklenti içerisinde değilim. Benim işim yorucu,fotoğraf beni dinlendiren huzur veren,farklı hayatlara sürükleyen bambaşka bir tat. Sen her gördüğünü fotoğrafçı sanma değerli varlık tamam mı... ( İsmini bilmediğimden böyle diyorum...) TR de isim olarak takip ettiğim çok az adam var bu alanda,yabancılar ağırlıkta bende.Bir de ben klişeleşmiş biri değilim fotoğrafçılık alanında. Bir de bu alanda kendini "oldum" sananlara birşey ispatlamak amacım değik,zaten onlar ispatlayacağım seviyede değil
,hoca bildiklerim dururken. Onlar da ispatladın dediklerine göre...Bir sorun yok hocam...
Fotoğraf bir yerde de,ışığa saygı sanatı bende.