Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,219

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz iyi gezmeler.Özellikle fotoğraf ve bisiklet olayı da biraz akıl karı değil allah kurtarsın birde motorcu arkadaşları da unutmayalım.

Etiketler

:smiley::smiley: ...
Hahaha..
Fotoğraf işini gerçekten tüm ruhuyla iyi yapan insanlar bakmayı değil,görebilmeyi başaran insanlardır...
Hani akıl karı olayı var ya, şöyle diyeyim... "İyi fotoğraf çekmek her baba yiğidin harcı değildir :smiley::smiley:."
Bisiklet... Hhaha buna gelince...Bu da bir tutkudur...Akşamlardan bir akşam bir dost arar,der ki;-Eminecim,ben ne yaptım biliyor musun gittim ve bir biisklet satın aldım.Akşam sahilde sürüşe var mısın..."
- Tamam,varım... denilir..
Arkadaşım benim bisikleti alır, yaklaşık 2 km kullandıktan sonra arkama bir de bakarım ki arkadaşım yerdedir. :smiley:. Kızın birine çarpmamak adına tek yönlü ön freni sıkmıştır ve benim abbasla birlikte yola serilmiştir :smiley::smiley:... ( Abbas: bisikletimin adı.)
Buradan anlaşılması gereken şey, herkes bisiklet kullanabilir ama kaçı bilinçli kullanır ve cidden bu işin keyfine varır...Bu da tartışılır işte.

kimsenin ne bisikleti ne de fotoğraf olayını bilincli yaptığına inamıyorum (istisnalar haric....) laf olsun torba dolsun .dostlar alış verite hikayesi ben artık sahilde bile bisiklet kullanmıyorum gorillerden gecilmiyor.Bisiklet yoluna her türlü zerzevat yatıyor.ne sahilin yüzü ne vs si hal böyle...fotoğraf tmaman amele şi oldu allah sabır versin bu işi iş edinene...

Merhaba
Konunun hiç yeri değil biliyorum ancak işte nalet olsunki susamıyorum.Şimdi,bazı arkadaşlar birilerini eleştirmek için öylesinede olsa lakırdalamamalılar,çünkü kelimeleri döşerken düştükleri durumu kendileri bile farkına varamayacak kadar aciz duruma düşerler.Der ve susar....

Bu arkadaşlar kim :smiley: ?
Çok özür dilerim de,burada bir lakırdama söz konusu değil...
Merhaba dedim... Bisikleti ve fotoğrafı vurguladım...
Seviyeli olarak bir mesaj gönderme olayı mevcut...
Siz neden bunu deme gereği duydunuz güzel insan?

Freegraf a.. dır.

Adını bile bilmediğim güzide varlık...
İsmine yeni üye olduğumdan zannediyorum bakamıyorum.
Kartal-Atalar da yaşıyorum.
Ve ben her nedense evimden bisiklet sürmek üzere çıktığımda,bisiklet üzerinde her daim klas adamlar-bayanlar görüyorum:smiley: Gorillerle aram pek iyi değil sanırım,bu nedenden olacak ki rastlamadım hiç :smiley:. Kartal- Kadıköy arasında ben de dahil yakın hiçbir arkadaşım o tarz kişilere rastlamadık. Hem dünya üzerinde böyleleri çok,onlar var diye sevdiğimiz birşeyi yapmayacak mıyız :smiley:.
Fotoğrafa gelince...
Boynuna her digital dslr asan kendini photographer sanıyor. Buna fotoğraf sitelerinde rastlıyorum yıllardır ve meşhuuuur Sirkeci Hayyam Pasajına gittiğimde. Ben işe analog pentaxlarla başladım. Bu para kazanma aracım değil,arada bazı istinai durumlar dışında ticari bir beklenti içerisinde değilim. Benim işim yorucu,fotoğraf beni dinlendiren huzur veren,farklı hayatlara sürükleyen bambaşka bir tat. Sen her gördüğünü fotoğrafçı sanma değerli varlık tamam mı... ( İsmini bilmediğimden böyle diyorum...) TR de isim olarak takip ettiğim çok az adam var bu alanda,yabancılar ağırlıkta bende.Bir de ben klişeleşmiş biri değilim fotoğrafçılık alanında. Bir de bu alanda kendini "oldum" sananlara birşey ispatlamak amacım değik,zaten onlar ispatlayacağım seviyede değil:smiley: ,hoca bildiklerim dururken. Onlar da ispatladın dediklerine göre...Bir sorun yok hocam...
Fotoğraf bir yerde de,ışığa saygı sanatı bende.

sn emine ben 1989..90..96 ya kadar sizin bahsettiğiniz yollarda her sabah ve akşam gider gelirdim goril dedim az kalır neyse ...bisiklete ayrılan yola jip özellikle fiat marka arac vs park eden edene ..buna hicmi rastlamadınız.mangal ateş yakan a hic mi rastlamadınız içki şişelerinden sek sek atlayarak o yolu hiç mi gitmediniz vs vs...ben bunları fazla uzatmak istemiyorum sadece bu kadar derim ve sana kolay gelsin ..fotoğraf konusuna da hiç girmiyorum size iyi cekmeler..herşey iyiden yana yol alsın dileğimle formdaki bütün herkesede selam ve saygı mı iletiyorum.sürc ü lisan ettik ise af ola.

Arkadaşlar burası gezip bilenlerin tanışma platformu lütfen bir birimizi kıracak manalar taşıyan yazılarla üzmeyelim,yazılarda genelde mimikler ve duygular tam yansıtılamadığından yanlış anlamalar oluyor,eğer bunun gibi bir yanlış anlaşılma varsa bunu özelden yazarak düzeltmeye çalışalım unutmayın amacımız tamamıyle doğa ve dostluk herkese güzel paylaşımlar :D hepinizi seviyoruz ve sayıyoruz kalın sağlıcakla.

:smiley: Freegraf,
Bahsettiklerin sahile yakın ilçelerde yaşamayanlar... ( en azından birçoğu.)
Okuyan tüm arkadaşlara mesajım : "BURADA BİRBİRİNE KÖTÜ ANLAMDA YAZILAN HİÇBİR ŞEY YOKTUR. LÜTFEN DİKKATLİ OKUYALIM..."
O bahsettiğin kişiler bisiklet üzerinde değil,ben bunu böyle anladım. Yazdıklarına eğer bakarsan,böyle de anlaşılabileceğini görmen mümkün...
Her güzel yeri çirkinleştirenler pek tabii var. Neyse...
Ben bu siteye güzel paylaşımlarda bulunmak,bilgi edinmek,bilgi vermek,güzel arkadaşlıklar adına ve diğer güzel şeyler adına üye oldum.
Gereksiz bir laf yarışı mı var anlayamadım.
Kendimi tanıtmak istemiştim,ilk mesajda hepsi bu arkadaşlar.

Selamlar sevgiler...
Emine.

vay be konu nereden nerelere geldi..bende bisiklet ve fotograf tutkunuyum bende analog slr lerle başladım zenitlerle..bisiklet de bmx le başladım bianchi aspid 17 yıldır aynı bisiklete sahibim. bianchi ile bisiklet tutkum son buldu..

konuya yazan arkadaşların hiçbirinin art niyet taşıdığını düşünmüyorum fakat konu nereden nerelere geldi..kırıcı olmamak lazım..ben genelde bu siteyi okuyup yorum yazmayanlardanım fakat dayanamadım yazdım :smiley:

kim nasıl fotograf çekiyor önemli değil.. kimin nasıl bisiklet kullandığı kimin nasıl araba motor vs kullandığı da önemli değil..önemli olan bu sitede güzel paylaşımlar yaparak herkesin birbirinin ufkunu genişletmesi..kah jeep e vinç nasıl takarız onu nasıl kullanırsak iyi olur onu öğreniyoruz kah aracımıza nasıl modifiye yaparız off roada hazırlarız bunu öğreniyoruz nerelere gitsek zevk alırız bunları paylaşıyoruz..bu nedenle kırıcı olmadan kim neyi nasııl kullanırsa nasıl yaparsa yapsın bunlar pek önemli değil diyorum noktamı koyuyorum. :smiley:

Freegraf tarzı :smiley: Daha önce kendisine de belirttiğim gibi değişik bir tarzı var,anlaşılması zor :smiley: Değişik tarzından dolayı yanlış anlaşıldı,eleştiriymiş gibi görünse de iyi dileklerini sunmuştu aslında fotoğrafçılık ve bisikletçilik ile ilgilenenlere :smiley: Forumu sık kullananlar zamanla birbirlerini daha iyi tanıyacaktır :smiley:

evet bende bu yönde düşünüyorum..fotograf ve bisiklet akıl karı değil derken zor iş kolaylık gele anlamında iyi niyetle yazılmıştı emine hanım yanlış anlamış olabilir..

dediğim gibi kavga etmeyi bırakalım forumun keyfine bakalım..kimsenin art niyetli olduğunu da düşünmüyorum..ayrıca yazılarımızı yazarken mimiklerimiz olmadığı için çoğu zaman yanlış anlaşılmalar meydana geliyor bunu hiç unutmayalım :smiley:

Merhabalar ,

Off Road Gezilerinden buldum bu siteyi. Sırf böyle şeyler yapan insanlarla tanışmak için üye oldum ve forumları takip etmekteyim. Gaziantepte yaşıyorum. Gaziantep Off Road gezisinin resimlerini gördüm.
Arabam yok ama sizinki gibi böyle bir geziye gitmeyi de çok isterdim.
Kısmet!
Saygılarımla...

evet bende bu yönde düşünüyorum..fotograf ve bisiklet akıl karı değil derken zor iş kolaylık gele anlamında iyi niyetle yazılmıştı emine hanım yanlış anlamış olabilir..

dediğim gibi kavga etmeyi bırakalım forumun keyfine bakalım..kimsenin art niyetli olduğunu da düşünmüyorum..ayrıca yazılarımızı yazarken mimiklerimiz olmadığı için çoğu zaman yanlış anlaşılmalar meydana geliyor bunu hiç unutmayalım :smiley:

arkadaşlar ayrıca bana yardım edin suzuki sj almayı düşünüyorum 8) nasıl birşey bakayım nelere dikkat etmeliyim? ???

BEN DE AMAÇLARIMI YAZDIM...
:smiley: Kendimi tanıttım arkadaşlar... Güleç bir insanımdır...Hep de bir gülümseme var farkındaysanız...Beni de tanıyanlar tanır emin olun.
Bu arada dalyan, sevgili Ertan mesajını aldım...
Ancak yeni üye olduğumdan cevaplayamadım. Sorun yok...
Ben de biraz sivriyimdir arkadaşlar... Ancak amacım paylaşım,belirttim... İlk kez bir siteye üye olmuyorum ki sonuçta... Bilmediklerimize dair birbirimizi aydınlatalım :smiley:
Nerdeyse Merhaba deyip tanıştığıma pişman olmak üzereyken düşüncelerimi değiştirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Birşeyi iyi yapıyorsak tabii ki söyleyeceğiz bu arada...
Birileri bilsin ki,belki yardımcı olabileceğimiz birşeyler vardır.
Son iş günü içindi benim için.
Herkese şimdiden iyi bir haftasonu dilerim.

Kucak dolusu sevgiler,selamlar.
Emine.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR