Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,267

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

hemdi balıklardan mesaj var. söylediklerinin aksini ispata hazırız "resmen soykırımdı bize yapılanlar" diyorlar. HEPİMİZ BALIKIZ.

Yeni gelen arkadaşlar keyifli paylaşımlar dilerim.

serkanx' Alıntı:
hemdi balıklardan mesaj var. söylediklerinin aksini ispata hazırız "resmen soykırımdı bize yapılanlar" diyorlar. HEPİMİZ BALIKIZ.
maalesef geç kaldınız.artık serpme atmaya giderken yanıma asker alıyorum.oluyor yasal ;) :D ;D
bende burada atılan br mesajdan öğrendim ;D ;D ;D

sculptunc' Alıntı:
yakınlarda bir gezi falan varmı acaba

Gördüğüm kadarıyla foruma yeni üye olmuşsunuz,mesaj sayınızdan anladığım kadarıyla.Gerçi eski üye de olabilirsiniz belki bilemiyorum.Ben gene de hoşgeldiniz diyorum ve 3 dakika önce yazdığım diğer mesajın linkini veriyorum.Ben de yakında yapılacak gezilerden bahsetmiştim orada.Sitedeki yakında yapılacak gezi etkinliklerini anasayfadaki aynı başlıklı bölümden takip edebilirsiniz :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61939.new

Herkese merhaba istanbuldan ali ....
Yıllarca düşündüm bu deyimi "çok gezenmi bilir çok okuyanmı " ama sonunda anladımki ikiside çok farklı klasmanlar :smiley:
Bunun üzerine ve sadece bu klasmanla ilgili söylenecek tek şey varki oda "gezenbilir " diyorum :smiley:
herkese tekrar merhabalar ve bol gezmeler....

ben.jpg

ömürcan "ben bilmem beyim bilir" desen daha bi matrak olacaktı ya neyse.üzme seninki de iyi.

[/quote]

:smiley: kesinlikle daha iyi olabilirmiş :smiley:

Yeni katılan arkadaşlar,aramıza hoş geldiniz..Keyifli paylaşımlar dilerim..

Ben Serdar ULUDAĞ, 40 yaşındayım ve İstanbul 'da yaşıyorum. Off road kapsamında trophy tarzı yarışları daha çok seviyorum. Bu aralar arazi aracım yok. Geziler dışında, bir arkadaşımın aracı ile mümkün olduğu kadar yurtdışı trophy organizasyonlarına ve mahalli yarışlara katılmaya çalışıyoruz. Off road ve benzeri aktivitelerin kulüp ve dernek çatıları altında daha doğru yapılacağını düşündüğümden destek vermek için buradayım.

serdar70' Alıntı:
Ben Serdar ULUDAĞ, 40 yaşındayım ve İstanbul 'da yaşıyorum. Off road kapsamında trophy tarzı yarışları daha çok seviyorum. Bu aralar arazi aracım yok. Geziler dışında, bir arkadaşımın aracı ile mümkün olduğu kadar yurtdışı trophy organizasyonlarına ve mahalli yarışlara katılmaya çalışıyoruz. Off road ve benzeri aktivitelerin kulüp ve dernek çatıları altında daha doğru yapılacağını düşündüğümden destek vermek için buradayım.

Birlikten sadece güç değil, çok güzel dosluklar da doğar.

Düşüncenize canı gönülden katılıyorum.

Saygılar.

Merhaba :smiley:
bir yıldır Türkiye`de/ İstanbul`da yaşıyorum.. buraları pek bilmediğimden, Sosyal faaliyetler`den uzakta kaldım. İstanbul`u/ Türkiyeyi tanımak istediğimden bir arayış içindeyim, bu Siteyi`de bulmam güzel bir tesadüf oldu benim için.
Umarım sizlerin yardımlarıyla`da Türkiye`yi daha çabuk tanıma imkanı bulacağım...

Selamlar

Herkese Merhabalar.
Nazo hanım, sitemizin çok güzel etkinlikleri var gerçekten, satırlarla yazıştığımız arkadaşlarla, dostlarla yüz yüzede görüşme imkanı oluyor daha yakından tanımış oluyoruz,
Bu vesileyle Bütün arkadaşları türk bayrağını alıp 29 Ekim de Cumhurilyet Bayramı kortejine katılamya davet ediyorum, Cumhuriyet çoşkumuzu sokaktaki insanlarla birlikte paylaşmaya, Kortej sonrası bir yerlerde oturup sohpet etmeye, unutulmaz bir gün geçirmeye çağırıyorummm, eminim katılan hiç kimse pişman olmayacakkkkkk,

Haklısınızz Serdar bey, size katılıyorum, böyle aynı zevkleri paylaştığın kişilerle bir çatı altında toplanıp yeni dostluklar, yeni arkadaşlıklar ,kuruyorsun, günün monoton hayatından bir nebze uzaklaşıyorsun, bu nedenle aktivitemiz olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Kortejine gelirsiniz herhalde, başkabir programı olan yoksa ,herkesi katılmaya davet ediyorumm,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR