Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,943

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Emine arkadaş. ise amentu yu yakalaması isabetli olmuş.kulak memesi kıvamı her zaman iyidir pasta börek hamur işlerinde yeme konusunda ilgilenenini yormaz.Bu da malın kalite ve dekoltesini mezata cıkarmada şek ve gümanları absorbe eder.Hemhal icinde hasbihal edip halihazırda haziruna nazır olmak meziyetten öte asalet sunmaktır....sevgi ve saygı ile arkadaşlar iyi tanışmalar ve sohbetler.

Etiketler

arkadaşlar aranıza katılmaktan çok memnunum
bi arkadaşım sayesinde sizlerden haberim oldu
yaptığınız geziler harika devamını bekliyorum
aranıza bi 4x4 le katılmayı çok isterdim ancak şu anki bütçem buna müsait değil
sizleri hayranlıkla takip etmeye devam edicem yolunuz açık olsun.........................

forkliftci' Alıntı:
sayın st (tuncer tuncay) bende isim geregi istanbuldan gelip otobandan saray sapagından cıkıp pasabahce kırklareli cam gidiyorum teklifiniz gecerliyse bir ara ugrarım
herzaman beklerim sapaktan size ters yönde biraz yol almanız gerekecek tel: 05336203709

merhaba arkadaşlar adımdan da anlaşılacağı gibi ben koray 2010 4*2 ford ranger sahibiyim antalyada yaşıyorum ve 7 göbek sülalem antalyanın yerlisi çocukluğum yaylalarda ve orman köylerinde geçtiği için doğa gezileri ve avcılık en büyük hobilerim arasında gezenbilir sitesinide aracımdan memnun olmadığım için saf kan bi 4*4 olmasada gezilerimde ve avlanmaya çıktığımda bana yardımcı olabilecek bir subaru forester yorumlarını okumak için arama motorundan buldum ve iyikide bulmuşum :smiley: çok güzel ve doğa severlerin her türlü bilgiyi deneyerek öğrenmiş kişilerin yorumlarıyla zenginleştirdiği bizleri bilgilendiren bi site

Geze kalına, diyerek başlamak isterim. Aranıza katılmaktan çok mutlu oldum.
Motosiklet tutkunu, Westfalia VW dostu, Camp ve gezilerle doğada ve yollarda olmayı amaç edinmiş, gezmeyi tozmayı, dalmayı, pedal çevirmeyi, rüzgarla yarışmayı seven, bunu yaratmak için fırsat kollayan bir yapıdayım. Hepinizi saygı, sevgi, birlik ve beraberlik duygularıyla selamlıyorum. Aktif bir Facebook kullanıcısıyım, ilgi duyanları motosiklet ve VW dünyamı renklendiren gruplarıma davet etmek isterim. ;-) ;)
JoiN THiS GRouPS
eSMeRYaRiM*BMW
WeSTFaLia, CaMPeRVaN, BuS&aLL VW FuN CLuB
WeSTFaLia VW CaMPiNG 1968 ToSuNDuLDuL
http://westfalia.sitemynet.com
http://esmeryarim54.sitemynet.com

herkese merhabala, yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz,
yanlız küçük bir sorun var galiba, katılan arkadaşlar cinsiyetinizi belirtirseniz
ona göre hitap edelim,sorularımızı konuşmalarımızı ona göre payalım, , cinsiyetimizi belirtmek
sorun olmaz herlalde, tam tersi belirtilmediği zaman zorun olabilir, yanlış klimeler ve hitaplar kullanmayız
speed_007 meselaaa, hanımefendi arkadaşmızmı diyecezz beyfendi arkadaşımızmı

yazılardan belli oluyor belli olmayan da ortada bi yerdedir.iki camii arasında gibi bende mahlasa bakılırsa belli olmuyor ama yazılarda net herşey birde başta bir künye ile giriş yaptık ve de yaptım...selam ve iyi geceler ns.öznur

selam freegraff, isim, yaş, cinsiyet, açıkca yazılsa bir sorunmu oluyor acaba, gizemli olmayı tercih ediyorlar demekki, tercihhh meselisiii

Aramıza tüm yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz en azından sizlere hitap edebilecegimiz isimleriniz varsa ki vardır onları tanıtma bölümünde yazarsanız daha samimi olur kanatındayım :smiley:

Günaydın
Ömrüne bereket değerli reis28...
Şu isim meselesine ben de değinmiştim... Sırf bu yüzden de Eminece hitaplar kullandım ve yanlış anlaşıldı boş yere... "güzide varlık,güzel insan.." gibi..Halbuki bunlar güzel tanımlamalardır..Ama artık söyleyen az insan olduğundan yanlış anlaşılıyor...

Sevgiler,
Emine.

Günaydın
Ömrüne bereket değerli reis28...
Şu isim meselesine ben de değinmiştim... Sırf bu yüzden de Eminece hitaplar kullandım ve yanlış anlaşıldı boş yere... "güzide varlık,güzel insan.." gibi..Halbuki bunlar güzel tanımlamalardır..Ama artık söyleyen az insan olduğundan yanlış anlaşılıyor...

Sevgiler,
Emine.

Merhaba
İsim meselesi ve Emine kardeşimzin dikkat çektiği hususa tamamen katılmakla beraber,doğa sever insanın kendini saklamaması gerektiğine inanıyorum(gizleyenlere saygımız var)av mısınızki saklanıyorsunuz? ;D

arkadaşlar kimse kendiini saklamıyor en azından ben tanışma platformunda kendimizi tanıttık.İstanbul da ki arkadaşlar listesinde yine tanıttım yaş cinsiyet. medeni hal ev işyeri coluk coçuk vs.ne yer ne yemez su .turşu kurufasülye kurusoğan.hepsi mevcut.Amma welakin kimimiz belki konumu belki ticari durumu itibari ile siteye girdiğ isim ile hayatını sürdürüyor.cok merak eden varsa orada mail amcamız duruyor siz fısıldayın o hemen bağırır.Bizde cevap veririz en azından ben .kendi adıma konuşuyorum.Tabiiki.ayrıca kimi arkadaşlar kendi telefonlarını yazmışlar bu da bir başka uc.normalde dahi telefon bana yetiyor.artısı zaten külfet bana.şimdi isteyen istediğine ulaşır.kimsede topu sahada dolaştırmasın.Direk kaleye gidin gol olmasada ya dişarı yada elde. elde var iki.tamam mı ahali.Ayrıca belirteyim tanışma köşesi oldu muhabet köşesi.Alan değiştirip orada yeni bir aktif köşe yada mevcutlardan uygun olanınada gecip atıp tutabilirsiniz.orada bir oluşum yol alıp gider.Bu konularda yetkili bir arkadaş bizi yönlendirebilir.ben iki satır yazmaya bile daralıyorum.laf olsa iyi de şu tüşlar bana göre değil.benden bu kadar kimse alınmasın sakın.gayem gönülleri hoş tutmak.

Herkesin kendine göre bir sebebi vardır elbette.Ben de adımı soyadımı profil sayfama yazmadım çünkü nette adımı soyadımı giren herkese beni bulma özgürlüğünü neden vereyim ki?Bunlar benim tanımadığım kişiler olabileceği gibi tanıyıp da dialoğa girmek istemeyeceğim kişiler de olabilir.Adımı soyadımı yazan beni ancak facebook ta bulur ve orada da ancak ben kabul edersem benim listeme dahil olur.Rahatsız edilmek istemediğim için bu önlemi almak istedim.Fotomun olması zaten niyetimin saklanmak olmadığının bir kanıtı.Mesleğimden yaşadığım yerlere kadar herşey açıkta.Ayrıca tanıtım sayfasında da kendimi tanıttım.Buraya güzel vakit geçirmek,etkinliklerden haberdar olmak ve bilgilenmek için giriyorum.Olur olmaz kişilerce rahatsız edilmek için değil.Bu konu dile getirilmese daha isabetli olurdu,çünkü sebebini açıklamak zorunda kalmaya bırakılmak hoş değil...

Merhaba
Kimsenin hoşuna gidip gitmemesi beni ilgilendirmiyor.
Çok bilip az konuşmak gerekir.
Gizleyenlere saygımız var demiştik ama,neyse daha fazla polemiğe girmeye gerek yok......
(bundan sonra asla cevap vermeyeceğim)

Bu toplumda yaşayan bir insan olarak çevremdeki insanların düşünceleri,duyguları beni her zaman ilgilendirir.En ilgilenmediğim insan bile beni ne yazık ki bir insan olarak ilgilendirir.Selamlar herkese :smiley: :smiley: :smiley:

allah allah pazarteside değil ki gerilmiş arkadaşlar relax bugün cuma yarın tatil ;D

bende foruma katılan üyelerin kendilerini tanıtmaları yönünde düşünüyorum.
ancak forum sitesinde varlık gösteren bayanların kendilerini korumak istemeleri de oldukça normal.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri