Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,304

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ilkakdeniz' Alıntı:
allah allah pazarteside değil ki gerilmiş arkadaşlar relax bugün cuma yarın tatil ;D

bende foruma katılan üyelerin kendilerini tanıtmaları yönünde düşünüyorum.
ancak forum sitesinde varlık gösteren bayanların kendilerini korumak istemeleri de oldukça normal.

sizin ne düşündüğünüzü sorduk mu diye gıcık bir espri yapsam ;D ;D anlayışınız için teşekkür ederim biz bayanlar adına ;) :smiley:

Etiketler

emine_t' Alıntı:
Freegraf a.. dır.

Adını bile bilmediğim güzide varlık...
İsmine yeni üye olduğumdan zannediyorum bakamıyorum.

Yardımcı olayım Modertaör olarak;

freegraf' Alıntı:
yahu site yetkilileri bu ne menem bir halki ben mi sersemledim yoksa sitemi karışık ne mesaj ne ne bir haber yollayamıyorum biri bana bir işik yaksın freegraf Mehmet

:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Yardımcı olayım Modertaör olarak;

:smiley:

Üşengeç bir karakter olmadığınız meydanda :smiley: bizimkileri de tek tek dökmeyeceğinizi umarım dermişim :smiley: Benim ki en kolayı,ilk mesajımda adım sanım ortada zaten :smiley:

Herkes ilk mesaja bakamıyor ama.
;D

Profillerinize de müdahale ederdim ama özel hayat :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Herkes ilk mesaja bakamıyor ama.
;D

Profillerinize de müdahale ederdim ama özel hayat :smiley:

Herkes ilk mesaja bakamıyor derken sanırım 20 mesajı tamamlamayan yeni üyeleri kastediyor olmalısınız değil mi :smiley:

Evet.
Aynen.
Bu sayfaların popüler olması da o yüzden zaten.

Sizi gidi kurnaz üyeler sizi.
;D

Murat kardeş valla hızır gibisin.bize yani bana ve sitede sersemleyen herkese faydan anında dokunuyor.izmire selam bu sene gelemedim bakarsın bir iş temizinden çıkar kısmet.Tekrar selam ve kolaylıklar.

Önceki yazılanlara çok göz gezdiremedim fakat...
SEVİNİN MUTLU OLUN BAKIN İKİZDERE KURTULDU...
Buna dair yorum yapın bence... Ben bu konuyu açtım bir heyecan içinde...
Ayrıca tatil geldi çattı... Yarın ben saat 10.30 -13.00 saatlerinde Sirkeci Hayyam pasajında olacağım,sonra da halletmem gereken bir objektif testi var.
Fotoğrafçı ve fotoğraf meraklısı arkadaşları beklerim...
Yanlış anlamasın da kimse birbirini...
Herkese mutlu bir haftasonu dilerim.
Kucak dolusu sevgiler,
EMine.

freegraf' Alıntı:
Murat kardeş valla hızır gibisin.bize yani bana ve sitede sersemleyen herkese faydan anında dokunuyor.izmire selam bu sene gelemedim bakarsın bir iş temizinden çıkar kısmet.Tekrar selam ve kolaylıklar.

Rica ederim Mehmet Bey ,

selam herkese
sanırım yazdıklarımla yanlış anlaşıldım, elbette gerçek isminizi vermiyebilirisiniz,
benim sözüm yaş ve cinsiyetin belirtilmemesineydi.diğer yönler herkesin kendi özeli ister paylaşır ister paylaşmaz,
buna bir sözüm yok, saygı duymak lazım, kişisel tercihlere,
katılan arkadaşların yaşını ve cinsiyetini belirtmeleri yönündeydi sözüm, katılan ve resmi
olmayan arkadaşların yaşını ve cinsiyetini belirtirlerse hitap edeceğimiz kelimeleri ,daha rahat kullanırız
konuştuğumuz kişinin bayanmı erkekmi olduğunu bilerek sohpetimizi ona göre yaparız, bunda da bir sakınca
görmemiştim, yazdıklarım kaale alınmamış anlaşılan benim üzerinde durduğum isim mevzusu ve diğerkişiselbilgiler değildi,
geçen yıl Cumhuriyet Bayramı kortejinde ,yüz yüze görüşen arkadaşın yanındabulanan arkadaşının kulağına profil ismini söyleyip
aa bu bayanmış ben erkek sanıyordum dediği aklıma geldi ondan paylaşmak istemiştim,
herkese iyi tatiller, keyifli gezmelerrrr

Merhaba.
Ben Akın. Motosiklet ile uzun yıllar gezdikten sonra daha uzaklara arabayla gitmenin keyifli olacağına karar verdim. Gezmeyi seviyorum. Bir forumda söylendiği gibi; " gitmek bir duruş biçimidir" .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR