Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,180

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Sevindim :smiley: :smiley:

Bu arada aradığın suzuki sj nasıl bir araçtır tam bilmiyorum ama aşağıdaki linki açıp oradaki başlıklardan birine girersen mesela Suzukiciler Kaç Kişiyiz'e arkadaşlar yardımcı olacaktır eminim. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=179.0

Etiketler

"Adını bile bilmediğim güzide varlık..." bu ne ya !!!? :D heybetli ve bir o kadar da derin anlam içeren gülümseten bir tanım olmuş. ta yakışmamış. e 25 yaş için normal diyelim. freegraf'ı düşüncelerinde destekliyorum. "güzide varlık" , "güzel insan" gibi imalı sözlere tepkisiz kalmasına ise hayır.

Selam ile .mesele şuki.. konu anlaşiımiştır.lizz ve yeni katılan ve de yorum yazan bütün arkadaşlara teşekür derim. gaye ve maksadımız belli olmuştur, derdimiz üzüm yemek hatta bağcıya bile yedirtmek.(kendileri genelde yemezler satmak için. biz de satın alıp yedik hatta adama yedirdik.)Kısaca buradaki arkadaşlar seviyelerini bilen ve irtifaları da iyidir bu kompesten cıkan da yapıcıdır.Yeterki sabırlı olup birbirimizi takip edelim.Kimsede küsmesin küsmek insan evladına verilen bir şey değildir.Hepimiz yaratılmışolarak eksiğimiz vardır bunu kabul edip onarırsak mutlu oluruz tersi hırcın ve zarar ile cökeriz.Maksadım aklıma geleni sizinle bölüşmekti.Yoksa ....buzağı aramyın o çoktan dana olmuştur.Sakin ve mutlu kalınız.

freegraf' Alıntı:
Selam ile .mesele şuki.. konu anlaşiımiştır.lizz ve yeni katılan ve de yorum yazan bütün arkadaşlara teşekür derim. gaye ve maksadımız belli olmuştur, derdimiz üzüm yemek hatta bağcıya bile yedirtmek.(kendileri genelde yemezler satmak için. biz de satın alıp yedik hatta adama yedirdik.)Kısaca buradaki arkadaşlar seviyelerini bilen ve irtifaları da iyidir bu kompesten cıkan da yapıcıdır.Yeterki sabırlı olup birbirimizi takip edelim.Kimsede küsmesin küsmek insan evladına verilen bir şey değildir.Hepimiz yaratılmışolarak eksiğimiz vardır bunu kabul edip onarırsak mutlu oluruz tersi hırcın ve zarar ile cökeriz.Maksadım aklıma geleni sizinle bölüşmekti.Yoksa ....buzağı aramyın o çoktan dana olmuştur.Sakin ve mutlu kalınız.

Rica ederim ne demek :smiley: Bir söz vardır ya "içi dışı bir" diye.Forumda en içi dışı bir olan sizi tanıyorum,bilmiyorum ama ben öyle olduğunuzu düşünüyorum.Böyle olabilmek bir meziyet,çok kolay bişiy değil.Çünkü çoğumuz beğenilmemek,çevremizdeki insanları kırmak ya da dışlanmak korkusuyla olduğumuz gibi davranmaktan,fikirlerimizi olduğu gibi beyan etmekten korkarız.Hele hele kimseyi kırmadan içi dışı bir olmak daha zordur.Kabul ediyorum ki ilk başta benim de kafamı kurcalayan durumlar olmuştu ama zamanla sizin bu özelliğinizin farkına vardım :smiley: Ve sanıyorum ki yaş olarak bizden daha büyüksünüz ve bunun da etkisi var dialoglarda.Sizin tarzınıza alıştım ve freegraf bu sefer ne yazmış diye ilgiyle okuyorum ben şahsen çoğu zaman.Foruma renk katıyorsunuz,eksik olmayın :smiley:

yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz,zamanla herkes birbirini tanıyacaktır, kimi burda kimi etkinliklere katılarak, birbirini daha yakından tanımak isteyen bütün arkadaşlar bayrağını alan 29 Ekim Cumhuriyet Bayram korteje gelsin, Cumhuriyet coşkusunu hepbirlikte yaşıyalım, ve sokaktaki insanlara da yaşatalımmm,,,

serkanx' Alıntı:
"Adını bile bilmediğim güzide varlık..." bu ne ya !!!? :D heybetli ve bir o kadar da derin anlam içeren gülümseten bir tanım olmuş. ta yakışmamış. e 25 yaş için normal diyelim. freegraf'ı düşüncelerinde destekliyorum. "güzide varlık" , "güzel insan" gibi imalı sözlere tepkisiz kalmasına ise hayır.
artı (gorillerle aram iyi değil,bu yüzden rastlamıyorum) cümleside yakışıksız olmuş sanırım.sanırım istem dışı yazılmış bu sözler.
yanlış anlaşılmalar düzeltilebilir.
iyi bilirim benide birzamanlar yanlış anlaşılmadan dolayı balık katliamcısı ilan etmişlerdi. ;D
unutalım gitsin.
aramıza hoş geldin emine

Selam arkadaşlar...
Serkanx...
BENİM ADIM EMİNE,MEMNUN OLDUM...
Bak sana arkadaşlarıma dair kullandığım kelimeleri yazayım,ama öncesinde YAŞIMI KÜÇÜMSEDİĞİN için sana kızgınım.. 25 yaş için normal demişsin. Ben bazı akranlarımdan oldukça farklıyım yaşıma göre. O nedenle demeliyim ki; "AKIL YAŞTA DEĞİL,BAŞTADIR." Burada freegraf yalnız başına kalmış ve topa tutulmuş değildir.
Arkadaşlarıma dediğim laflar : Güzide varlık,güzel insan,güzel adamcık,güzel kadıncık..." bu tanımlamalardan dolayı şu ana kadar hayatımda bir sıkıntı çıkmamıştır.
İSMİNİ BİLMEDİĞİMDEN ben ona böyle hitap ettim,yani Eminece hitap ettim.
25 yaşındaki insanların neler başardığını ve neler yaptığını bilmeden lütfen İNSANLARIN YAŞINI KINAMA SERKAN,SENDEN BUNU RİCA EDİYORUM.
BEn kime nasıl hitap edeceğimi bilirim,80 yaşında bile arkadaşım var benim fotoğrafçı.
Şunu da anlamadım,kötü maksadım yok iken boşuna bir insan topa tutulmuş gibi "destekliyorum "vs. gibi laflar o insanı bir yerde dolduruşa getirmeye çalışmak değil midir?... :S
Bana bu siteye üye olan insanlar için kalite seviyesi yüksek denildi,benim kafamda kimsenin bu konuya dair şüphe oluşturmaya hakkının olduğunu sanmıyorum.
Bu arada değerli insan : "freegraf"...
Özelden arkadaş olma teklifini farkında isen kabul ettim dün...
Ben zaten ne mesah yazabiliyorum,ne de profillere bakabiliyorum... :S.
Baksam isimle hitap edeceğim.
Kelimelerimde kötü anlam yok.
Hamdi bu arada, gorrillerle aram iyi değil derken bu da kötü anlamda değildi. Freegraf öyle deyince,şaşırdım birden. Çünkü bisiklet üzerinde adam gibi insanlar görüyorum.
"HOŞBULDUK BU ARADA...:smiley:" y Yalnız ben Serkanx e kırgınım... :(

Gezenbilir öyle bir forum ki, güzel insanlara sanal ortamda olduklarını ,burada güzel dostluklar kurmanın ,yüzyüze olduğundan biraz fazla özen istediğini (yazıya nekadar istesenizde mimiklerinizi katamayacağınızdan)öğretiyor zamanla. Baksanıza şimdilerde forumda eski olacak kadar uzun zamandır paylaşımcı olarak bulunan sayın Serkanx'i bile balık katliamcısı diye tanımışız.Emine hanım tanışma bölümünde harcadığınız kendinizi tanıtma çabalarınızı ifadeniz le iyi olduğunuz fotoğraf bölümündeki bir topikte bizlerle fotoğraflarınız ile paylaşımış olsanız hem biz görsel doyum yaşayacak,hem siz isimlerimizi görmenize engel olan 20 mesaj sayısını dolduracak,size övgüleri biz dizerken sizi bir zahmetten kurtaracaktık.Arkadaş çevrenizde hitap şekillerinizi belirtirken bizleri de arkadaşınız gibi yakın görmeniz bizi ve bu forum katılımcılarını ancak sevindirir.ancak bunu 7 .ci mesajınızda öğrenebildik,buda zaman aldı oysa yorumumun başında ifade ettiğim gibi sanalda değilde ,yanyana olsa idik bunu daha kısa sürede öğrenecektik.Hadi gelin artık bu başlıktan çıkıp gezenbilirin şimdiye değin binlerce üyesini birarada tutan güzellikler dolu paylaşımlarında kesişelim.
Enverdede.

Merhaba enverdede... Çok sağolasın.
Fotoğraf yayınlarım,bu konuda bir şüphe olmasın.
Profilimde bir site adresi vermiş olmalıyım. Oraya bir ara göz atabilir misin,çalışmalarıma ve yazdığım fotoğraf hikayelerine.Bunu özellikle rica ediyorum.
Benim amacımın kötü olmadığı ilk hitabette anlaşılmalıydı bence.. Neden anlaşılmıyor biliyor musun,insanlar birbirlerine böyle şirin ve farklı kelimeler sarfetmiyor artık. Herşeyçok yozlaşmış hayatta. Bunu fotoğraf çekerken daha da iyi anlayabiliyorum.
Ama şu yaşımı yazıp ne demek istedi Serkanx... :S. Ben kırgınım.
Fotoğraf galerisine fotoğraf yüklerim. Hem kurgu ağırlıklı, hem de Güneydoğu'daki ufak gezi ile alakalı çalışmalar.
Şu 20 mesaj olayı vs. var evet, şimdi kaçıncı mesaj acaba :smiley:...

emine_t tekrar hoş geldin aramıza sevgili kardeşim.Ama artık kendi konularınla alakalı form sayfalarına geçsen diyorum.Malum burası gezip bilenlerin tanışma köşesi.(istatikslerini inceledim ve sadece mesajların burada var)

emine_t' Alıntı:
Merhaba enverdede... Çok sağolasın.
Fotoğraf yayınlarım,bu konuda bir şüphe olmasın.
Profilimde bir site adresi vermiş olmalıyım. Oraya bir ara göz atabilir misin,çalışmalarıma ve yazdığım fotoğraf hikayelerine.Bunu özellikle rica ediyorum.
Benim amacımın kötü olmadığı ilk hitabette anlaşılmalıydı bence.. Neden anlaşılmıyor biliyor musun,insanlar birbirlerine böyle şirin ve farklı kelimeler sarfetmiyor artık. Herşeyçok yozlaşmış hayatta. Bunu fotoğraf çekerken daha da iyi anlayabiliyorum.
Ama şu yaşımı yazıp ne demek istedi Serkanx... :S. Ben kırgınım.
Fotoğraf galerisine fotoğraf yüklerim. Hem kurgu ağırlıklı, hem de Güneydoğu'daki ufak gezi ile alakalı çalışmalar.
Şu 20 mesaj olayı vs. var evet, şimdi kaçıncı mesaj acaba :smiley:...
Bununla 8.Ama yirmiyi burada dolduracağına ikna olmaya başladım ben :smiley: :D :D Bu arada link verebilmeyi becerebilirsem fotoğraf çalışmaları bulunan yeğenimin işlerine de bir gözatmanı isterim. http://www.trekearth.com/members/bubu/photos/ Umarım becermişimdir.

selamlar,hayatımda ılk kez boyle bır yere yazıyorum,ben genelde evde,ofiste yatarım bı de karda,buzda,çamurda araç kullanmayı severim,ilk kez bı arac toplıcam bu da bı cj 5 oldu,inşallah sonu da hayırlı olur..

Selamlar...
Natural dilerim herşey yolunda olur :smiley:
Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar da fikir verirler...
Hani araç toplamak,pc toplamak gibi birşey değil pek tabii. Umarım harika bir araç olur,iyi günlerde kullanırsın.

Sevgiler,
Emine.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR