sende haklısın paşamatilladnc' Alıntı:eyvallah paşam 20 yi geçmek istiyosun ama burada yapmasan en azından diger bölümlere gir araçlar bölümü var orda bikaç yere bak araçlarına hayırlı olsun de veya ögrenmek istedigin bikaç şey sor hep hoşgeldin demekle olmuyo
çakır abi katılıyorum sana bu sözlerin için . birde abi bu satılık karacanlarda çekme karavan için özel bir satılık bolumu varmı varsa lınkını kopyalarmısın bu sıra karavana merak sardım 3 5 kuruş paramda var çekme karavan düşünüyorum ve yaybek abimi elimden geldiğince takip ediyorum . ayrı bir lınk varsa kopyalasan abi. ;D ;D ;D ;Dcakir0203' Alıntı:Ben zaten memnunum ,
Dahada memnun olmak için bu sitede varım.
Tek sıkıntım katılımcıların kendilerini herkesin tanıdığını sanması.
Tanışmak tanıtmakla mümkün.
Tanınmak isteyen tam künye okusa bizlerde sormak sıkıntısına düşmeyiz değilmi?
Çekme karavan konusunda en kapsamlı site sahibinden.com.Şimdiden hayırlı olsun.Baran 54' Alıntı:çakır abi katılıyorum sana bu sözlerin için . birde abi bu satılık karacanlarda çekme karavan için özel bir satılık bolumu varmı varsa lınkını kopyalarmısın bu sıra karavana merak sardım 3 5 kuruş paramda var çekme karavan düşünüyorum ve yaybek abimi elimden geldiğince takip ediyorum . ayrı bir lınk varsa kopyalasan abi. ;D ;D ;D ;D
evallah abi ben siteden satan olursa bi bakım diye demiştim karavan konusunda fazla bilgim olmayınca gezen bılır daha yakın gelmişti ama sahibindene donerim yaz gelıyor sonuçta 15 gun tatıl parasına hep kullanıcagım her yere gidecağim ufak bana yeten bir çekme karavanın olsun diye düşündüm. işallah hayırlısı olur .enverdede abimmmm.enverdede' Alıntı:Çekme karavan konusunda en kapsamlı site sahibinden.com.Şimdiden hayırlı olsun.
sezerx' Alıntı:cümleden hoşbulduk hasan abi,
trabzon ,1976 doğumluyum,adım sezer.
tanıştığıma memnun oldum.