Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,553

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

sanırım bende onu (20yi) doldurmaya çalışıyorum.

Etiketler

yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz

eyvallah paşam :smiley: 20 yi geçmek istiyosun ama burada yapmasan en azından diger bölümlere gir araçlar bölümü var orda bikaç yere bak araçlarına hayırlı olsun de veya ögrenmek istedigin bikaç şey sor :smiley: hep hoşgeldin demekle olmuyo :smiley::smiley::smiley::smiley:

atilladnc' Alıntı:
eyvallah paşam :smiley: 20 yi geçmek istiyosun ama burada yapmasan en azından diger bölümlere gir araçlar bölümü var orda bikaç yere bak araçlarına hayırlı olsun de veya ögrenmek istedigin bikaç şey sor :smiley: hep hoşgeldin demekle olmuyo :smiley::smiley::smiley::smiley:
sende haklısın paşam :smiley:

merhaba,
ben sezer, doğa yürüyüşü ve fotoğraf çekmek ilgi alanım.

cümleden hoşbulduk hasan abi,
trabzon ,1976 doğumluyum,adım sezer.
tanıştığıma memnun oldum.

Ben zaten memnunum ,
Dahada memnun olmak için bu sitede varım.
Tek sıkıntım katılımcıların kendilerini herkesin tanıdığını sanması.
Tanışmak tanıtmakla mümkün.
Tanınmak isteyen tam künye okusa bizlerde sormak sıkıntısına düşmeyiz değilmi?

bu saatte burdayım her yeni üyeye hoş geldiiz demek için . ;) :D ;D hoş geldiniz arkadaşlar.

cakir0203' Alıntı:
Ben zaten memnunum ,
Dahada memnun olmak için bu sitede varım.
Tek sıkıntım katılımcıların kendilerini herkesin tanıdığını sanması.
Tanışmak tanıtmakla mümkün.
Tanınmak isteyen tam künye okusa bizlerde sormak sıkıntısına düşmeyiz değilmi?
çakır abi katılıyorum sana bu sözlerin için . ;) ;) birde abi bu satılık karacanlarda çekme karavan için özel bir satılık bolumu varmı varsa lınkını kopyalarmısın bu sıra karavana merak sardım 3 5 kuruş paramda var çekme karavan düşünüyorum ve yaybek abimi elimden geldiğince takip ediyorum . ayrı bir lınk varsa kopyalasan abi. ;D ;D ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
çakır abi katılıyorum sana bu sözlerin için . ;) ;) birde abi bu satılık karacanlarda çekme karavan için özel bir satılık bolumu varmı varsa lınkını kopyalarmısın bu sıra karavana merak sardım 3 5 kuruş paramda var çekme karavan düşünüyorum ve yaybek abimi elimden geldiğince takip ediyorum . ayrı bir lınk varsa kopyalasan abi. ;D ;D ;D ;D
Çekme karavan konusunda en kapsamlı site sahibinden.com.Şimdiden hayırlı olsun.

enverdede' Alıntı:
Çekme karavan konusunda en kapsamlı site sahibinden.com.Şimdiden hayırlı olsun.
evallah abi ben siteden satan olursa bi bakım diye demiştim karavan konusunda fazla bilgim olmayınca gezen bılır daha yakın gelmişti ama sahibindene donerim yaz gelıyor sonuçta 15 gun tatıl parasına hep kullanıcagım her yere gidecağim ufak bana yeten bir çekme karavanın olsun diye düşündüm. ;) :D :D işallah hayırlısı olur .enverdede abimmmm. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri