Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,341

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

[imgzoom][attachment=1][/imgzoom]Sen araştır,Karavan bölümünde başlık aç sonra gelsin bilgiler.

DSC09507.jpg

Etiketler

enverdede' Alıntı:
[imgzoom][attachment=1][/imgzoom]Sen araştır,Karavan bölümünde başlık aç sonra gelsin bilgiler.
tamamdır abi benim araçta çekı demiri ve elektirik tertibatı hazır ve ruhsataişli ben bir konu açarım artık.

PICT0013.jpg

Günaydın Yusufbey,
Çok kişiye zehri öyle enjekte ettinki (tabi bu konuda tek değilsiniz) karavantem (amatem den alıntı) olsa tedavisi yok biliyorsunuz.Karavan gerçekten çok iyide artık yapılan evlerin otoparkları yok gibi.Kapalı ticari otoparklar bile bir hilkat garibesi durumunda.Şimdi benim arabamın olduğu yer 2 si konutsahipleri için 2 side ticari olarak yapılmış otopark.Girmek ve çıkmak öyle zorki.Birde karavanı düşün 500.000TL ver ev al otoparkını kullanama.Projeyi yapan mimar arkadaş Maltepe çevresinde çok iş yapan biri ama gel görki otopark ap ayrı bir olay.
Neyse Yusufbey benim zehrim sizden değil siteyle o zaman tanışmıyordum ama hep karavan düşünüyordum.Hemde 140 lık bir BMC kamyon alıp onu yapmayı,fakat nasip olmdı.
Geçen hafta Ayvalıkta bir karavan gördüm mercedes G serisi üzerine yapılmış sanırım İsviçre plakalı idi.Yaşam mahalli sanki komple dökülmüş hiç ek filan yoktu.Fotoğraf çekmek istedim aradım sahibi yoktu bende izin alamadığım için uzaktanda olsa çekmedim ama pişmanım.
karavanınla hayatın keyfini çıkar,kal sağlıkla.

alper5005' Alıntı:
Merhaba
İsmim Alper. Kayseri'deyim.
hobilerim pek çok ard arda yazamıyorum ama amatör doğa belgeseli, video, karakalem resim, ve tabi 4x4 ve mekaniği en başta gelenler.
Hayalim bir Afrika gezisi. linkteki gibi :smiley:

http://www.turafrika.com/
dahası için http://africa-overland.net/
Hoşgeldiniz Alper bey Hayalin gerçekleşmesi için öncelikle Hayal gerek buda sizde var gerçekleşir muhakkak çok istenirse.

Adım cenk trabzon toyota bayiinde araç satış danışmanı olarak çalışmaktayım 33 yaşına az kaldı 8 yıllık evliyim va iki çocuk babasıyım kısa bir süre önce 96 model 2,8 hılux çift kabin araç aldım bazı parçalara ihtiyacım var bu konuda yardımlarınızı bekliyorum aracı ufak bir restorasyondan geçirecem ama 1 vaya 1,5 ay sonra sizlerinde yardımıyla iyi birşeyler ortaya çıkaracağıma eminim şimdiden herkeze selamlar

96 hılux'a yan çamurluk kabartması ve schnolker takacam bu parçaları EN UYGUN nerden ve nasıl tedarik ederim NOT( yazacağım incilazca kelime hatalarımdan dolayı şimdiden özür)

çelebi 61' Alıntı:
96 hılux'a yan çamurluk kabartması ve schnolker takacam bu parçaları EN UYGUN nerden ve nasıl tedarik ederim NOT( yazacağım incilazca kelime hatalarımdan dolayı şimdiden özür)

hoşgeldin sevgili hemşerim "61" : )))))

aradığın bilgi parçalara bu forumdan ulaşabilirsin ama "araçlar" başlığından "toyota" kısmına mesaj yazarsan sana daha kısa sürede ulaşırlar, tekrardan hoşgeldin...

merhaba

dün akşam bir arkadaşımla sohbet ederken şehrin kalabalık ve gürültüsünden uzak bir haftasonu kaçamagı yapmayı düşünüyorum şurayamı gitsem burayamı gitsem derken sizin sitenizden bahsetti girip inceledim ve gerçekten çok begendim uzun zamandır aradıgım şeyi buldum sanırım :smiley:
gerçekten harika organizasyonlar yapıldıgını gördüm paylaşımlar ilgi çekici inşallah yeni bir üye olarak yardımlarınızı esirgemessiniz nede olsa forumu keşif dönemindeyim

istanbul da yaşıyorum ismim Demet 1970 doğumluyum

keyifli gezmeler

yaybek' Alıntı:
Sayın Baran 54 bizi izlemeye devam et anladım sende zehirlendin ;D
yaybek abi inan senin yaptıklarını ve konularını okudukça farkında olmadan zehirlenmişim ama şimdi farkına varıyorumkı çok zevklı ve pan zehiri kurtuluşu olmayan bir zehir. :D ;D

Hoş geldiniz Demet hanım, emin olun doğru yerdesiniz, forumda "gezilerimiz" gibi bölümlere de göz atarsanız özellikle şu dönemde hafta sonları için uygun organizasyonlar bulabileceğinizi düşünüyorum, tekrardan hoş geldiniz....

unaVoz' Alıntı:

Hoşbulduk dersek 20 mesaja bir katkısı olur muydu acaba? :D
Diğer taraftan benim gibi 20 yi doldurmaya çalışan arkdaşlarında bu vesile ile tanıştıklarını görüyorum ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR