Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,222

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

tayfunsozer' Alıntı:
Yanılmıyorsam Özelden mesaj atma yetkiniz oluyor.

:smiley:

Cok tesekkur ederım aydınlatmanız ıcın.
Olmasada olur desenıze ;D
Buradan yeterı kadar ıletısım halınde olabılıyoruz bırbırımızle ::smiley:
Bız kocaman bır gezenbılır aılesıyız o yuzden herseyımızı bıuradanda paylaşabılıyoruz ;)

Etiketler

Bazen eskimek yeterli olmuyor(kendi adıma) nitelikli eskimek gerekiyor.Sorunun cevabı gecikmesin diye konuyu araştırmadan cevaplamıştım.
Sizi tanıdığıma sevindim . :smiley:

Saygılarımla
Tayfun Sözer.

sisdagili61' Alıntı:
Tüm sağlık emekçilerinin ve yurttaşlarımızın 14 mart tıp bayramlarını kutlar,
Aramıza katılan arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorum.

Bır saglık calısanı olarak cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın.
Hepımıze saglıklı ve bol gezmelı gunler olur ınsallah :smiley:

Sevgıler ve Saygılar

ÜLKER

tayfun bey eskimek derken zaman geçtikçe insan olgunlaşır ya hani ben onu düşünerekten söylemiştim.eskiyince buraya yeni katılanlara ev sahipliği ve yol göstermek gerekiyor ben onu kastetmiştim.yoksa elbetteki nitelikli eskimek gerekiyor ve bunun içinde ben anlamam ::smiley: ama her nedense yıllanmış şarap gibi derler demekki öyle olacağız :D

bahcivankurt' Alıntı:
tayfun bey eskimek derken zaman geçtikçe insan olgunlaşır ya hani ben onu düşünerekten söylemiştim.eskiyince buraya yeni katılanlara ev sahipliği ve yol göstermek gerekiyor ben onu kastetmiştim.yoksa elbetteki nitelikli eskimek gerekiyor ve bunun içinde ben anlamam ::smiley: ama her nedense yıllanmış şarap gibi derler demekki öyle olacağız :D

Değerli Özay Bey.Umarım Şakalarımı yanlış anlamazsınız.Profilinize baktım sizden 15 yıl daha eski bir şarap olmam gerekiyor.Ama bizim yerli şaraplar çok bekleyince bazan sirkeleşiyor.(yine kendi adıma) :D

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer

tayfun bey ne demek yanlış anlamak olurmu öyle şey.gezenbilir bir aile değilmi?bence aile ve aile içersinde herşey hoş görülür asla kimse birbirine alınmaz kırılmaz ve incitmez.sizler gibi değerli dostlar edinmek bizim gibi üzüm suları :D için onurdur.saygılarımla.bu arada resimde olduğu gibi gezmiyorsunuz değilmi ::smiley:

''üzüm suları '' :D :D çok iyiydi.
Küçük kızımla Avatardaki resmi kasdetiyorsanız,onu hareket halindeyken kesinlikle bindirmem.Türkiyede motor kullanır diye bile şimdiden kaygılıyım.
(Avatardaki yazınız için) Ben karıma aşık olmama rağmen saç ve sakalımı kesmiyorum. :D

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer

sizlerin yanında elbette üzüm suyu sayılırız :D yazı olayına gelince çok çok çok sevdim ama ayrılmak zorunda kaldık benimle olamayacağını söyledi haklıydı belkide ve bende birazcık hayata küstüm ve gerçekten kendime bakmıyorum bu konuda.AŞK çok güzel bir duygu kesinlikle yaşanılası ve insanı ayakta tutan bir olgu.hanımefendinin üzülmemesi için arayıp sormuyorum yoksa heran O'nu düşünüyorum ama elimde değil işte.doğum gününü bekliyorum 29 NİSAN gidip kapısına yalvarıp yakarırım olmazsaa zaten bir mecnun da ben olurum.kaç tane bayan aşkından mecnun olmuşki ama benim gördüğüm erkeklerin hepsi aşkından ve kavuşamamktan mecnun olmuş :'( :'( :'(

bahcivankurt' Alıntı:
çok çok çok sevdim ama ayrılmak zorunda kaldık benimle olamayacağını söyledi haklıydı belkide ve bende birazcık hayata küstüm ve gerçekten kendime bakmıyorum bu konuda.AŞK çok güzel bir duygu kesinlikle yaşanılası ve insanı ayakta tutan bir olgu.hanımefendinin üzülmemesi için arayıp sormuyorum yoksa heran O'nu düşünüyorum ama elimde değil işte.doğum gününü bekliyorum 29 NİSAN gidip kapısına yalvarıp yakarırım olmazsaa zaten bir mecnun da ben olurum.kaç tane bayan aşkından mecnun olmuşki ama benim gördüğüm erkeklerin hepsi aşkından ve kavuşamamktan mecnun olmuş :'( :'( :'(

:'( :'( :'(
Konu ASK olunca mudahele etmeden duramadım bır ask kadını olarak ;) (arkadaslar arasında kı lakabım buydu ben gencken pardon kucukken ;D )
Bellı kı sızın mevzu hem derın hem cok karısık :-\Cok sevıpde ayrılmak zorunda kaldıysanız ve hemde kadın haklıydı dıyosanız bır bayan gozuyle benım nacızane onerım sıze 29 nısan da kapısına gıdıp yalvarmayın.Evet hakılsıınız ASK dunyanın en guzel duygularından bırısı ama bırakında ASK dımdık dursun ayakta ve belkıde omrunuzun sonuna kadar yuregınızı ısıtan bır sıcaklıkta bır kosede kalmasıdır askı guzel kılan?O zaman ASK ASK oluyor.Kapıya gıdıp yalvarıldığında ASK olmayacak artık.
Yınede karar sızın.Dedım ya nacızane bır ASK KADINI onerısı benımkı :D Umarım hayat ve ASK gonlunuzce olur tum yasamınız boyunca.
Saygılar benden sıze...
ÜLKER

ulkerrr' Alıntı:
:'( :'( :'(
Konu ASK olunca mudahele etmeden duramadım bır ask kadını olarak ;) (arkadaslar arasında kı lakabım buydu ben gencken pardon kucukken ;D )
Bellı kı sızın mevzu hem derın hem cok karısık :-\Cok sevıpde ayrılmak zorunda kaldıysanız ve hemde kadın haklıydı dıyosanız bır bayan gozuyle benım nacızane onerım sıze 29 nısan da kapısına gıdıp yalvarmayın.Evet hakılsıınız ASK dunyanın en guzel duygularından bırısı ama bırakında ASK dımdık dursun ayakta ve belkıde omrunuzun sonuna kadar yuregınızı ısıtan bır sıcaklıkta bır kosede kalmasıdır askı guzel kılan?O zaman ASK ASK oluyor.Kapıya gıdıp yalvarıldığında ASK olmayacak artık.
Yınede karar sızın.Dedım ya nacızane bır ASK KADINI onerısı benımkı :D Umarım hayat ve ASK gonlunuzce olur tum yasamınız boyunca.
Saygılar benden sıze...
ÜLKER

her ne kadar benim bir problemim olmasa da, kadınlar arasından yaşayabileceğimiz zor durumlarda bize tüyo verecek bir koç'umuzun olması çok önemli birşey ve çok özel bir avantaj : )) teşekkürler Ülker hanım : )))

mareshal, 5 yıldan sonra trekkinge geri döndüğünüz için sizi kutluyorum :smiley:

Doğa Yürüyüşü bölümümüzde etkinliğinizi konu açarak, fotoğraflar ve anlatımlar ile paylaşırsanız çok memnun oluruz.

Keyifli paylaşımlar diliyorum ve teşekkür ediyorum şimdiden..

mareshal' Alıntı:
arkadaşlar yoruldum öldüm bittim. ege bölgesi tracking grubu rehberini (ömer beyi) mahkemeye verecem. gaziemir balçova hattını yürüdük, çok güzel ortam , doğa süper, arkadaşlar mükemmel.yaklaşık 5 yıldır bu olaylardan uzaktım. perişan oldum şimdi. gruptaki arkadaşlarımın hepsine burdan ayrı ayrı teşekkür eder birdaha ki gezilerinde beni unutmamalarını dilerim. ayrıca şu sanal dünyanın en harbi sitesi olan gezenbilirede sonsuz teşekkürlerimi sunarım. baki saygılar

slm ben Hakan.37 yaşındayım.doğa tutkunuyum.yoğun çalışma tempom nedeniyle faaliyetlerden ne yazıkki uzağım.bu tutkuyu içimde yaşatıyorum.belki uygun bir iş bulabilirsem.tekrar başlayacağım inş.;-))).97 model opel 2.2 fronteram var.lise yıllarımda izcilik ve dağcılık yaptım.eurofolk 89 İtalya 'ya katıldım.herkese merhaba.:smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR