Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,429

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

tamamen hazırlıksız yakalandığım bi yürüyüş yaptım. amatör yada profesyonel hiç bir teçhizatım yoktu. inşallah bir daha ki sefere resimleyerek yürüyüş yapma imkanı bulurum . ve sizlerle paylaşırım.

Etiketler

selam arkadaşlar bende izmir li bir doğa aşığıyım mümkü oldugunca dogayla ılıglı butun sporlarda faaliyet göstermek istiyorum ilk olarak bu haftasonu doğa yürüyüşüne katılacağım umarım yeni iyi anlaşacagımız arkadaşlarala da tanışacagız paysalaşacagımız bol maceralar yaşamak dilegıyle :smiley:)))))))))))

Bende yeni sahip olduğum aracımı bugün itibariyle yaklaşık birbuçuk ay sürecek bir tadilat çalışması için trabzondaki TOYOTA servis atölyesine indirdim sizlerinde önerileri benim için çok kıymetli konunun duayenlerinden alacak olduğum fikirler doğrultusunda güzel şeylerin ortaya çıkacağına inanıyorum şimdiden yardım ve önerilerinizi bekliyorum araç soyulduktan sonra resimlerini sizlerle paylaşacağım heyecanıma ortak olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim

euzlu' Alıntı:
her ne kadar benim bir problemim olmasa da, kadınlar arasından yaşayabileceğimiz zor durumlarda bize tüyo verecek bir koç'umuzun olması çok önemli birşey ve çok özel bir avantaj : )) teşekkürler Ülker hanım : )))

:smiley:
Aman ne guzel sorununuz olmasın ınsallah hıc bır zaman ;)
Yardımcı olabılırsem ne mutlu bana. ;D
Bırbırmıze burada fıkır vererek yol gostermek hepımızın mısyonu nerdeyse.Tek fark hepımızın baska baska konularda deneyımlerı olması ve ıste guzel olan yonde bu zaten.Gucumuzu bırlestırmek ve sorunların ustesınden elbırlığıyle gelebılmek adına burada buyuk bır aıleyız bız gezenbılır uyelerı :D

Herkese Sevgıler.

ulkerrr' Alıntı:
:smiley:
Aman ne guzel sorununuz olmasın ınsallah hıc bır zaman ;)
Yardımcı olabılırsem ne mutlu bana. ;D
Bırbırmıze burada fıkır vererek yol gostermek hepımızın mısyonu nerdeyse.Tek fark hepımızın baska baska konularda deneyımlerı olması ve ıste guzel olan yonde bu zaten.Gucumuzu bırlestırmek ve sorunların ustesınden elbırlığıyle gelebılmek adına burada buyuk bır aıleyız bız gezenbılır uyelerı :D

Herkese Sevgıler.

dediğiniz gibi burada herkes birbirine bilgisi ve tecrübeleri ölçüsünde "gönüllülükle" yardımcı olmaya çalışıyor, mesela dün gece ben Antalya offroad grubunun üyeleri ile Kars'ta bir aradaydım ve gerçekten insanların ilk kez görüşmelerine rağmen bu kadar saygı ve sevgiyle birbirine bakması ancak bir ailedeki karşılıksız bakış açısı ile mümkün olabilir, yazdıkça ve yaşadıkça dediklerinizin doğruluğunun kanıtlarını da burada göreceksiniz, saygılar ve sevgiler..

Değerli yeni üyeler GEZENBİLİR'i bulmanız,seçmeniz,katılmanız,sevmeniz,gezmeniz,araştırmanız,izlemeniz için daha o kadar çok gerekçeniz varki.
Şimdi hepinize aramıza katılan tüm yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor,seyahat,tarih,doğa severleri ve biribirinden ilginç resimlerle sizleri bedava gezdiriyoruz hemde masraflar bizden Sizler için gittik. Gidemeyenler için gördük,görüntüledik,gezdik,yedik,içtik,girilmesi gidilmesi zor yerlere kadar çıktık. Hemde bunların hepsi 2010 model yeni gezi hatıraları ile taptaze... GEZENBİLİR'in sizlere sunduğu bir görsel şölen, bir rehber niteliğinde az sona demiyoruz hemen şimdi ; Seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor 'a bekliyoruz sizleri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0 Tıklayın :eek: :eek: ::smiley:böyle bir geziden mahrum kalmayın ki emeklerimize değsin....
Saygılarımla
Kemal

Merhaba,

Adım BENAL sitenizi tesadüfen arama yaparken keşfettim, biraz karıştırdık dan sonra çok beğendim.

Umarım hepbirlikte keyifli ve hoş vakit geçiririz.

Arkadaşlar hoşgeldiniz safalar getirdiniz,
seyyah-34 Kemal beyin önerdiği yeri tavsiye ederim alışkanlık yapar,inanın kendi bölgenizde bilmediğiniz yerleri veya hatırlamadıklarınızı o sayfalarda bulacaksınız.
En azından elinizin altında bir rota bulunacak hemde ne emekle.
Kalın sağlıcakla.

Ben Barış; trekking, kampçılık, dağcılık, fotoğrafçılık, avcılık, binicilik gibi hobilere sahibim. bisikletle ilgilenmek istemişimdir fakat yaşadığım coğrafya bakımından pek mümkün olmamıştır. 1 köpeğim var (bu arkadaşımdan önce 3 tane daha vardı) ve tam bir havyanseverim. şimdilik Bursa'da yaşar ve öğrencilik yaparım. 17 yaşında genç yeteneğim :D yaşıma göre oldukça tecrübeli sayılırım. büyük idealim ata toprakları orta asya'yı at sırtında(otobüs ve uçağın da yardımıyla tabiki :D) gezmek ve yeniden keşfetmektir. bunun yanında güneydoğu asya ve güney amerika(özellikle şili) merakımı cezbeden diğer bölgelerdir.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. İzmiirden selamlar sevgiler herkese.( Küçücük bir öneri; ''seyyah 34'' bölümünü izlemenizi öğütlerim.)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR