Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,429

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ceranus' Alıntı:
mareshal, 5 yıldan sonra trekkinge geri döndüğünüz için sizi kutluyorum :smiley:

Doğa Yürüyüşü bölümümüzde etkinliğinizi konu açarak, fotoğraflar ve anlatımlar ile paylaşırsanız çok memnun oluruz.

İlgli Konu ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52186.0

Etiketler

sedefdoga' Alıntı:
selam arkadaşlar bende izmir li bir doğa aşığıyım mümkü oldugunca dogayla ılıglı butun sporlarda faaliyet göstermek istiyorum ilk olarak bu haftasonu doğa yürüyüşüne katılacağım umarım yeni iyi anlaşacagımız arkadaşlarala da tanışacagız paysalaşacagımız bol maceralar yaşamak dilegıyle :smiley:)))))))))))

Evka-6'ya mı gidiyorsunuz Sedef hanım.?
;)

Selam dostlar Ben Ali Hatipoğlu,Trabzon nun Sürmenesinin Dağlarında büyüdüm.Erzurumun Dağlarında İşletme okudum,Manisanın Dağalarında Askerlik yaptım,1989 dan beri İstanbulu un dağlarında yaşıyor ve çalışıyorum.Dağcılık,Kayak,Uzakdoğu sporları,tenis vb sporlar ile gezip görme fotograf çekme ,seyahat etme ,ata binme gibi gerksiz işlerle uğraşıyorum fırsat buldukca.Eski model 4 çarpı 4 ler vucut kimyamı değiştiriyor.Kara ve çamura yani dağlara çadırlara kamplar ve yüzmeye bayılırım.Evliyim biri 8 diğeri 4 yaşınde iki oğlum var.Sizlerle tanıştığıma çok sevindim.Görüşmek,konuşmak,birlikte gezmek dileğiyle.

mareshal' Alıntı:
arkadaşlar yoruldum öldüm bittim. ege bölgesi tracking grubu rehberini (ömer beyi) mahkemeye verecem. gaziemir balçova hattını yürüdük, çok güzel ortam , doğa süper, arkadaşlar mükemmel.yaklaşık 5 yıldır bu olaylardan uzaktım. perişan oldum şimdi. gruptaki arkadaşlarımın hepsine burdan ayrı ayrı teşekkür eder birdaha ki gezilerinde beni unutmamalarını dilerim. ayrıca şu sanal dünyanın en harbi sitesi olan gezenbilirede sonsuz teşekkürlerimi sunarım. baki saygılar
O kadar çok mu yoruldun :smiley: Hiç belli etmiyordun oysa ;D
Şaka bir yana bende keyif aldım o gün :smiley:
Yeni etkinliklerde görüşmek dileğiyle :smiley:

sedefdoga' Alıntı:
selam arkadaşlar bende izmir li bir doğa aşığıyım mümkü oldugunca dogayla ılıglı butun sporlarda faaliyet göstermek istiyorum ilk olarak bu haftasonu doğa yürüyüşüne katılacağım umarım yeni iyi anlaşacagımız arkadaşlarala da tanışacagız paysalaşacagımız bol maceralar yaşamak dilegıyle :smiley:)))))))))))
Her pazar etkinlik düzenliyoruz.Ana sayfada etkinlikler bölümünden takip edebilirsiniz :smiley:

Çanakkalenin Geçilemediği gün olan 95. zafer yıldönümümüz Türk milletinin en şerefli günü hepimize kutlu ve mutlu olsun.Aziz şehitlerimizi ve Mustafa Kemal Atatürkü rahmet ve minette anıyorum. RUHLARI ŞAD OLSUN
Kemal
İlgili linke teşriflerinizi bekleriz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28801.new

çanakkale gerçektende güzel biryer ve her türk vatandasının ömründe bir kere olsun gitmesi görmesi gereken yerlerden biridir.Yakında gelmeyi düşünüyorum ama gelişim balık sevdasından olacak.

Herkese merhabalar...
Büyük oğlumun rahatsızlığı nedeniyle siteye üye olmama rağmen kendimi tanıtma fırsatı bulamadım. Çok şükür rahatsızlığını atlatmak üzere. Ben Vedat Monkul. Bir süredir imkanım olursa karavan alır mıyım diye araştırma yapıyorum. Araştırma yaparken bu siteye ratladım. Gördüğüm ve izlediğim kadarıyla oldukça nezih ve güzel bir ortam yaratılmış. Siteye üye olabilirim diye düşündüm ve oldum. Gerek siteyi yönetenleri gerekse bu ortamı güzelleştiren herkesi kutluyorum.

Güzel günlerde paylaşımlarımızın artması dileğiyle...

Vedat Bey oğlunuz için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Şimdilik ben de sizin gibi karavan dünyasını sadece izliyorum.İlgili bölümdeki teknik ve sohbet yazılarını bir güzel okuyunuz .Birçok sorunuza cevap bulucaksınız.Yanıt bulamadığınız konularda da Karavan bölümüne yazabilirsiniz.
Tüm sevdiklerinizle sağliklı , Karavanlı günler dilerim. :smiley:

Saygılarımla
Tayfun Sözer

Tüm yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.

Vedat bey oğlunuza geçmiş olsun Allah şifa versin sizi karavan bölümüne bekliyoruz umarım sizin içinde birşeyler yaparız,kendi karavanını yapan çokca arkadaş var sizede bu konuda yardımcı olacaklardır.

Tüm Milletimizin 95. yıl dönümü olan Çanakkale zaferini en içten dileklerimle kutluyorum.

comrade' Alıntı:
Ben Barış; trekking, kampçılık, dağcılık, fotoğrafçılık, avcılık, binicilik gibi hobilere sahibim. bisikletle ilgilenmek istemişimdir fakat yaşadığım coğrafya bakımından pek mümkün olmamıştır. 1 köpeğim var (bu arkadaşımdan önce 3 tane daha vardı) ve tam bir havyanseverim. şimdilik Bursa'da yaşar ve öğrencilik yaparım. 17 yaşında genç yeteneğim :D yaşıma göre oldukça tecrübeli sayılırım. büyük idealim ata toprakları orta asya'yı at sırtında(otobüs ve uçağın da yardımıyla tabiki :D) gezmek ve yeniden keşfetmektir. bunun yanında güneydoğu asya ve güney amerika(özellikle şili) merakımı cezbeden diğer bölgelerdir.
Üstadım aramıza hoş geldin fikir çok güzel...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR