Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,007

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Sayımız çiğ gibi büyüyor,artıyor.Sanırım ''GEZENBİLİR''en hızlı büyüyen,üye sayısı en hızlı artan site olacak. Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. Herkese İzmirden selamlar.

Etiketler

merhaba ben yeni katıldım aranıza off road ve defender bir tutkudur bu tutkuyu hep birlikte yaşıyalım selam herkeze

Değerli yeni üyeler GEZENBİLİR'i bulmanız,seçmeniz,katılmanız,sevmeniz,gezmeniz,araştırmanız,izlemeniz için daha o kadar çok gerekçeniz varki.

Şimdi hepinize aramıza katılan tüm yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor,seyahat,tarih,doğa severleri ve biribirinden ilginç resimlerle sizleri bedava gezdiriyoruz hemde masraflar bizden Sizler için gittik. Gidemeyenler için gördük,görüntüledik,gezdik,yedik,içtik,girilmesi gidilmesi zor yerlere kadar çıktık. Hemde bunların hepsi 2010 model yeni gezi hatıraları ile taptaze... GEZENBİLİR'in sizlere sunduğu bir görsel şölen, bir rehber niteliğinde. Az sonra demiyoruz hemen şimdi ; Seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor 'a bekliyoruz sizleri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0 Tıklayın ::smiley:böyle bir geziden mahrum kalmayın ki emeklerimize değsin....
Saygılarımla
Kemal
Bakın Gezenbilir sizler için neler neler hazırlıyor.Korkmayın Tıklayın kaybolmassınız zira bütün gezi notlarının hepsini sırası ile özenle diziyoruz. İlk fırsatta Yollara düşeceksiniz.

Tüm yeni katılan arkadaşlar forumumuza hoş geldiniz,yeni katılan arkadaşların olması mutlu eder bizi,Karavan bölümünüde ziyaret etmenizi tavsiye ederim kendi karavanını yapan arkadaşlar Yurt turuna çıktılar ;) :D

HERKESE MERHABA..BEN DENİZ..ARKADAŞLAR ARASINDA AFACAN DENNİS YA DA TEN TEN OLARAK LAKAPLARIM VARDIR..TÜRKÇE ÖĞRETMENİYİM..DOĞA SPORLARINA KARŞI İLGİLİYİM AMA BUGÜNE KADAR ÖYLE Bİ İMKANIM OLMADI...SİZİN ARANIZA KATILMAKTAN MUTLULUK DUYARM...

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

Merhaba arkadaşlar ben Osman 1971 modelim :smiley: doğa sporlarına şimdilik sadece görsel olarak ilgi duyuyorum ( Çok istememe rağmen Offroad ve tracing aktivitelerine katılamadım neyin nasıl olacağını bilmediğimden ) Ayrıca Deniz Akvaryumu ile ilgileniyorum evimde baktığım 350 lt lik küçük bir tuzlusu dünyam var İstanbuldan arkadaşlarla tanışıp bu aktiviteler hakkında bilgi almak ailecek katılmak istiyorum.

Birde şu yaban tv nin İzci programı sayesinde fena halde offroad a takılmış durumdayım bu spor ( hobi ) hakkında da ( Maliyeti,ilk başlangıç aracı olarak tavsiyeleri ekipmanları ve hangi aşamadan başlamam gerektiğini) benim için kıymetli bilgilerinize ihtiyacım var

Teknoloji olarak birazözürlü olduğumdan henüz forumda neyinerede araştırmam gerektiğini öğrenemedim yardımlarınızı ben öğrenene kadar özel mesaj yolu ile iletirsenizçok memnun olurum şimdiden herkeze teşekkürler

Sayın DENİZ ve Sayın OSMAN hoş geldiniz. Eğer bu siteden faydalanmak istiyorsanız tüm linkleri bir gezin. Daldığınız zaman dikkat edin öyle derinki kaybolabilirsiniz. Ama tüm hayallerinizi bulabilirsiniz. İYİ GEZİNTİLER.

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, değişik bölümleri okumanızı öneririm,bilginiz arttıkça daha fazla dalıyorsunuz konulara, çok da zevkli oluyor diyebilirim.

slm arkadaşlar yeni yepyeniyimmm ama bayıldımmmm foruma daaa alışamadım ki daldığım yerden çıkamıorummm :D ;D

iset' Alıntı:
Selam arkadaşlar yeni yepyeniyimmm ama bayıldımmmm foruma daaa alışamadım ki daldığım yerden çıkamıorummm :D ;D

canım hoşgeldin bende ilk başlıklar arasında kayboldum daha yeni yeni alışmaya başladım ;D dedigim kadar güzel bir siteymiş dimi

Herkese Selamlar,

İsmim Yiğit Emen, Hilton Istanbul Danısma Sefiyim. Subaru Forester arac hakkında bilgi ararken bu siteye üye oldum.

Sevgi ve Saygılarımla

YGT

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR