Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,341

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

alper5005' Alıntı:
Hoşbulduk dersek 20 mesaja bir katkısı olur muydu acaba? :D
Diğer taraftan benim gibi 20 yi doldurmaya çalışan arkdaşlarında bu vesile ile tanıştıklarını görüyorum ..

:smiley: ben de 20 yi tamamlamaya çalışanlardanım :D katkısı oluyor her yeni üyeye hoşgeldin diyorum :D

Etiketler

unaVoz' Alıntı:
:smiley: ben de 20 yi tamamlamaya çalışanlardanım :D katkısı oluyor her yeni üyeye hoşgeldin diyorum :D
bence konuları takip edip yorum yapar bildiklerinizi bilmediklerinizi bilgilerinizi paylasıp daha çabuk mesaj sayınızı doldurursunuz . ;) :D ;D hemde yorum yaptığınız konulardan mesaj alıp devamlı dostluklar edine bilirsiniz. ilgilendiğiniz konulara bakıp yorum yapmanız yeterli olur bu siteda sporla doğayla ilgili herşey var çok guzel bir paylaşım sitesi. ;) :D ;D

euzlu' Alıntı:
Hoş geldiniz Demet hanım, emin olun doğru yerdesiniz, forumda "gezilerimiz" gibi bölümlere de göz atarsanız özellikle şu dönemde hafta sonları için uygun organizasyonlar bulabileceğinizi düşünüyorum, tekrardan hoş geldiniz....

teşekkür ederim başlıkları incelediğimde doğru yerde oldugumu anladım

20 yi tamamlamak isteyenler grubu kursak nasıl olur acaba size faydası olur mu?site içersinde ilginiz çekebilecek çok güzelvilgiler ve linkler var isterseniz birde oralara doğru bir gezmeye gidin.ücret istemiyorlar inanın ;) ;D işin şakası bir yana ilgi alanlarınıza gözatarsanız çok daha iyi olmazmı.saygılarımla

sizin için yeni bir konu açtım yirmiyi tamamlamak isteyenler istediği kadar yazıp çizebilir olmazmı.bu bölümde amacına uygun hizmet etmiş olur.saygılarımla ;)

Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.

Vesile ile, Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor , 1919 yılında bu günü anlamlı kılan Tıbbiyelilerimizi saygı ile anıyorum.

Tayfun Sözer

bahcivankurt' Alıntı:
sizin için yeni bir konu açtım yirmiyi tamamlamak isteyenler istediği kadar yazıp çizebilir olmazmı.bu bölümde amacına uygun hizmet etmiş olur.saygılarımla ;)

süper ;) teşekkürler :smiley:

Baran 54' Alıntı:
bence konuları takip edip yorum yapar bildiklerinizi bilmediklerinizi bilgilerinizi paylasıp daha çabuk mesaj sayınızı doldurursunuz . ;) :D ;D hemde yorum yaptığınız konulardan mesaj alıp devamlı dostluklar edine bilirsiniz. ilgilendiğiniz konulara bakıp yorum yapmanız yeterli olur bu siteda sporla doğayla ilgili herşey var çok guzel bir paylaşım sitesi. ;) :D ;D

;) zaten Adana konusuna falan yorumlar yaptım..gerçekten sitedeki bilgiler ve paylaşımlar çok yararlı ve eğlenceli..birçok forumda böyle keyifli sohbet yok ama 20 yi bi geçsem falan da işin şakası tabii... :D

Arkadaslarrr!!!!!
Affınıza sığınarak bır sey sormak ıstıyorum ???
20 mesaja ulasınca ne oluyor? ::smiley:
Cok merak ettım :-X
Bırısı benı aydınlatabılır mı lutfen? ;)
Tesekkur ederım :-*

Sevgı ve Saygılarımla.

ÜLKER

stemıze yenı katılan tüm arkadaşlar, aramıza hoş geldınız..

arkadaşlar yoruldum öldüm bittim. ege bölgesi tracking grubu rehberini (ömer beyi) mahkemeye verecem. gaziemir balçova hattını yürüdük, çok güzel ortam , doğa süper, arkadaşlar mükemmel.yaklaşık 5 yıldır bu olaylardan uzaktım. perişan oldum şimdi. gruptaki arkadaşlarımın hepsine burdan ayrı ayrı teşekkür eder birdaha ki gezilerinde beni unutmamalarını dilerim. ayrıca şu sanal dünyanın en harbi sitesi olan gezenbilirede sonsuz teşekkürlerimi sunarım. baki saygılar

ulkerrr' Alıntı:
Arkadaslarrr!!!!!
Affınıza sığınarak bır sey sormak ıstıyorum ???
20 mesaja ulasınca ne oluyor? ::smiley:
Cok merak ettım :-X
Bırısı benı aydınlatabılır mı lutfen? ;)
Tesekkur ederım :-*

Sevgı ve Saygılarımla.

ÜLKER

Yanılmıyorsam Özelden mesaj atma yetkiniz oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR