Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,252,962

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz..

Merhaba Dursun USTA hoşbulduk.. tşkler :smiley:

Etiketler

hoşbulduk arkadaşlar.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz,bahar geldi sayılır arkasından yaz gezi planları şimdiden yapılmaya başlandı peki bu gezilere kendi karavanınızla özgürce çıkmak istemezmisiniz,buyrun Gezenbilir karavan bölümüne orada çokca arkadaş kendi karavanını yaptı ve yapımını paylaştı birçok arkadaş ise hazır karavanının tadilatını yaptı,karavancılık ile alakalı tüm kanuni prosedürleri çözdük karavanlarımıza ruhsat aldık şimdi ise yazı bekliyoruz,hatta yazı beklemiyor ısıtma sistemi olan araçlarımızla arada bir kış kampı da yapıyoruz mesela bu hafta sonu karavan gurubu İzmit-Kandıra-Kefken-Cebeci'de kamp kuruyor.sileride aramızda görmek yeni dostluklar kurmak isteriz amaç sadece doğa ve dostluk kalın sağlıcakla.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=forum;c=16

bu sitede çok şey öğreneceğim çok.

merhabalar zonguldak devrekten fatih ben gezenbilire üye olmanın ayrıcalık oldugunu cok iyi anladım 1 haftadır gercekten mükemmel bi ortam ve müthiş kültürel zenginlik tesekkürler herkese....bu arada 85 md toyota hılux sahibiyim toyotacıları takip ediyorum..saygılar

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Bu siteyi kurcaladıkça daha çok seviyorsunuz. Tiryakisi olmanız dileği ile....

Merhabalar Yalçın ben, Boş zaman hayaliyle çalışıp didinen Ankaralı kardeşinizden selamlar.

Selam Arkadaşlar :D
Sıcak ve samımı ''hosgeldınız'' ler için cok tesekkur ederım hepınıze.
Sıle yollarında GEZENBILIR cı arkadasları goruyorum ve sankı yıllardır tanıdığım bır dostumu gormus kadar sevınıyor ve heyecan duyuyorum ıcımde :D ama henuz kımseyle tanısma sansım olmadı :'(
Bende gezenbılır logosuna sahıp olmak ıstıyorum bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırım :-\
Ayrıca en kısa zamanda havaların ısınmasını ve bır programa dahıl olmayı heyecanla beklıyorum ;)
Herkese kocaman Saygılar ve Sevgıler..... :-*

ÜLKER

IMG_3473.jpg

Hoşgeldiniz ULKER Hanım:smiley: evet dogru diyorsunuz GEZENBİLİR logosuna sahip olmayı bizde çok isityoruz. inş yakında bi araç sahibi olucam ve bende bu logoyu artık temin etme girişimlerinde bulunacaktım.siz söylemiş oldunuz yerimize tşkler. saygılar

hepberaber hoşgeldiniz

Merhaba ben Ela,
Tesadüfen gördüm bu siteyi inceledim beğendim ben de üye olayım dedim :smiley: Adanalıyım, Çukurova üniversitesinde İngilizce Öğretmenliği okuyorum,tehlikeli doğa sporlarına ilgi duyuyorum ve bu sporları yapmaya paraşüt eğitimiyle başlayacağım heralde :D herkese selamlar ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR