Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,121,166

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,957
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben ulaş, İstanbul pendikten. Bütün arkadaşlara selam olsun.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Ulaş, 37 yaşındayım, İstanbul Pendik'te oturuyorum.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar.
Bu zevki yaşama kararını 1 sene önce aldım ancak aracımı daha 1 ay oldu alalı. 2015 model Toyota Hilux. Bakalım neler olucak görücez. :smiley:
BU arada Yusuf ben Antalya dan.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba,
Ben foruma yeni katıldım. Yeni kampçıyım. Bu sene çadır aldım. Ve oğlumla birlikte tatile gittik.
Bundan sonra da çadırımızla tatile gideceğiz. Hedefim ileride karavanla gezmek.
 

Ekli dosyalar

  • çadır.JPG
    çadır.JPG
    329.9 KB · Görüntüleme: 228



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba,
Atilla ben, 33 yaşındayım, mühendisim.
İstanbul anadolu yakasında yaşıyorum.
Trekking, camping gibi yapmak istediğim outdoor aktivitelerine arkadaş bulabilmek ve buradaki bilgilerden faydalanmak için üye oldum.
Şimdiden açık davetimdir. Güzel bir planınız varsa, çeşitli sebeplerden yalnız yapmak istemiyorsanız uyumlu bir mizaca sahipseniz iletişime geçebilirsiniz....
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba
İsmim Harun, Sivas Merkezdeyim, doğa tutkusu bende de var tabiki ama özellikle çocuklarım için burdayım, her zaman dediğim gibi elinden tablet-telefon düşmeyen bilgisayar masasından kalkmayan çocuklar yetiştirmek istemiyorum.

henüz bir aracım yok :smiley: nasipse ileride bir araçla ailemi doğaya taşımak istiyorum.

Aracım olmadığı için :smiley: araç haricinde diğer adli konularda yardımcı olabilirim.
Tüm gezenbilir ailesine saygılar
 

merhaba ben geldim :smiley:

Siteyi tesadüfen gördüm ve allahın emri peygamberin kavliyle istiyorum :smiley:

işin espirisi.. güzel bir ortam olmuş.

Beylikdüzü Günlük Kiralık Daire | beylikdüzü günlük kiralık daire adresten ulaşabileceğiniz gayrimenkul firmasında çalışıyorum.

geceler uzun ve sıkıcı..

yüksek yerlerden hoşlanırım. şöyle güzel bir manzarası olan bir tepede iki kadeh rakı içmenin verebileceği mutluluğu bir düşünün..

aşağı yukarı böyle biriyim işte :smiley:

iyi forumlar...
 

Merhabalar,
Foruma kısmen yeni üye oldum diyebilirim üyeliğimi daha önce yapmış (mart 2015) fakat merhaba dememiştim. Bu zaman zarfında ilgi alanlarım üzerinde okuma ile geçti diyebilirim.
İkamet şu an Adana telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren bir şirket de yöneticilik yapıyorum. Macera ruhu bu site ulaştırdı diyebilirim. Bende yeni pencereler açtığını kesinlikle söyleyebilirim.
Herkese iyi forumlar, bir nebze de olsa katkımızın olması dileğiyle.
 

Selamlar öncelikle güzel bir site olmuş ellerinize sağlık vakit buldukça sıkça girip bol bol konuları okuyorum...2-3 yıldır çadır kampına giden bir aileyiz artık bizde çekme karavan sevdasına düştük ve en kısa zamanda almak istiyorum.Aslında çoğu konuyu okudum cvp ları bulmuş gibiyim ama yinede sormak istiyorum :smiley: saly 4,25 veya pino 4,10 almayı düşünüyorum sizce hangisi ve bu karavanları 1.6 benzinli ford fusıonla çekebilirmiyim.Şimdiden teşekkürler...
 




Herkese selamlar,
Ben Ersin,İstanbul-Bostancı-İçerenköy deyim,Kapı pencere aksesuarı ve Alm profil satışı,kapı pencere imalatı ile uğraşmakyatım.Epey zamandır süren arayışlardan sonra, alsam mı almasam mı diye düşünürken birden kendimi bir 5.2 ZJ sahibi olarak buldum.Alır almaz herkesin yaşadığı sorunlar banada hoşgeldin demeye başladı, bende tabiki sorunların ne olduğunu netten araştırmaya başlayınca sitenizi gördüm ve derin bilgi dağarcığının olması hemen üye olmamı sağladı.Arabayı aldık hayırlısı bakalım.
Herkese iyi forumlar.
 

Herkese merhaba. Adım Aycan. Denizliliyim. Denizli'de yaşıyorum. Fotoğrafçılıla ilgileniyorum. Kültürel yaşam ve doğa üzerine fotoğraflar çekmeyi seviyorum. Yaşadığım coğrafyanın tanıtımına yönelik önemli çalışmalar yapıyorum. Canon 7d ve 5d mark3 fotoğraf makinalarım ile 2001 suzuki vitara aracım ile foruma katkıda bulunmak isterim. Tüm doğa sever arkadaşlarıma Denizli'den selamlar...
 

Merhabalar,

Uzun araştırmalar sonucu bir kısmını buradan edindiğim bilgiler doğrultusunda 1997 model grand cherokee 5.2 aldım. İstanbulda yaşıyorum sadece hafta sonları bineceğim inşallah sorunsuz kazasız belasız kullanabilirim.
 

Merhabalar ; hoşbulduk.. Tesadüf eseri sizleri buldum ama forumda yazılanları okuyunca ve sosyal medya hesaplarını inceleyince iyi ki de bulmuşum dedim. Öncelikle İZMİR de ikamet ediyorum, Öğretmenim, karavan hayatına başlangıç yapmayı düşünüyorum nasıl yapılır, ne gibi bir araç alınmalı, hemen iyi bir araç mı alınmalı yoksa işi öğreneceğimiz küçük ama işlevsel bir araç yeterli mi? ( 50000-100000 arası).. GEZİ bölgeleri nereleri (ege, akdeniz, marmara) kış döneminde nerelere gidilmeli, yolculuk süreleri nasıl olmalı vs vs.. Anlıyacağınız ben bu işin başındayım ve gerçekten bu işe başlayacğım ama nereden başlıyacam bilemiyorum. Tavsiyeleriniz yönlendirmelriniz için teşekkürler
 



selam ben fatih :smiley: kendi çapımda kamp ve uzun soluklu motosiklet yolculuklarıyla(4000 km altı şehir içi gezinme sayılır ) ömrümü tüketmeye çalışıyorum :smiley: 2014 yılında 78 gün YÜZDE 90 lık bölümü kamp atarak Türkiye turu yaptım 150 cc motorumla....fırsat buldukça kaçamaklar yapıyorum 2010-11 yılları arasında woawoa kullanıcı adımla aranızdaydım hesap bilgilerime ulaşamadım şimdi yine aranızdayım.selamlar saygılar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst