Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,263

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965
Selam. Adım Nejat. Aslen İstanbul lu olup Bursa da yaşıyorum. Doğa ile ilgili aklınıza gelecek her hobiye sahibim. Kampcılık, balıkcılık, avcılık, off-road vs vs.... Tam bir amerikancıyım. iki adet 1996 5.2 im ve bir tane de 2003 2.7 im var. aranızda olmak güzel. zevkli ve neşeli paylaşımlar diliyorum.

Etiketler
Herkese selamlar!
Bendeniz Oktay, İstanbul-Fatih'deyim, Araç Takip Sistemleri (GPRS/GPS TRACKER) satışı, Araç/Ev/Ofis/ güvenlik alarm sistemleri cam kapı güvenlik sensörleri vb. imalatı ile uğraşmaktayım.
Araştırma inceleme arayışlarımdan sonra, alsam mı almasam mı diye düşünürken birden kendimi bir 2001/BOXER 1400 350LH sahibi olarak buldum. Alır almaz herkesin yaşadığı sorunlar banada hoşgeldin demeye başladı, bende tabiki sorunların ne olduğunu sanal araştırmaya başlayınca sitenizi gördüm ve derin bilgi dağarcığının olması hemen üye olmamı sağladı. Arabayı aldık hayırlısı bakalım.
Herkese iyi forumlar.

herkese selamlar. ben ankaradan veteriner hekim ilker . yoğun iş temposunda aklı doğada dağlarda olan , hayali dağ başında kulübede yaşamak olan biriyim amatör olarak fotograf kamp ve otomobillerle ilgileniyorum. üç otomobilimin yanına şu aralarda bir 4x4 alma hevesiyle yaşıyorum.

herkese selamlar. ben ankaradan veteriner hekim ilker . yoğun iş temposunda aklı doğada dağlarda olan , hayali dağ başında kulübede yaşamak olan biriyim amatör olarak fotograf kamp ve otomobillerle ilgileniyorum. üç otomobilimin yanına şu aralarda bir 4x4 alma hevesiyle yaşıyorum.

Merhaba hoş geldiniz İlker bey

selam ben fatih :smiley: kendi çapımda kamp ve uzun soluklu motosiklet yolculuklarıyla(4000 km altı şehir içi gezinme sayılır ) ömrümü tüketmeye çalışıyorum :smiley: 2014 yılında 78 gün YÜZDE 90 lık bölümü kamp atarak Türkiye turu yaptım 150 cc motorumla....fırsat buldukça kaçamaklar yapıyorum 2010-11 yılları arasında woawoa kullanıcı adımla aranızdaydım hesap bilgilerime ulaşamadım şimdi yine aranızdayım.selamlar saygılar
Merhaba tekrar hoş geldiniz Fatih bey

Merhaba arkadaslar zonguldak eregliden ben geldim aranıza☺bende off road tutkunuyum zonguldak ve duzce cevresinde etkinlik olursa memnuniyetle katilirim buranin arazileride off road a uygun dag bayir yamac ne ararsaniz mevcut sayqılar...

20150507_170618.jpg

Herkese merhabalar,
İnternette motosikletim için römork aramayla başlayıp, kendimi karavan bakarken bulmam ve devamında bu siteye denk gelmemle birlikte içerikte hoşuma gidince üye oldum.
İşim gereği yıllardır bir çok ülke bir çok coğrafya gezdim ve site de bu sebepten çok ilgimi çekmişti.
Yakın zamanda da ufak bir karavan almak gibi bir planım var, burasının bana çok faydalı olacağı kanısındayım.
Herkese şimdiden iyi forumlar

selamun aleyküm arkadaşlar bendeniz ömer daha evvelden disco kullanıcısıydım şuanda l200 4*4 mü aldımm aranıza katıldım..

merhaba ben de yeni üyeyim. hatta siteye yeni üye olmak dışında, genel olarak gezgin dünyasına da hala çok yabancıyım. tek başına ve grupla küçük ve çok amatör bir kaç maceram dışında pek bir deneyimim yok. eminim, bu eksiğimi kapatmam da bu sitenin faydaları olacaktır.
herkese tekrar selamlarımı gönderiyorum.

Son düzenleme:

merhaba ben ilker.. çok güzel bir site emeği geçenlerin ellerine sağlık... hemen konulara dalıyorum görüşmek üzere :D

Merhaba, ben Ekin.
Ordu'da yaşıyorum, Ordu'yu yaşıyorum diyenlerdenim.
Daha çok seyahat üzerine kurulu hayatım için çocukluk hayalim olan Vosvoslarla başladım yolculuğuma. 71 1302 ile yaklaşık 12.000 km devirip daha sonrasında Pasaklı isminde 1968 model 1300'üm ile yola devam ettim. 9 ay gibi bir sürede 15.000 km yol yaptım ama adeta bittim :smiley: Seyahatlerim boyunca hiçbir zaman otel/pansiyon tarzı yerlerde kalmayıp çadır kurduğumdan benim için çok zor oluyordu. 300 km gidip beğendiğim bir yere yeniden çadır kurmak beni çok yordu. Çadırım da eski askeri çadırlardan olduğundan daha bi zorlandım:smiley:
Tüm bu zorlukları Volkswagen T2 busımı alana kadar yaşadım. 26 Aralık'ta İzmir'den aldığım T2 ile yola devam etmeye başladık. Sigorta fiyatları yüzünden hala sigortamız yapılmadı bu yüzden şimdilik Ordu'dayız :smiley: Herkese keyifli yolculuklar...

Osman Kaptan.51 yaş.Kayseri.inşaat mühendisi
Balık tutmak, dağ tepe geznek , kamp ve av hobimden dolayı %40 off road yapıyorum denilebilir..Herkese selam ve saygı ile...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR