Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,220

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Selamlar yeni uyenizim, çokça incelemeye çalıştığın sayfalarında dolandığım gezenbilir sitesine kaydımı yaptırdım. Burdada üye olan bir arkadaştan defender pick up aldım hayırlısıyla bakalım neler yapıcaz.
Herkese saygılar sevgiler....

merhaba ben hüseyin,
adana ve mersin yöresinden katıldım. uzun yol motorcusuyum, artık asfaltlardan ve şehirlerden vazgeçiğ toprak yola ve doğaya yaklaşma vakti geldiğine inanarak aranıza katıldım. Tekrar herkese selamlar, saygılar.

Arkadaşlar Merhaba,

Şirketteki arkadaşların gazına gelerek alacağım binek arabalardan vazgeçip tozun , toprağın arasına katılmak adına aranıza katıldım .Umarım benim için iyi bir başlangıç olur :smiley:

Merhabalar arkadaşlar,

Enduro Motor(On Road,Off Road) kullanıcısıyım. yakında da off road jip alıp modifiye etmek gibi bir planım var. umarım gerşekleştirebilirim. istanbul da yaşıyorum , denizcilik sektörü

Ben geldiiim... :smiley: Emekli Müh.im. ing.+alm. biliyorum. Ve ist.da Boğazda oturuyorum ama evde ve bomboşşş... :( Bu nedenle karar verdim, 2016da havalar ısınmaya başlarken alacağım Motokaravanla yola çıkmaya e 1 yıl da sürse, tüm Avrupayı gezmeye... Hatta Avrupayı bitirdikten sonra tüm Amerika kıtasını keşfe çıkmaya... :smiley: Zaten bu forumu bulmama neden olan konu da bu ! Motokaravandan tutun da güzergahlara, belgelere, yanıma alabileceğim malzemelere kadar soracağım bir sürü soru var. Deneyimi olanlar destek olursa, sevinirim. :smiley: Hatta benim gibi birilerini arayanlar da olabilir !? Kapım açık, görüşelim. Herkesin yeni yılını kutlarım ! :smiley:

Saygılar.

Merhaba, ben Ekin.
Ordu'da yaşıyorum, Ordu'yu yaşıyorum diyenlerdenim.
Daha çok seyahat üzerine kurulu hayatım için çocukluk hayalim olan Vosvoslarla başladım yolculuğuma. 71 1302 ile yaklaşık 12.000 km devirip daha sonrasında Pasaklı isminde 1968 model 1300'üm ile yola devam ettim. 9 ay gibi bir sürede 15.000 km yol yaptım ama adeta bittim :smiley: Seyahatlerim boyunca hiçbir zaman otel/pansiyon tarzı yerlerde kalmayıp çadır kurduğumdan benim için çok zor oluyordu. 300 km gidip beğendiğim bir yere yeniden çadır kurmak beni çok yordu. Çadırım da eski askeri çadırlardan olduğundan daha bi zorlandım:smiley:
Tüm bu zorlukları Volkswagen T2 busımı alana kadar yaşadım. 26 Aralık'ta İzmir'den aldığım T2 ile yola devam etmeye başladık. Sigorta fiyatları yüzünden hala sigortamız yapılmadı bu yüzden şimdilik Ordu'dayız :smiley: Herkese keyifli yolculuklar...
Siteye yeni katılanlardanım. Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun ! Anladığım kadarıyla yurt içinde geziyorsunuz. Yurt dışında gezmeyi de düşünüyor musunuz ? Tabii yurt dışı seyahatlerinde daha kullanışlı ve konforlu araç gerekebilir çünkü yola çıktınız mı çat kapı geri dönemeyebilirsiniz... :D Evet, Vosvos da hoş, nostaljik araçtır ama ne de olsa, eski teknoloji. Dolayısıyla uzun yollarda çok yorabilir. Sadece debriaja basmak bile yorabilir. Halbuki şimdiki araçların pedalları, direksiyonu öyle mi ? Ayrıca bence uzun yollarda çift şoför çıkılmalı yola yoksa, çok yorulur insan. Neyse, iyi günler ve iyi gezmeler ! :smiley:

Siteye yeni katılanlardanım. Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun ! Anladığım kadarıyla yurt içinde geziyorsunuz. Yurt dışında gezmeyi de düşünüyor musunuz ? Tabii yurt dışı seyahatlerinde daha kullanışlı ve konforlu araç gerekebilir çünkü yola çıktınız mı çat kapı geri dönemeyebilirsiniz... :D Evet, Vosvos da hoş, nostaljik araçtır ama ne de olsa, eski teknoloji. Dolayısıyla uzun yollarda çok yorabilir. Sadece debriaja basmak bile yorabilir. Halbuki şimdiki araçların pedalları, direksiyonu öyle mi ? Ayrıca bence uzun yollarda çift şoför çıkılmalı yola yoksa, çok yorulur insan. Neyse, iyi günler ve iyi gezmeler ! :smiley:

Aracımın debriajı konusunda söz söyletmem, şimdiki avrupa arabalarına on basar :smiley: şaka bi yana gerçekten çok rahat ve yürürü harika. Yurtdışı çıkış yasağım var açıkcası. Yoksa hiç affetmem. Gerçi yurdumda görmediğim yerler varken yurtdışına çıkmayı da düşünmem. Parça değişimi olmadığı sürece motor ve yürüründe elimden geldiğince üstesinden gelirim. O derece alıştım. Teşekkür ederim.

selamlar ben muhlis yeni emekli oldum bir karavan alıcam ama ençok kafama takılan kamp alanlarında günlük bir çok para vermek istemiyorum sizce benzinliklerde veya şehir merkezlerinde karavanla kalabilirmiyim

selamlar ben muhlis yeni emekli oldum bir karavan alıcam ama ençok kafama takılan kamp alanlarında günlük bir çok para vermek istemiyorum sizce benzinliklerde veya şehir merkezlerinde karavanla kalabilirmiyim

güvenli olduğunu bildiğiniz yerlerde kalabilirsiniz tabiki para vs istemez kimse, en önemli sorun hırsızlık vb şeyler olur . iki kere başıma geldi gece yolculuk yaparken uykum geldi uyumak için benziliğe çektim arabamı ve oradaki görevli çalışan her neyse biri geldi dedi burada çok hırsızlık olur dikkat edin tabi uyku falan kalmadı yola devam ettim:smiley:

Kaybolmak için yer bakmaya geldim. saat sabah 06:32 ve ne yazik ki ben daha uyuyamadım.
Mehmet ben bu arada. 37 yasindayim. Yalova'dan herkese selam.
Daha öncesinde cok aradigim bu tarz bir paylasim sitesi bulamadim ve tesadüfen bir ustadin yorumundan buldum ve acikcasi cok memnun kalacagima inanıyorum baya genis icerikli bir forumun taa göbeğinde bulunca kendimi kisa yazdigim mesajimi düzenlemek zorunda kaldim. Kisacasi uzun zamandir aklimda bir sey var doga yuruyusu yapmak kamp kurmak vb bu konuda tam donanimli birilerinden yârdim almak istiyorum. Elbette forumda oncelikle ciddi bir arastirma yapacagim. kamp ve yuruyus konusunda musaitim ilgilenen olursa ulasabilirler.

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri