mogzilla ceyar
a.k.a. mogzilla ceyar
Aramıza yeni katılan tüm üyelerimize selamlar, güzel vakit geçirmeniz dileğiyle. Herkese iyi günler.
Siteye yeni katılanlardanım. Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun ! Anladığım kadarıyla yurt içinde geziyorsunuz. Yurt dışında gezmeyi de düşünüyor musunuz ? Tabii yurt dışı seyahatlerinde daha kullanışlı ve konforlu araç gerekebilir çünkü yola çıktınız mı çat kapı geri dönemeyebilirsiniz... Evet, Vosvos da hoş, nostaljik araçtır ama ne de olsa, eski teknoloji. Dolayısıyla uzun yollarda çok yorabilir. Sadece debriaja basmak bile yorabilir. Halbuki şimdiki araçların pedalları, direksiyonu öyle mi ? Ayrıca bence uzun yollarda çift şoför çıkılmalı yola yoksa, çok yorulur insan. Neyse, iyi günler ve iyi gezmeler !Merhaba, ben Ekin.
Ordu'da yaşıyorum, Ordu'yu yaşıyorum diyenlerdenim.
Daha çok seyahat üzerine kurulu hayatım için çocukluk hayalim olan Vosvoslarla başladım yolculuğuma. 71 1302 ile yaklaşık 12.000 km devirip daha sonrasında Pasaklı isminde 1968 model 1300'üm ile yola devam ettim. 9 ay gibi bir sürede 15.000 km yol yaptım ama adeta bittim Seyahatlerim boyunca hiçbir zaman otel/pansiyon tarzı yerlerde kalmayıp çadır kurduğumdan benim için çok zor oluyordu. 300 km gidip beğendiğim bir yere yeniden çadır kurmak beni çok yordu. Çadırım da eski askeri çadırlardan olduğundan daha bi zorlandım
Tüm bu zorlukları Volkswagen T2 busımı alana kadar yaşadım. 26 Aralık'ta İzmir'den aldığım T2 ile yola devam etmeye başladık. Sigorta fiyatları yüzünden hala sigortamız yapılmadı bu yüzden şimdilik Ordu'dayız Herkese keyifli yolculuklar...
Siteye yeni katılanlardanım. Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun ! Anladığım kadarıyla yurt içinde geziyorsunuz. Yurt dışında gezmeyi de düşünüyor musunuz ? Tabii yurt dışı seyahatlerinde daha kullanışlı ve konforlu araç gerekebilir çünkü yola çıktınız mı çat kapı geri dönemeyebilirsiniz... Evet, Vosvos da hoş, nostaljik araçtır ama ne de olsa, eski teknoloji. Dolayısıyla uzun yollarda çok yorabilir. Sadece debriaja basmak bile yorabilir. Halbuki şimdiki araçların pedalları, direksiyonu öyle mi ? Ayrıca bence uzun yollarda çift şoför çıkılmalı yola yoksa, çok yorulur insan. Neyse, iyi günler ve iyi gezmeler !
Memleket sizin !! Niye kalamayasınız ?selamlar ben muhlis yeni emekli oldum bir karavan alıcam ama ençok kafama takılan kamp alanlarında günlük bir çok para vermek istemiyorum sizce benzinliklerde veya şehir merkezlerinde karavanla kalabilirmiyim
selamlar ben muhlis yeni emekli oldum bir karavan alıcam ama ençok kafama takılan kamp alanlarında günlük bir çok para vermek istemiyorum sizce benzinliklerde veya şehir merkezlerinde karavanla kalabilirmiyim