Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,126,098

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 520 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,958
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben haldun
yurtdışı karavan gezileri ile ilgileniyorum bu konuda olabildiği kadar bilgi sahibi olmak amacım
 

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba abilerim kardeşlerim ;
Ben bu camiaya yeni adım atmaya çalışan biriyim çoook bilgi edinmem ve aracımı seçmem lazım iyi vakit geçirmek dileğiyle .Hoşçakalınn :D
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba!
Ben Batuhan.19 yaşındayım.Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum.Kampçılıkla 3 yıldır uğraşıyorum.Bunun yanında motorsiklet kullanıyorum,bol bol kitap okuyorum,bilim kurgu filmlerini izlemeyi severim,ilk yardımcıyım ve taekwondo sporcusuyum.
Kamp için arkadaş arıyorum.Bütün kamplarımı tek başıma yaptım.Bundan sonra arkadaş edinmek güzel olur : ) .Kamp arkadaşı arayan arkadaşlar için ulaşım bilgilerim
Turkcell hattım:0535 411 84 72 , Vodofone hattım:0531 888 29 41
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba arkadaşlar öncelikle böylesine güzel ve faydalı bir forum sayfasının açılmasına emegi geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :smiley: istanbulda yaşayan erzincanlı eski kasap, fakat şimdilerde yeni gezgin olma adayıyım inşaallah güzel dostluklar kurmak ve paylaşmak üzere uzun zamandır takip ettigim memleketin en güzel forumuna katılmaya karar verdim :smiley: tüm arkadaşlara hayırlı mutlu günler dilerim,, ayrıca freelander 1 e takmış durumdayım bi tane alacagım inşaallah daha önce kullanan veya saygıdeger servis ustalarımızdan tavsiyeler bekliyorum hangi 25 35 bin tl arası hangi motor alalım teşekkürler..... ???
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

seyfettin bey selamlar sizinle daha önce konuştugumuz koltuk döndürme aparatlarını ve tavan havalandırmasını almak için e mail nosundan hesap numarasını yollayabilirmisiniz
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

muammer izmir den' Alıntı:
seyfettin bey selamlar sizinle daha önce konuştugumuz koltuk döndürme aparatlarını ve tavan havalandırmasını almak için e mail nosundan hesap numarasını yollayabilirmisiniz

Seçtiğiniz Havalandırmanın numarasını yazınız.
 




Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Böyle bir sitenin varlığını amatör olarak ,başlamış olduğum, karavan yapımı ile ilgili araştırma yaparken tesadüfen karşılaştım. Muğla da yaşıyorum mobilya imalat işi yapıyorum. bu platforma üyelerine teşekkürler. yapmış olduğum karavanın en kısa zaman da yorumlarınızı almak üzere fotolarını yükleyeceğim.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar,

İsmim Serhan Yenilmez. 1971 İstanbul doğumluyum. Mimar Sinan Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü mezunuyum. 1996' dan bu yana yurt içi ve yırt dışı fuar stand tasarım, üretim ve lojistik hizmeti veren bir firmamız var. Ben de tasarım direktörlüğünü yapmaktayım. Bunun dışında 2000 yılından bu yana sırasıyla MSÜ - End. Ür. Tas. Böl., Kadir Has Üni. - End. Ür. Tas. Böl. ve İst. Tic. Üni. - İç Mim. ve Çevre Tas. Böl. lerinde dersler vermekteyim. 2004-2007 arasında eşimle beraber Toronto-Kanada' da göçmen olarak bulunduk, fakat 2008' de kesin dönüş yapma kararı alıp, geri döndük.

Pederin av merakı ve sülalemin asker kökenli olması sebebiyle çok küçük yaşlardan beri, kara ve su avcılığına yakın olup, silahlar, bıçaklar, zıpkınlar ve oltalar ile haşır neşir oldum. Şahsen bir canlıya silah sıkmayı doğru bulmasam da, bu işi kitabına uygun, doğaya ve ekosisteme zarar vermeyecek bir biçimde ifa edenlerin bu hobisine de saygı duyarım.

Toronto' da yaşarken, oranın eşsiz tatlı sularında Chinook Salmon dedikleri oldukça iri somon avlamak da nasip olmuştu. Yerli sularda ise çoğunlukla tatlı su levreği, alabalık, lağos, akya, lüfer (çocukken, artık boğazda kalmadı) avladım. Sarıyer' de oturmama rağmen Kanada' dan döndüğümden beri sahilden bile balık avlamadım.

Kafa dengi insanlarla hem balığa, hem de ormana, kampa katılmayı çok isterim.

Sevgiler,
S.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar, ben Ömer. İş gereği evimiz arazi oldu. Hayatım doğada geçiyor ve bu sayede de bol bol geziyorum. Sayfayı geç keşfettim hayırlısı :smiley:
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba arkadaşlar,ben istanbuldan Çetin,yeni üyeyım,buraya yazdığımdan tahmin ettiğinix gibi:smiley:selamlar,hoşbuldum..:smiley:
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam arkadaşlar.öncelikle benim gibi sitede yeni olanlara hoşgeldiniz derim.umarım iyi ve kalıcı dostluklar edinirim..

:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,520
Mesajlar
1,519,200
Kayıtlı Üye Sayımız
172,178
Kaydolan Son Üyemiz
sakaryalee5454

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst