Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,082,974

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,957
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar herkeze iyi günler adım batuhan 1977 model bir cj5'şim var bunu biraz toplamak istiyorum ucuz veya çıkma sağlam parcalar satan biryer ve istanbulda cj5 ustası sağlam bir usta nerde bulabilirim parçacı nerde bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
6 silindir 2,500 motor 101-125 bg LPG li bir araç bir kaç eksimiz var.
öernegin arka koltuk çok yukarıdalpg koltugun altında lpg yi nasıl biraz daha aşşağıya çekebilirim ve tentesi kapalı olduğunda arkaya birisi binebilir şuan tente takılı ve arkaya kimse sığmıyor bunu için bir yardımcı olabilicek birisi varmı ?


TEŞEKKÜRLER...
 

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar. Ben Osman, Erzincan'dan katılıyorum size.. Ben 24 yaşındayım. Erzincan'da Kendi işimiz olan, Hotel, Kuyumcu ve Galeri işiyle meşgulüz.. Ve gözlerimi açtığımdan beri OFF-ROAD hastasıyımdır.. Henüz bir arabam yok ama çok yakında olacak Allah'ın izniyle. Zaten siz değerli userlerimizden bilgi alacağım bu konuyla ilgili ;)
Ve son olarak değerli amcam Mesut YILDIRIM'a Teşekkür ederim böyle bir doğa sporunu ruhuma işlettiği için!

TEŞEKKÜRLER

Ruhu, doğayla birleşmiş gönül dostlarına selam olsun..

Saygılarımla
Osman YILDIRIM.
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar ben TAHA ÇAVUŞOĞLU 32 yaşındayım istanbulda ikamet etmekteyim gıda sektöründe işletmecilik yapmaktayım daha yeni birhaflalık cherokee xj 2000 model sahibi oldum. sizleri yakından takip etmeye çalışacağım.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ben levent korucu, bisiklet ile doğada gezmeyi ve işe gidip gelmeyi, seyahat etmeyi seviyorum, nasipse yakında karavan işine gireceğim. karavan hakkında tecrübesi olan forum üyeleri ile bilgi alışverişine girmek istiyorum.
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben izmir den sedat doga sporları ve kampçılık ilgileniyorm bir çok konuda sitenizden faydalandım herşey
için teşekürler
iyiki burdayım iyiki varsınız ;D
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben de bu kervana katıldım bakalım ne olur sonunda, yollar bizi nereye ulaştırır... Biraz teknoloji özürlü gibi görünebilirim, hiç te öyle sanmamazlık etmeyin tamda öyleyim, şartları zorlayarak unuttuğum e-maillerimi iki ayda bir göz atıyorum, unutmazsam tabi. Bu kadar bu günlük yeter sanırım. Adım adım tanışıcaz. Yollar olduğu sürece, gidilecek bir yer vardır...
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Ramazan. Çok uzun süredir takip ettiğim ama bir türlü msj atmadığımı belirtmek istiyorum .Artık ben de yanınızdayım. Uzun süredir merak ettiğim hayalini kurduğum her şeyin nasıl yapılacağını burada okudum ve öğrendim. Teşekkürler:smiley:
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar olsun gezenbilir ahalisine. İsmim Burhan. Dağcılığa yeni yeni başlayan birisiyim. Üniversitenin dağcılık kulübündeki faaliyetlere katılmaya çalışıyorum. Şu anda malzemelerimi tedarik aşamasındayım. Sitede aktif olmamın asıl sebebi budur. Piyasada çok fazla ürün ve fiyat çeşitliliği var. Bunların çoğunun abartılı şişirme fiyatlar olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı hem bilinçli hem de fiyat/performans oranını en iyi seviyeye çekerek alışveriş yapmak istiyorum. Hertürlü yardıma tavsiyeye açığım.
İyi forumlar..
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba...
Ben ibrahim. İzmir de oturmaktayım 24 yasındayım.bi kaç gün içinde bır grand vitara 3 k sahibi olacagım. arac ile ilgili yardımlarınızı ve bos vakıtlerımde aracımla gidebilecegim guzergahlarla ilgili önerilerınızı beklıyorum..
 




Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam ben Özge Ankaradan Vosvos sever biri olarak sitenizdeyim... Doğa yürüyüşleri, vosvosumla birlikte kamplar ve fotoğraf çekimleri hobilerim arasında... Profesyonel olmamakla birlikte keyif insanıyım. Gezmediğim toprak kalmadan ölmek istemiyorum ;)

DSC 6907
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar, ben teyfik istanbulda yaşamaktayım. Soyum rumeli yörüklerinden gelmektedir, bende dedelerim gibi toprağı yurt bilir gözümün gördüğü aklımın erdiği her yere yörürüm. gezenbilir.com paylaşım platformunu hazırlayarak bizlere paylaşma imkanı sağlayan arkadaşlarımada teşekkür ederim.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkese merhaba İzmirden Güney aklımda kalanları hayata aktarma konusunda 4x4 lük bir araca ve bir klavuza ihtiyacım var

Herkese tekrar merhaba
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, ben Kıvanç :smiley:
İstanbul' da yaşıyorum.

Siteye, internet üzerinden, kendime bot araştırırken rast geldim.
Ve istediğim bilgilerin fazlasını, burada buldum diyebilirim.
Hal böyle olunca, bilgi yüklü bu siteye üye olmadan duramadım.

Bu tanışma başlığı vesilesi ile hepinizin geçmiş Kurban Bayramı' nı kutlarım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,490
Mesajlar
1,518,775
Kayıtlı Üye Sayımız
172,150
Kaydolan Son Üyemiz
namso

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst