Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,398

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam, bende yeni katıldım aranıza adım, Doğan 1969 BURSA DOĞUMLUYUM BURSA DA YAŞIYORUM ÇALIŞIYORUM hertürlü heyecan veren sporlardan hoşlanırım.Ama hiç birinide yapmışlığım yok :-[ yeni bir araç aldım (jeep cheroke namı değer kare kasa) kısmetse bu sefer azimliyim gezilere katılacağım.HERKESİN HAYATI İSTEDİĞİ GİBİ OLSUN .

Etiketler

doğan 16' Alıntı:
selam, bende yeni katıldım aranıza adım, Doğan 1969 BURSA DOĞUMLUYUM BURSA DA YAŞIYORUM ÇALIŞIYORUM hertürlü heyecan veren sporlardan hoşlanırım.Ama hiç birinide yapmışlığım yok :-[ yeni bir araç aldım (jeep cheroke namı değer kare kasa) kısmetse bu sefer azimliyim gezilere katılacağım.HERKESİN HAYATI İSTEDİĞİ GİBİ OLSUN .

:smiley:) '' her türlü heyecan ve spordan hoşlanırım , ama hiçbirini yapmışlıgım yok ''

vallahi koptum... ben bir virgule ekleyip kelimeyi tamamlayayım..

, '' ama arabam Cheroke ''

kısa bir hikayede benden..

Ege üniversitesinde okuyan bir genç her gün üniversiteye eski bir skoda kamyonet ile geliyor.. sürekli aynı yere parkediyor.. ve skoda nın arkasında şu yazı var.. '' benim bir de porchem var '' neyse bir iki üç.. ama hep aynı yere parkediyor.. artık bütün üniversite bu hurda Skoda yı biliyor , ve arkasındaki yazı ile matrak geçiyor , oğlan bazen otobüs duragına yanaşıp kız ögrencilerden arabasına almak istiyor.. ama hiç kimse arabasına binmiyor :smiley:) bu aylarca sürüp gidiyor..çocukla matrak geçiyorlar hep..

günlerden bir gün Üniversitedekiler şok oluyorlar..
Çocugun hurda Skoda sını parketti yerde bir Porche duruyor... ve Porche nin arkasında şu yazıyor..

'' benim birde Skodam var !!! ''

Not: yaşanmış gerçek bir olay.

Merhabalar..

81 doğumluyum.. İsmim Kerem , İzmir /Kemalpaşa da oturuyorum çalışıyorum. Şu an kullanmakta olduğum Toyota avensis aracımı satıp doğa ile daha çok zaman geçirmek istediğimden vede off road merakımdan dolayı discovery 1 alma aşamasındayım.

Hem off road hemde araç hakkında bilgilerinizi , yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

Merhabalar ismim uğur 1982 İstanbul dogumluyum İstanbul fındıkzadede yaşıyorum balık avı ile ilgiliyimdir ayrıca offroad a aşırı ilgi duyuyorum inşallah forumdan edinecegim arkadaş ve bilgilerde bi offroad oracı alıcam herkeze teşekkürler.

Aramıza yeni katılan Gezenbilir ailesi fertlerine hoşgeldiniz diyorum, inşallah yolumuz bir gezenilir etkinliğinde kesişir, Doğan beyin dediği gibi
HERKESİN HAYATI İSTEDİĞİ GİBİ SAĞLIKLI , MUTLU ,HUZURLU, OLSUN .

merhabalar.ben özgür. 90lıyım. doğa yürüyüşü ve dağcılıkla ilgilenirim. 20 kmlik yürüyüşlerim 1500 ve 2000 metrelik tırmanışlarım var. usak denizli bölgesinden arkadaşlar iletişime geçebilir. memnun olurum.

herkese merhaba, ben maslakta amerikan yedek parça işi ile uğraşıyorum. Chrysler jeep dodge cadıllac lıncoln gibi araçların yedek parçalarının satışını yapmaktayım. Yıllarca çiftkurtlar ve master servis gibi yetkili servislerin yedek parça bölümünde çalıştıktan sonra, kendi satış mağazamı açmak nasip oldu. herkese selamlar....

herkese meraba. Engin İkinci , yaş 22, Ordu/Ünye, İstanbulda yaşıyorum. Okumaya çalışıyorum. Aranızda yer almak için sabırsızlanıyorum.

herkese merhaba Ben Mustafa Metin Çelik. 33 yaşındayım. çok değişik ilgi alanlarım var hepsi birbirinden farklı doğa sporları da bunlar arasında yer alıyor v-strom dl650 sahibiyim ama yakında ayrılmak zorunda kalabilirim ondan :( istanbulda oturuyorum ama kendi köyüme taşınma gibi bi projem var (motorumla da bu yüzden vedalaşabilirim) fazla başınızı ağrıtmayım :smiley: umarım bi gün bi yerde tanışırız daha iyi anlatma fırsatı bulurum kendimi... herkese bol maceralı günler...

ben muzaffer orman 1963 ankara doğumluyum harita kadastro teknisyeniyim 27 yıllık devlet memuruyum honda pcx motorumla seyahat etmeyi çok seviyorum umarım uyumlu arkadaşlıklar sonucu hoşça vakit geçiririz

selam arkadaşlar. siteye daha evvelden de girer çıkardım. bu aralar daha yoğun vakit harcamak için üye de olmaya karar verdim. adettendir diyerek selam vermiş olayım. Cümleten Selamun Aleykum.

Arkadaşlar Merhaba,

Adnan Şentut, Mersinde yaşıyorum, yaş 40. Özel bir şirketde çalışıyorum.
Yeni yerleri gezip görmek için buradayım. Off-road araçlarına ve Enduro motorsiklere karşı ilgim var.
Doğa = hayat diyorum...

uşak denizli bölgesinde olup doga yuruyusu ve dagcılıga ilgili olanlar bana ulaşabilirsiniz; ) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR