Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,221,478

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 522 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhaba Maceraperest Doğa Düşkünleri Arkadaşlar :smiley: Ankara'dan Aranıza Katılıyorum . . .​
 

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar Gezenbilir Ailesi

10 ay önce üye olmuştum, siteye. iş, güç çeşitli bahanelerle gezenbilir ailesiyle tanışmaya ve siteyi incelemeye zaman ayıramadım.
Kısmet bugünmüş!

İsmim Mehmet Budak. Şimdilik Gaziantepdeyim. yakın bir zamanda memurluk mevzularından dolayı başka bir şehre gideceğim kısmetse. 1.5 ay sonra da 27 yaşına gireceğim. Gezmek-görmek ve keşfetmek benim hayat felsefem. Gezmek konusuna bir kenar süsü yapmak gerekirse Kuzey Avrupalara kadar gittim gördüm fakat şunu keşfettim önce kendi vatanını gez gör ki uzaklara gittiğinde daha donanımlı olabilesin. Kendimce çeşitli rotalar düzenleyip gezmekteyim. En son 1 ay önce kısa bir Anadolu turu altında Malatya-Sivas-Kayseri-Yozgat-Kırıkkale-Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Niğde-Adana-Gaziantep turunu Güney Ekspresi ve Çukurova Mavi Treniyle yaptım. Bundan sonraki hedefim çok büyük ve biraz da zamanını beklemek gerekiyor. Onun için 1 yılı aşkın süredir bekliyorum. 1 ay boyunca Güneydoğu-DoğuAnadolu-İçAnadolu-Akdeniz bölgesini tek başına belli bir rota eşliğinde gezmek. Rotayı açmak gerekirse Şanıurfa-Mardin-Batman-Diyarbakır-Siirt-Bitlis-Van-Ağrı-Kars-Iğdır-Erzurum-Erzincan-Sivas-Kayseri-Ankara-Konya-Isparta-Antalya-Mersin-Adana-Hatay-Gaziantep. Gezi planları ve iller içi destinastinasyonlar kabataslak hazırlandı. Sadece zaman diyoruz.. Zaten bu rotayı oluştururken Gezenbilir Ailesiyle tanıştım.

Lafı fazla uzatmak olmasın!
Gezerim abi, fotoğraf çekerim. Blog yazarım. Gezi blogu yazmıstım AB Gençlik projesi kapsamında, yüzlerce kişiye yardımcı oldum. Yüzlerce derken inan abartmadım. Sadece sayısını unuttum! Arkadaş-eş-dost çevresince Letonya fahri konsoslosluğuyum. Letonya hakkında bilmediğim,araştırmadığım konu çok az. Yolunuz düşerse oralara seve seve yardımcı olurum.. Ayrıca Trekking yaparım. Gaziantepde Kanyon kanyon gezmişliğimiz,dağların zirvesine çıkıp temiz havayı solumuşluğumuz var. Ondan sonra, edebiyatla aramız iyi olup bir kitap çıkarma hazırlığımız da var. Efenim edebiyat-fotoğraf deyip de sinemayı da unutmamak lazım. Amatör bir sinemacı olarak kendi çapımızda yol belgeseli çalışmamız da var. Senaryo kısmına ilerleyen yıllarda gireceğim. İyi bir sinema izleyici olarak film festivallerini kaçırmamaya özen gösteririm.

Yürümeyi çok severim, bir gezgin olarak! 15 saat rekorumu Letonya'da bıraktım. Kendi rekorumu kısmetse Doğu turunda geçmeyi planlıyorum.

Şimdilik bunlar, ee ne iş yaparsın kısmına da. Öğrenciyiz abi, bi sınava girdik memur olacaz kısmetse. Haftasonu-bayram-yıllık mıllık izinlerinde gezeceğiz tabi.

Tekrardan herkese merhaba!
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merheba Ben Araz, istanbuldan katiliyorum

Bugun Mert bey, bizim ev sahibi, bana bu websitei tovsiye ette, kendisi zaten bu website sahibi ;)

ben cok iyi turkce yazmiyorum amma daha iyi konusuyorum, doga sporleri cok seviyorum ve yorus benim en sevdiyim, kac kere kamping da yapdim ve kis sporlari da seviyorum, bir kere da Tekirdagda paragliding tejrobe ettim :smiley: be benim kisa dille majeralarim

doga sporlar katlimaki cok seviyorum, sanirim bu websitedan cok iyi aktiviteler ve arkadaslar bula
 

Ekli dosyalar

  • IMG_8153.JPG
    IMG_8153.JPG
    86.3 KB · Görüntüleme: 142


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ankaradan selamlar.
taze bir motocroscuyum nette birşeyler araştırıken sitenizi keşvettim. ismim eser 35 yaşımdayım, artık gezmeye başlamanın zamanı sanırım...
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Sevgili arkadaşlar ve abilerim aranıza henüz katıldım Ankara da yaşıyorum defender 110 v8 kullanıcısıyım. siteyi kullanmayı öğrendikçe umarım daha fazla paylaşım yapabilirim. herkese sevgiler.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhabalar İstanbuldan katılıyorum aranıza. Kısa süre önce ramazan bayramında tatil yapıcak yerler ararken iznik golunde kiralık çadır ile kamp yapmaya karar verişim ve tatilden doner donmez kamp malzemelerini satın almam bir oldu. Kısaca bir kampta, çadır kampı tutkunu oldum. 2.5 aylık kısa bir sürede bulduğum her boş zamanda İznik - dipsiz göl - şile - abant - yedigöller de kamp yaptım. Bu kamp yerlerini bulmamda, kamp yerleri hakkında detaylı bilgi edinirken bir çok kez gezenbilir.com dan faydalandım. En kısa sürede yaptığımız kamplar hakkında konu açıp gidecek arkadaşlara yol göstermesi açısından paylaşmayı düşünüyorum.
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, ismim Onur. İstanbul'da yaşıyorum. Grand Cherokee 5.2 aracım var. Doğa gezilerini çok seviyorum. Sayfanızı sürekli takip ediyorum ama ilk mesajı yazmak bugüne nasip oldu :smiley: Bilgilendirici konular içinde üşenmeyip yazan arkadaşlara çok teşekkürler.
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Öncelikle S.a. adım Kutay Uçaroğlu. 18 yaşındayım Uşakta yaşıyorum, şuan okumuyorum, çalışmıyorum. Sporcuyum kickbox ve muay thai sporları ile profesyonel olarak ilgilenmekteyim. Ayrıca karavan aşığı bir insanım karavan aşığından kastım sadece doğayla iç içe olmak , campinglere katılmak veya gezilip görülmesi gereken yerleri gezip görmek değil.. Benim asıl hayalim abiler; Devasa boyutlarda eski bir bmc 220 17 alıp onu modern ve orta derecede lüx bir karavana çevirmek , sevgilim ve köpeğimle hayatımı karavanımızda sürdürmek. Ben çok özgür bi insanım. Gelirimide aynı şekilde karavandan kazanmak istiyorum, plajlarda ki beach barları hepiniz bilirsiniz. Aynen onlar gibi bir bar\büfe karavan tasarlatmak ve Türkiyenin tutulan sahillerindeki otellerin herhangi bir tanesiyle anlaşıp kendi mini plaj barımı işletmek istiyorum. Kışında uludağ vb. tatil merkezlerinde hayatımı kazanabilirim. Kendim hakkında anlatabileceklerim bu kadar, kendini tanıtan anlatan arkadaşlara çok teşekkürler herkese sevgi ve selamlar :smiley:

579613 111621335700631 542925315 n
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba,ben ragıp.uzun zamandır off-road merakım vardı sanırım artık yeni aldığım araçla aranıza katılacağım.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba adım haldun ..önce fotoğraf ile başlayan doğa merakım, şimdilerde treking ile bütünleşme yoluna girdi.zonguldak devrek ilçesinde kamu görevlisi olarak çalışıyorum.saygılarımla
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar yeni geldim bir hobim yok
kendimi off road yapmaya vermek istiyorum
direksiyonum iyidir çamurda ve karda fena değilimdir
ilerleyen zamanda bir suziki sj410 sahibi olmayı istiyorum
kısmet bakalım.
ha bir de şairim
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkese selamlar. doğayı yaşamı seven onu en ince ayrıntısıyla yaşamak isteyen tüm doslara merhaba. yaşam boyu tecrübe ettiğim tüm sosyal aktiviteler içerisinde doğaya yaklaşmak onun içinde olmak insanı rehabilite eden mutlu kılan hele 7 yıl lösemi tedavisinden sonra yenileyen müthiş bir devinim benim için. ormanda kamp yapmayı doğa yirüyüşlerini bisiklet turlarını seven silivride oturan bi doğa severim tanışacağımız görüşeceğimiz tüm dostlara şimdiden
sıcak bi merhaba
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,273
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst