Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba arkadaşlar
Ben Murat Emre ÇELİK,21 yaşındayım. Tokat'lıyım,Ankara da yaşıyorum. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri 4.sınıf öğrencisiyim. trekking ve camping le ilgileniyorum. fırsat buldukçada balık ve kara avı yapmaya çalışıyorum
Yürümeye başladığımdan beri tabiatın inanılmaz güzelliğinin içindeyim. Bunca yıl doğada geçirdiğim zamanlar kanımın deli akmasıyla birlikte bende bir serüvene dönüştü
Üniversiteye gelmeden önce ailemle birlikte her haftasonu bir yaylaya yada bi göl kenarına pikniğe giderdik. Babamla küçük yürüyüşler yapıp küçük çocuk sorularıyla babamı bıktırırdım. En ufak haftasonu tatillerinde bile dedemlerin yanına kocaman topçam dağlarının eteğindeki köyümüze kaçardım. Dedem de elimden tutar hiç boş vakit bırakmazsızın dağ eteklerinde,yaylalarda beni gezdirir, ilginç ilginç bilgiler verip değişik hikayeler anlatır,resmen doğaya daha fazla aşık olmam için beni teşvik edercesine eğlendirirdi. Büyüdük büyüdük büyüdük ve sabah erken saatlerde yürüyerek merkezden köye, köyden de yaylalara küçük turlar yapmaya,kışın avcıların peşinde av bahanesiyle o beyaz örtülerin arasında yürüme savaşı vermeye başladık ve farkettimki bunlar inanılmaz bi zevk veriyo bana
Lise çağlarında artık 2 gün 3 gün eve dönmez oldum
tabiki bu işi sizler kadar profesyonelce yapamasakta, abilerimizle birlikte derme çatma çalılardan,dallardan barınağımızı yapıp boyumuzun 3 katı ateşin etrafınada inanılmaz anlar yaşar,inanılmaz geceler geçirdik
inanıyorumki bu fakültede okumamın büyük bir sebebi içimdeki tabiat sevgisi
tabiatın içine girdikçe,o inanılmaz olayları,harikulade ormanları gördükçe içerisinden çıkmak gerçekten zorlaşıyo
Artık tatilim haftasonu bile olsa dahi yaylalarda bi tur atmadan dönemiyorum
hikking ten otobüse geçiyo dönüş günlerim çoğu zaman
haftasonlarımda arkadaşlarımı karagöle,bayındıra,kurtboğazına "piknik" göz boyamasıyla o güzelliklerle bütünleşme iknalarıyla geçiyo
doğada yürümeye başladım,doğada bitirme arzusuylaa diyerek uzuuunca hayat hikayemi özetledikten sonra daha fazla konuşmadan aranızda olmaktan çok mutlu olduğuma ve güzel vakitler geçirmeyi dileyerek hepinize iyi forumlar diliyoruum