Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,435

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkese merhabalar ben Niğdeden Zafer..kamp, doğa yürüyüşü ve bisiklet sporuyla ilgiliniyorum..kamu kurumunda memurum..30 yaşındayım..gezenbilir.com u tesadüfen gördüm..bu tür formlarda ilk üyeliğim.. Niğde ve civarında benimle aynı spor dalarıyla ilgilenen arkadaşlarla tanışmak isterim.. özel msj atabilirler..

herkeze selam adım arda tunca yuzmeyı kamp yapmayı dogayı seyahatı severım arazı tasıtları ve motosıklet meraklısıyım halen honda cbf 600 kullanmaktayım kısmet olursa ranger alıp aranıza katılmak ısterım sızlerın tecrubesıyle ve aktarıcakları onerılerle dogru bır arac alacagımdan emınım herkeze ıyı surusler

Tüm yeni arkadaşlar aramıza hoşgelmişler, eminim aradıklarını da bukacaklardır... :smiley:

Merhaba, ismim Deniz. İstanbul ve Antalya'da ikhamet ediyorum. LR Defender 110 (2.5 benzinli) sahibiyim. Gezenbilir müthiş bir bilgi deryası; çok ama çok faydalandım.

meenet' Alıntı:
Merhabalar, Ankaradan Mehmet ben:smiley: 32 yaşındayım. Yaklaşık 10 yıldır amatörce doğa ve doğa sporlarıyla uğraşmaktayım. Son 2 yıldır ise en büyük keyfim Field Target atıcılığı. Çok büyük bir camia olduğunu gördüğüm, bilginin dolup taştığı bu ortamda olmaktan çok mutluyum, herkeze çok selam. Saygılar

Ailemize hoşgeldiniz.

Merhaba arkadaşlar :smiley: Ben Murat Emre ÇELİK,21 yaşındayım. Tokat'lıyım,Ankara da yaşıyorum. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri 4.sınıf öğrencisiyim. trekking ve camping le ilgileniyorum. fırsat buldukçada balık ve kara avı yapmaya çalışıyorum :smiley: Yürümeye başladığımdan beri tabiatın inanılmaz güzelliğinin içindeyim. Bunca yıl doğada geçirdiğim zamanlar kanımın deli akmasıyla birlikte bende bir serüvene dönüştü :smiley: Üniversiteye gelmeden önce ailemle birlikte her haftasonu bir yaylaya yada bi göl kenarına pikniğe giderdik. Babamla küçük yürüyüşler yapıp küçük çocuk sorularıyla babamı bıktırırdım. En ufak haftasonu tatillerinde bile dedemlerin yanına kocaman topçam dağlarının eteğindeki köyümüze kaçardım. Dedem de elimden tutar hiç boş vakit bırakmazsızın dağ eteklerinde,yaylalarda beni gezdirir, ilginç ilginç bilgiler verip değişik hikayeler anlatır,resmen doğaya daha fazla aşık olmam için beni teşvik edercesine eğlendirirdi. Büyüdük büyüdük büyüdük ve sabah erken saatlerde yürüyerek merkezden köye, köyden de yaylalara küçük turlar yapmaya,kışın avcıların peşinde av bahanesiyle o beyaz örtülerin arasında yürüme savaşı vermeye başladık ve farkettimki bunlar inanılmaz bi zevk veriyo bana :smiley: Lise çağlarında artık 2 gün 3 gün eve dönmez oldum :smiley: tabiki bu işi sizler kadar profesyonelce yapamasakta, abilerimizle birlikte derme çatma çalılardan,dallardan barınağımızı yapıp boyumuzun 3 katı ateşin etrafınada inanılmaz anlar yaşar,inanılmaz geceler geçirdik :smiley: inanıyorumki bu fakültede okumamın büyük bir sebebi içimdeki tabiat sevgisi :smiley: tabiatın içine girdikçe,o inanılmaz olayları,harikulade ormanları gördükçe içerisinden çıkmak gerçekten zorlaşıyo :smiley: Artık tatilim haftasonu bile olsa dahi yaylalarda bi tur atmadan dönemiyorum :smiley: hikking ten otobüse geçiyo dönüş günlerim çoğu zaman :smiley: haftasonlarımda arkadaşlarımı karagöle,bayındıra,kurtboğazına "piknik" göz boyamasıyla o güzelliklerle bütünleşme iknalarıyla geçiyo :smiley: doğada yürümeye başladım,doğada bitirme arzusuylaa diyerek uzuuunca hayat hikayemi özetledikten sonra daha fazla konuşmadan aranızda olmaktan çok mutlu olduğuma ve güzel vakitler geçirmeyi dileyerek hepinize iyi forumlar diliyoruum :smiley:

Yeni gelen tüm arkadaşlara merhaba.Hoşgeldiniz .Topiğimize tüm ankara sakinlerini/offroad ve outdoor severleri bekleriz.Sadece muhabbet etmek isteyenleride:smiley:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.new#new

Merhaba,
Ben Ahmet. Bir Niva aldım dağ bayır dolaşırım umuduyla. Burada da her derde deva çözümler olduğunu biliyordum.
Sevgiler, selamlar

Merhaba

Ben Saim TEKİN..
Aranıza yeni katıldım .hepinizi saygı ve selamlarımı iletiyorum ..

Merhaba

Ben vera eşimle birlikte kampçılık işine yeni bulaştık tabi birde bize eşlik edecek iki yaşında ki kızmız Duru .
Herşey onun için başladı ....

herkese selamlar

VERANIN SERÜVENİ' Alıntı:
Merhaba

Ben vera eşimle birlikte kampçılık işine yeni bulaştık tabi birde bize eşlik edecek iki yaşında ki kızmız Duru .
Herşey onun için başladı ....

herkese selamlar
mutlulukla devam eder inşallah.

Merhabalar, Burdur-Bucaktan Yusuf ben.

Doğa sever, bisiklet ve motor sevdalısı, arazi aracı almaya meyilli bi macera severim..

Evliyim, 1 oğlum ve kızım var, daha ne isteyeyim, ;) herkeze keyifli paylaşımlar dilerim..

Aramıza yeni katılan dostlar sizi forum içerisindeki karavan bölümünede bekleriz unutmayın tüm doğa aktivitelerini yapıp sonunda durulup yapacağınız aktivite karavan kampcılığıdır ;) ;D çokca arkadaş kendi karavanını yaptı projelendirip TSE den onaylatıp tescil ettirdi ve şimdide Anadoluda özgürce geziyor sizde kendi el emeğiniz karavan ile gezmek isterseniz lazım olan tüm bilgi karavan bölümünde var,tek amacımız doğa ve dostluk elimizden gelen tüm yardımı dostluk adına hiçbir maddi çıkar beklemeden yaparız buyrun karavan bölümüne yapılan karavanları ve gezileri yakından görün ;) sonunda eminim sizde başlayacaksınız,ben foruma aldığım CASIO marka saate Türkçe kullanım klavuzu aramak için bakmıştım sonrası malum kendi karavanımı yaptım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR