Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,447

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar

Eskişehirliyim, Afyon'da Üniversite Hastanesinde çalışıyorum. Aracım var, off road kabiliyeti yok :smiley: AFOFF olarak buluşmalarımız mevcut. İnşallah yakında fotoğraf ve videolarımızı paylaşırım burada.

Etiketler

herkese merhaba adım gökçe 33 yaşımdayım,istanbulda yasamaktayım,deniz ve doğa aşığı bırı olarak bende aranıza katıldım,mesleğim turbo tamirciliği,herkese selamlar..

murat' Alıntı:
Evet tanisma konumuzda burda dursun... Her gelen uye kendini tanitsin :p

Ben murat. Gencim, guzelim, sizi uzerim :D
Kisaca su manyagi ve doga ile ilgili herseyin karsimi olan offroad disiplini uygulayicisi diyelim. Motorsiklet, pist, parasut, dalis, kamping,trekking kanyoning ve kayboling :D dahil herseyi yaptim. En son offroad ta karar kildim hepsinin sentezi diye.

Doga da kaybolmayi cok seviyorum, cunku kendimi buluyorum.

Selamlar herkese..yeni katıldım aranıza son zamanlarda off roada ciddi anlamda merak uyanmaya başladı içimde. iyi bir arazi aracı almak için sabırsızlanıyorum.burda da bilgi sahibi oluyorum bir çok şey hakkında.doğa yürüyüşü gezmek tarih doğa keşfetmek amacım birazda adrenalin..heyecanlıyım ve burda olmaktan mutluyum..herkese iyi günler esenlikler dilerim.

Merhabalar..

İsmim Gökhan.20 yaşındayım.Ankaralıyım..Amasya'da okuyorum...

Yüreği ve ruhu özgür olan, kendi kanatları üzerinde uçmayı bir yaşam tarzı haline getirmiş, kendi potansiyelinin farkına varıp yaşamın değerini kavrayan, yüreğinin sesine kulak verip hayatta kendi yerini arayan sıra dışı insanlara, gezginlere, doğaseverlere selam olsun...

merhaba herkese bende istanbulda öğretmenim bu yaz yapacağımız tatil için araştırma yaparken siteyle karşılaştım. gezi notlarını ve duygularımızı paylaşmamız çok güzel çok yararlı bilgiler edindim. gezi sonrası yaptığımız ve karşılaştığımız çoğu şeyi yazıcam tüm hayallerin gerçek olması dileği ile yüreklerinize sağlık...

Merhaba hocam, hoşgeldiniz aramıza. Dilerim aradığınızı bulup, güzel ve keyifli geziler yapar ve siz de bizlerle paylaşırsınız... :smiley:

burada sayfanın her geçen gün artması ne kadar güzel birşey herkese merhaba hoşgeldiniz

Herkese Merhabalar,
Ben Omer Darende Tarsusta yasamaktayim, eczaciyim. Doga ile ilgili tum sporlari ve macera dolu gezileri seviyorum. Aktif olarak trekking, uzun etapli bisiklet turlari ve Tenis oynuyorum . Mersin- Adana bolgesinde bulunan arkadaslarla tanisip ogranizasyonlar yapabiliriz. Herkese hayirli ramazanlar. Simdiden bayraminiz kutlu olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.