Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,468

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hekese merhaba.Ben İzmi'ten Cemil, kamp avcılık ve yandancı olarakda off roadla ilgileniyorum.Siteden bazı arkadaşlarla tanışıyoruz inşallah etkinliklerde herkesle tanışırız.

Ben Efe SARGIN 25 yaşında Antalya'lıyım Doğa ile iç içe olan herşeye tutkuluyum :D Moto cross ve off road tutkunuyum. cross motor sahibi oldum fakat sıradıki off road bir araç olması niyetindeyim. Herkeşe benden selam olsun, teşekkür ederim.

Tüm arkadaşlara merhaba,
Tutkum olan; av, doğa ve 4x4 araçlar konusunda bilgi sahibi olmak ve paylaşımda bulunmak için buradayım. Umarım, varlığım faydalı dostlukların oluşmasına katkı sağlar.
Syg.

Merhabalar, ben aranıza Bursa'dan katılıyorum. Yaşım yirmi üç, yaklaşık sekiz senedir kampçılık yapıyorum. Bir dönem kaya tırmanışı ile de uğraşmışlığım var ama özümde kampçıyım. Güzel ve faydalı paylaşımlar dileği ile...

Merhabalar arkadaşlar,

Bu işlere gönül veren biri olarak bende tam aradığım formu buldum sonunda, google sayesinde bayağı bir keyword'den sonra,

Kamp forum, Dağcılık, Doğa sporları forum yaza yaza gezenbilir'i buldum çokta mutluyum.

Sitenin içeriğine azacık göz attığımda çok geniş kapsamlı olduğunu gördüm buda beni çok mutlu etti ve ilk bu tanışma konusunu aradım hemen.

İstanbulluyum İlgi alanım genişmi geniş :|¨¨

Dalış
Dağ/Yürüyüş
Paraşüt
Rafting
Doğa
Hayvanlar
Astronomi
Uzay Bilimleri
Cool Mode/Oldschool-1200technics(Baseline&Dramkit)
Okçuluk
Motosiklet
Sosyal Mühendislik
Bıçaklar(İşlemeli&Düz)
Silahlar(Tactic,Arazi,Av)
Belgesel(Imax,Discovery,National,BBC,History,Disneynature,3D)
Dürbün(Teleskop,Fristscope)
Zıpkın
Crossbow
Graffiti
Hat
Kıl Testere
El sanatları (Oyma, İşleme, Tasarım)
Bilgisayar(Forum,Döküman,Araştırma)
Fotoğraf(Compack,Digital,Waterproof)
Neopran
Carbon(Fiber)
NPL
İlim(Tasavvuf,Altın Oran,Levh-i Mahfuz)
Basket
Halflife(Tdm,CTF,HLDM)
Baskı(Matbaa,T-shirt)
Yazıcı(Toner,Kartuş)
Berber
Organik(Ürün,Doğal Besin)
Aktar(Bitkiler,Şifa Bilgileri,Sırları)
Dil(Arapça,Osmanlıca,English,Spanish)
Survavior(Hayatta Kalma,Doğada El Becerileri, Yaşam Mücadelesi, Taktikleri)
Şişmek(Görüntüleri, Seyretmesi)

Gibi, tam aradığım forumdayım umarım keyifli vakit geçiririz, Esselâm.

Ad: Tarık
Doğum: İstanbul, Yaş.27
Eğitim: Bilgisayar Öğretmenliği
İşi: Bilişim sektöründe IT
İkamet: İstanbul
İlgi alanları: Alpinizm, Kaya Tırmanışı, Motor ve doğa sporları

Herkese selamlar, Ben Tarık, Marmara Üniversitesi Dağcılık Kulübü üyesiyim.
Doğa aşığı bir gencim. Doğayı ve doğada yaşamı çok severim.
Gerçe site bayaca meşhurmuş fakat ben tesadüfen bir konuyu araştırırken rastladım ve üye oldum.
Faaliyetleri inceledim baya renkli ve eğlenceli herbiri. Bundan sonrakilere musait oldukça ben de kaltılmak isterim, lakin siteden kimseyi tanımıyorum.

Biz Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent) olarak İndigo Motokaravanımızla yılın altı ayı geziyoruz ve gezenbilir'e katılan tüm arkadaşlarımıza ''hoşgeldiniz'' diyoruz. Bizi karavan bölümünün yurtiçi geziler bölümünden '' Çöl Kartalı '' rumuzu ile bulabilirsiniz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.