yuyusa
Ana Kamp
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Senin Karavan tutkunu ve sonrasında ev aldığın konuyu okudum, Hani Kayahan'in bi şarkısı vardı, "bizimkisi bir aşk hikayesi" .. tam olmuş. inşallah daha fazla katılımcı olup, bişeyler öğrenmeye çalışacağım.. 8) Ben duster alıp, römork karavan düşünüyorum tabi ilerde.. zaman ne gösterecek bakalım.. ???
Eyvallah adaşYusuf Aybek' Alıntı:Aramıza yeni katılan dostlar sizi forum içerisindeki karavan bölümünede bekleriz unutmayın tüm doğa aktivitelerini yapıp sonunda durulup yapacağınız aktivite karavan kampcılığıdır ;D çokca arkadaş kendi karavanını yaptı projelendirip TSE den onaylatıp tescil ettirdi ve şimdide Anadoluda özgürce geziyor sizde kendi el emeğiniz karavan ile gezmek isterseniz lazım olan tüm bilgi karavan bölümünde var,tek amacımız doğa ve dostluk elimizden gelen tüm yardımı dostluk adına hiçbir maddi çıkar beklemeden yaparız buyrun karavan bölümüne yapılan karavanları ve gezileri yakından görün sonunda eminim sizde başlayacaksınız,ben foruma aldığım CASIO marka saate Türkçe kullanım klavuzu aramak için bakmıştım sonrası malum kendi karavanımı yaptım ;D
Senin Karavan tutkunu ve sonrasında ev aldığın konuyu okudum, Hani Kayahan'in bi şarkısı vardı, "bizimkisi bir aşk hikayesi" .. tam olmuş. inşallah daha fazla katılımcı olup, bişeyler öğrenmeye çalışacağım.. 8) Ben duster alıp, römork karavan düşünüyorum tabi ilerde.. zaman ne gösterecek bakalım.. ???