Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,468

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yusuf Aybek' Alıntı:
Aramıza yeni katılan dostlar sizi forum içerisindeki karavan bölümünede bekleriz unutmayın tüm doğa aktivitelerini yapıp sonunda durulup yapacağınız aktivite karavan kampcılığıdır ;) ;D çokca arkadaş kendi karavanını yaptı projelendirip TSE den onaylatıp tescil ettirdi ve şimdide Anadoluda özgürce geziyor sizde kendi el emeğiniz karavan ile gezmek isterseniz lazım olan tüm bilgi karavan bölümünde var,tek amacımız doğa ve dostluk elimizden gelen tüm yardımı dostluk adına hiçbir maddi çıkar beklemeden yaparız buyrun karavan bölümüne yapılan karavanları ve gezileri yakından görün ;) sonunda eminim sizde başlayacaksınız,ben foruma aldığım CASIO marka saate Türkçe kullanım klavuzu aramak için bakmıştım sonrası malum kendi karavanımı yaptım ;D
Eyvallah adaş ;)
Senin Karavan tutkunu ve sonrasında ev aldığın konuyu okudum, Hani Kayahan'in bi şarkısı vardı, "bizimkisi bir aşk hikayesi" .. :smiley: tam olmuş. inşallah daha fazla katılımcı olup, bişeyler öğrenmeye çalışacağım.. 8) Ben duster alıp, römork karavan düşünüyorum tabi ilerde.. zaman ne gösterecek bakalım.. ???

Etiketler

Eyvallah adaşım ;D dediğin gibi bizimkisi bir aşk hikayesi ;D ne güzel söyledin dur bunu avatarıma yazayım ;D inşallah sizde arzu ettiğiniz jeepe ve çekme karavana kavuşursunuz kalın sağlıcakla.

Ben Amasyalı Emekli Öğretmen Adil Erdoğan. Sitenizin yeni üyelerindenim. Ben de kendi karavanımı yapmak istiyorum. Bunun için 2005 model İveco Daily 15.6 m3 35 C11 Panelvan aldım. Karavanını kendisi yapanların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. İçinin malzemelerini nerelerden temin edebilirim. Karavanımı Mayıs 2013 yetiştirip, eşimle birlikte aranıza katılmak istiyorum.
Tel: 0505 757 1084

Adil05' Alıntı:
Ben Amasyalı Emekli Öğretmen Adil Erdoğan. Sitenizin yeni üyelerindenim. Ben de kendi karavanımı yapmak istiyorum. Bunun için 2005 model İveco Daily 15.6 m3 35 C11 Panelvan aldım. Karavanını kendisi yapanların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. İçinin malzemelerini nerelerden temin edebilirim. Karavanımı Mayıs 2013 yetiştirip, eşimle birlikte aranıza katılmak istiyorum.
Tel: 0505 757 1084

Hocam foruma hoş geldiniz!.. :smiley:

İlgi duyduğunuz konu karavan olduğuna göre, sizi aşağıdaki başlığa bekliyoruz:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.2535

Cavid Sezen

Adil bey ailenizle birlikte bu büyük aileye hoş geldiniz.Kendi karavanını yapanlar bölümü size yardımcı olacaktır.Aklınıza takılanlarıda hangi arkadaşa sorsanız elinden geldiği kadar size yardımcı olacaktır.Saygılar

Yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.

İyi paylaşımlarda bulunmanız dileği ile.

Merhaba; Zonguldak'tan Noyan Can. ikinci suzukimle aranızdayım. ilki '92 1.6 3 kapıydı. şimdi '95 v6 2000 beş kapı. vaz geçilemez bir sevda oldu bu suzuki. :smiley:

Merhabalar

Ben GÖkhan, istanbulda yaşıyorum 34 yaşındayım. Bilişim sektöründeyim. outdoor sporları çok severim motorsiklet tutkunuyum. alternatif sporlarıda severim.
Abimle birlikte 74 model defender 88 aldık. yürüyor ama çok zor kullanımı. iç bölümler dış taraf ve kullanımı kolaylaştırıcı işler yapmak istiyoruz.

elimizden baya iş gelir. her türlü makinemiz ve çalışma ortamımızda var. ufak ufak bilgi toplayarak güncelleyeceğiz inşallah.

herkese selamlar.

Herkese Merhaba
Yaklaşık iki ay önce 98 model 5K suzuki vitara jlx 1.6 araç aldım. Biraz titiz olduğumdan dolayı aracımla ilgili araştırmalar yaparken gezenbilir.com'u keşfettim, ve çok beğendim. Aradığım herşeyi buldum, gerek parça tavsiyeleri gerek teknik bilgiler detaylı bir şekilde anlatılıyordu. Bende karşılıksız kalamadım ve dün üye oldum, artık bende aranızdayım. Ayrıca fotoğrafçılık ve avcılık hobilerim arasında. İnşaallah doğru yere yazmışımdır biraz acemiyim, tanışma yerini bulmak epey zor oldu doğrusu.

Merhabalar,
yeni arkadaşlar, dostlar hoş gelmiş sefalar getirmişler. Eski dostlara da Selamlar,
Keyifli paylaşımlar dilerim.
sevgili "araz" doğru yere yazmışsınız. Hoş geldiniz.
C.C.

ccanlioglu' Alıntı:
Merhabalar,
yeni arkadaşlar, dostlar hoş gelmiş sefalar getirmişler. Eski dostlara da Selamlar,
Keyifli paylaşımlar dilerim.
sevgili "araz" doğru yere yazmışsınız. Hoş geldiniz.
C.C.

Teşekkür ederim hoşbulduk

Herkese merhaba arkadaşlar. Siteye üye olalı çok zaman oldu ancak tanıtım yazısını yazmak bugüne kısmetmiş. Kısa künye ile kelimelerden tasarruf edelim. Dataylara ayrıca değiniriz

Ad-Soyad: Taner İstanbul
Doğum: 1970, İstanbul
Eğitim: Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
İşi: Bilişim sektöründe orta kademe yönetici
İkamet: Çengelköy, İstanbul
İlgi alanları: Motor ve doğa sporları
4x4 Araba: 98' Suzuki Vitara 5 kapı düz vites
4x2 Araba: 81' Opel Rekord 1.7
Motosiklet : 96' Honda XRV750 Africa Twin

20'li yaşlarda bisiklet turları ile başlayan uzun yol ve doğa gezileri maceralarım üniversite yıllarında devreye giren kampçılık+trekking sevdası ile yıllar yılı iyice yoğrulup 30'lu yaşlarda yerini motosiklete bırakmışken 40'lı yaşlara adım attığımda artık bir 4x4 koltuğuna kurulmuştum...

Çocukluk yıllarımdan beri var olan mekanik merakım ve her türlü (2 veya 4 tekerli) kara taşıtına karşı olan ilgim sebebiyle her zaman oradaydım aslında... Yani direksiyonda...
Ya izleyici olarak bir yarışta, ya ziyaretçi olarak bir fuarda ya da sadece meraklı biri olarak bir sohbetin içinde ya da bir derginin sayfalarında... Öyle ya da böyle hep içindeydim bu sporların, hobilerin

Yaklaşık 20 sene öncesine dayanan doğa gezileri merakımı son 1 senedir yeni oyuncağım 4x4 aracımla icra ediyorum artık. Yazın motosikletten vazgeçemesem de kışın çamura bulanma tutukumu gerçekleştirmekte kendisine eskisi kadar iş düşmüyor pek.

Resim%2520065.jpg

TIRTIL'ı (arabamızın adı bu) alma sebebim başlangıçta ağır offroad yapmaktı ancak şimdilik hafif off-road geziler ile yetinmek daha keyifli ve akıllıca geldiğinden boyumuzu aşan işlere henüz bulaşmadık diyebilirim. Gezileri çoğunlukla eşimle birlikte çadır konaklamalı yapıyoruz. Bazen arka koltuğu eş dost arkadaş ve çoluk çocukla doldurduğumuz da oluyor tabii. İlerleyen günlerde daha çok sohbet etmek üzere şimdilik bu kadar

2012-02-10%252000.33.59.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.