Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,540

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba arkadaşlar,
ben ahmet gökçe. yarı zamanlı ankara(ev) ve yarı zamanlı adanadayım(iş). uzakyol kaptanıyım ve adana yumurtalıkta kılavuz kaptanlık yapıyorum. uğraşlarım motosiklet (yamaha drgstar 650 ve BMW R60 1968 model) ve yelken.

Etiketler

merhaba merve ben. artık bende GEZENBİLİR ailesi içindeyim. Sizlerde kabul ederseniz tabii. Canım ablam olan Derya Bayrak her yerine yazmış GEZENBİLİR GEZENBİLİR bakiyim dedim nedir bu GEZENBİLİR birde ne göreyim tam benlik herkese merhabaaa....

Ne demek Merve , elbette kabul ederiz ve hoşgeldin , ne iyi ettin de geldin deriz :D

merve1903' Alıntı:
merhaba merve ben. artık bende GEZENBİLİR ailesi içindeyim. Sizlerde kabul ederseniz tabii. Canım ablam olan Derya Bayrak her yerine yazmış GEZENBİLİR GEZENBİLİR bakiyim dedim nedir bu GEZENBİLİR birde ne göreyim tam benlik herkese merhabaaa....

Selam,
Ben aranıza yeni katıldım. Balık tutmayı ve kamp yapmayı seviyorum. GPS kullanımı konusunda yardımlarınıza muhtacım.
Herkese iyi günler...

Hunutlu aramıza hoşgeldin :smiley:

GPS ile ilgili her türlü konuyu bulabileceğin ve her türlü soruyu sorabileceğin linki veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=6.0

Ayrıca, yaptığın aktivitelerle ilgili bilgileri ve fotoğraflarını bizlerle paylaşırsan seviniriz.

hunutlu' Alıntı:
Selam,
Ben aranıza yeni katıldım. Balık tutmayı ve kamp yapmayı seviyorum. GPS kullanımı konusunda yardımlarınıza muhtacım.
Herkese iyi ginler...

lada.jpg

merhaba bende altınay 2005 model niva arabam var balık tutmayı resim çekmeyi ve hayatı dolu yaşamayı seven bir kişiliğim var herkeze iyi formlar

Hunutlu,Deliormanlı ve Rıza bey aramıza hoş geldiniz..
Bu arada LadaNivada baya bir derli toplu güzel görünüyor..Güle güle kullanın.

VWCamper,Anıl Özer (anilozer112),Ahmet Gökçe (agokce) ,Merve (merve1903) sizlerde , hoşgeldiniz...
Umarım keyifli zaman geçirir yaptıklarınız bizlerle paylaşırsınız..

Mrb Akadaşlar ismim Semra 1971 İzmir doğumluyum. Özel bir şirkette Muhasebe elemanı olarak Çalışıyorum. Doğa Yürüyüşlerini çok seviyorum. Bu siteye katılmamı ve sizlerle tanışmama vesile olan Öz Murat Arkadaşıma sonsuz Tşk. Umarım benide aranıza kabul edersiniz. Saygılar

060112_151446.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR