Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,340

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

SLM ARKADASLAR BEN İSTANBULDAN MURAT.. İLGİ ALANLARIM AVCILIK OFFROAD VE DOGA İLE İLGİLİ HERSEY .. ARTIK ARANIZDA BENDE VARIM :smiley: GÖRÜŞMEK TANIŞMAK DİLEĞİYLE ... ;)

Etiketler

Murat (avcı34) arkadaşım aramıza hoşgeldin...

Aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünü de bir ziyaret edersen seviniriz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.200

Selam, ben Hale,
Doga tutkunu bir hayvanseverim. Avi spor olarak kabul etmedigim gibi feci karsiyim. Gezmeye, yeni yerler gorup dunyadaki guzellikleri kesfetmeye bayiliyorum.Sporsuz bir hayat dusunemiyorum.Sitenizide vahsi hayati koruma dernegini ararken tesadufen buldum.

Arkadaşlar hoşgeldiniz..Bu sitede bir çok güzelligi bir arada bulacak inceledikçe daha çok seveceksiniz..
Selamlar
Hakan Irıklı

Forumun içeriği ve amacı çok güzel olmuş emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Ben Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği -istanbul adına sizlerin arasında bulunmaktayım. Derneğimiz adına herkese merhaba

Bizler vosvoslarımızla gezmeyi seven, kamplar yapan, doğayı koruyan vosvos severleriz.

Vosça ve dostça kalınız.

Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği-istanbul

VWCamper Aramıza Hoş Geldiniz.

Eski Bir Vosvoscu Olarak. Daha Doğrusu Bir Ordulu Olarak. Aramıza Hoş Gelniz. ;D

Teşekkürler Erdem Bey, Vosvos sevgisi ayrı bir duygu belki yeniden bir vosvos sahibi olur ve yaylalarda gezme imkanı bulabilirsiniz.
Vosçakalın

Anıl Özer ve VWCamper arkadaşlar , Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR