Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,252,650

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gezenbilir.com Ailesine

Hosgeldin.jpg

Semra ,

Etiketler

Sema, ailemize hoşgeldin :smiley:

silda' Alıntı:
Mrb Akadaşlar ismim Semra 1971 İzmir doğumluyum. Özel bir şirkette Muhasebe elemanı olarak Çalışıyorum. Doğa Yürüyüşlerini çok seviyorum. Bu siteye katılmamı ve sizlerle tanışmama vesile olan Öz Murat Arkadaşıma sonsuz Tşk. Umarım benide aranıza kabul edersiniz. Saygılar

Sema sizde hoş geldiniz

Hürmetlerimle
Güven

Üyeliğimden sonra uzun birsüre sizlerden ayrı kaldım nörünüz len uşaklar hele biraz gürlesin bizim obanın delileri (delikanlıları).Yav eyimisiz gardaşlar,haliniz ahvaliniz ne demdir,anlatın gari... :smiley:

silda' Alıntı:
Mrb Akadaşlar ismim Semra 1971 İzmir doğumluyum. Özel bir şirkette Muhasebe elemanı olarak Çalışıyorum. Doğa Yürüyüşlerini çok seviyorum. Bu siteye katılmamı ve sizlerle tanışmama vesile olan Öz Murat Arkadaşıma sonsuz Tşk. Umarım benide aranıza kabul edersiniz. Saygılar

Tekrar Hoşgeldin Semra ,
Bazı arkadaşlarımız ismini yanlış okumuşlarda yardımcı olayım dedim.
0buyutec.jpg

;D

Merhaba ismim Necmettin Kendime ait bir şirkette yönetici olarak çalışan ve bundan dolayı çok canı sıkılan biriyim... İlk iş olarak bir dağbisikleti ve 1997 model grand cherokee 5.2 aldım... sonra web de sizi buldum umarım aldığım bu araç ve bisikleti kullanabilirim. Tur organizasyonlarını sabırsızlıkla bekliyorum...

merhaba ben ebru. 25 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum. doğa dostuyum hepiniz gibi.
yeşil olan her yeri ve çadır kampı hayatını çok seviyorum. herkese merhaba..

Courtney ( Ebru ) ailemize hoşgeldin ve hemen katılabileceğin bir çadır kamp etkinliğimizi duyurmak istedim sana linkini veriyorum :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13671.240

courtney' Alıntı:
merhaba ben ebru. 25 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum. doğa dostuyum hepiniz gibi.
yeşil olan her yeri ve çadır kampı hayatını çok seviyorum. herkese merhaba..

Merhaba adım Aytunç, yeni aldığım 1977 model CJ-5 Jeep ile artık bu serüvenin içerisindeyim. Aracımı yeni aldığım için sizlerele paylaşmak isteyeceğim birçok soru, problem ve konu olacaktır. Şimdiden iyi sabırlar diler saygılar sunarım.

Merhaba; adım Reşat, doğa tutkunuyum artık bu serüvenin içerisinde bende varım. Tüm dostlara selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON KONULAR

Geri