Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,398

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Offroadpassion hoşbuldum :smiley: "Belki ilerleyen dönemlerde Gezenbilir ekibi Limitlerinin Üstüne çıkmayı da düşünür..." cümlesinde bir art niyet yok yanlış anlamayın:smiley:
Bizim grubumuzun adı LimitÜstü ona atfen yazdım.

Etiketler

rots' Alıntı:
Offroadpassion hoşbuldum :smiley: "Belki ilerleyen dönemlerde Gezenbilir ekibi Limitlerinin Üstüne çıkmayı da düşünür..." cümlesinde bir art niyet yok yanlış anlamayın:smiley:
Bizim grubumuzun adı LimitÜstü ona atfen yazdım.
Yanlış anlamadım :smiley: doğrusunu anlamaya çalıştım..Sizin guruba atfen yazdıgınızı da şimdi anlamış olduk, inşallah bizde limitleri yükseltiriz..:smiley:
şaka bir yana:smiley:, gezen bilir içinde gezdikçe birçok değişik konu hobi,yazı ve meraklar göreceksiniz, keyifle zaman geçirip yeni insanlar tanıyacaksınız. Bu siteye girip değişik hobilere merak salanlar, bende dahil olmak üzere yeni keyifler edinen bir çok insan göreceksiniz.
Tekrar hoşgeldiniz.üyeliginiz.hayırlı olsun..
Slmlar
Hakan Irıklı

Rots , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Aktivitelerinin hepsi ile ilgili açılmış başlıklarımız var ve senin de deneyimlerini buralarda görmek isteriz, bizlerle paylaşırsan seviniriz , teşekkürler...

rots' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar...
Siteyi bir tırmanış bölgesini ararken tesadüfen buldum.Ama hiçbişey tesadüf değildir prensibiyle üye olayım dedim.İzmirliyim ve bir turizm ve organizasyon şirketim var.10 yıldır scuba yapıyorum son 2 senedir de apnea ile ilgileniyorum, 2005 ten beri motosiklet kullanıyorum ve son dönemde de tırmanış ve bisiklete karşı önlenemez bir isteğim oluştu:smiley:
aslına bakarsanız bizimde küçük bir gezi grubumuz var burda kendi içimizde çeşitli yerlere geziler düzenliyoruz.ama birlikten güç doğar ve bilgi paylaştıkça artar :smiley:
Belki ilerleyen dönemlerde Gezenbilir ekibi Limitlerinin Üstüne çıkmayı da düşünür...
Şimididen herkese merhaba...

ceranus siteyi inceleyip çözmeye çalışıyorum :smiley: fırsat oldukça gezilerimle ilgili konuları paylaşmaya çalışacağım...

merhaba,
ilk defa bir siteye üye oluyorum ve pek bilgisayar başında vakit geçirmem
açıkçası benim burda ne işim var dedim yazılarınızı okuyunca.... :-\

neyse yine de çok mutluyum buraya üye olduğum için,,,,,
Anlatacak hiçbirşeyim yok ama sormak istediğim çok şey var ......

Tanışmak için geç mi kaldım acaba :D Önce foruma kayıt oldum (takribi 1,5 yıl önce) sonra yoğunluktan ilgilenemedim. Sonra büyük bir atak yaparak 1. Gezenbilir festivaline katıldım. Pek çok arkadaşla yüzyüze tanışma fırsatı buldum.

Tanışamadıklarım için ;
Esra Akeroğlu - 1975 Mudanya
İkamet İstanbul,Teşvikiye.
Moda tasarım ve moda fotoğraf işimiz. Ben şirketimizin Finans ve Prodüksiyon kısmını yürütüyorum.
Face adında 2,5 yaşında erkek bir rottweilerım var. Oğlum diyorum ben ona.
Eskiden de kamptır dağdır tırmanmaktır severdim ama Otellerin köpekle almamaları dolayısı ile face den sonra daha bir kampçı oldum :smiley:
Yüzmek,Amatörce Fotoğraf çekmek ve face le kamp yapmak en büyük zevklerim.
Hoşgeldim :smiley:

Kevser' Alıntı:
merhaba,

Kevser aramıza hoş geldin..Bizimle vakit geçir :smiley: eminim seninde anlatacak birçok hikayen olacaktır.:smiley: Biraz iddalımı oldu ne :smiley: :smiley:
Olsun okadar farkımız..Site içeriginde birçok farklı grup aktivite ve hobiyi yapan insanları göreceksin süper resimler ve geziler göreceksin..(Bitmez)..bence bundan sonra seninde yeni habilerin olacak iyiki gezenbiliri bulmuşum diyeceksin..Hoş geldin...:smiley:

Esra sen aramızdaydın ama yeniden hoş geldin ozaman..:smiley:

Kevser, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Soracaklarını sormaya başlasan iyi edersin sonra zamanın kalmayabilir sormaya :smiley:

Kevser' Alıntı:
merhaba,

Esracığım sen ve Face Ailemize hoşgeldin :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
Tanışmak için geç mi kaldım acaba :D Önce foruma kayıt oldum (takribi 1,5 yıl önce) sonra yoğunluktan ilgilenemedim. Sonra büyük bir atak yaparak 1. Gezenbilir festivaline katıldım. Pek çok arkadaşla yüzyüze tanışma fırsatı buldum.

Tanışamadıklarım için ;
Esra Akeroğlu - 1975 Mudanya
İkamet İstanbul,Teşvikiye.
Moda tasarım ve moda fotoğraf işimiz. Ben şirketimizin Finans ve Prodüksiyon kısmını yürütüyorum.
Face adında 2,5 yaşında erkek bir rottweilerım var. Oğlum diyorum ben ona.
Eskiden de kamptır dağdır tırmanmaktır severdim ama Otellerin köpekle almamaları dolayısı ile face den sonra daha bir kampçı oldum :smiley:
Yüzmek,Amatörce Fotoğraf çekmek ve face le kamp yapmak en büyük zevklerim.
Hoşgeldim :smiley:

Kevser' Alıntı:
esra , hakan , mustafa tanıştığımıza
çoook memnun oldum...
Kevser ilerleyen zamanda seninde gezi hikaye ve resimlerini bekliyoruz..Bu gibi aktiviteleri yapıp buradan paylaşmak ve yorumları almak eminim hoşuna gidecektir..Offroad'a(Jeep/Dağ/Çamur/Muacera :smiley: offroad gezilerimiz/ trips bölümünü incelemeni tavsiye ederim sıkı geziler ve hikayelerini bulacaksın..

Herkese selam, ben Tansel, müzisyenim; doğa ve fotoğrafçılıkla ilgileniyorum, resim çekmeyle ilgili tüyolar veren bir arkadaşımızın sayesinde üye oldum, güzel bir site yaptığınız için teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR