Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,252,860

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Reşat ve Aytunç hoşgeldiniz , Aytunç Yeni aracın hayrlı olsun.. Yeni aldım dedin, küçük bir hatırlatma..Araziye çıkmadan önce alt yapısını iyice bir incelet, gerekli tüm bakımları yap, sonra hafif arazi şartlarında küçük deneyimler ile offroad yeteneklerini geliştir, asla gözünün kesmediği risk içeren pozisyonlara girme, gerekiyorsa çalıyı dolaş :smiley: . kısaca tavsiyelerim bunlar olacaktır..Arazide geçirdiğin her an her engel sana tecrübe olarak geri dönecektir.
Slmlar
Hakan Irıklı

Etiketler

Semra, Necmettin, Ebru, Aytunç ve Reşat arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Off-road'a ilgi duyanları, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümüne de bekliyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.220

Selamlar :smiley:
Adım Gizem.Siteyi geçen sene Erhan önermişti bana,forumdaki nicki phobios olabilir (mi acaba?).Üye olmak bugüne kısmetmiş.
Pek spor insanı sayılmam,daha doğrusu çok efor sarf ettiren işlerden uzak durma eğilimindeyim.Buna karşın hoşlandığım sporlar var tabii :smiley:)
18 yaşındayım,İstanbul Üni. Halkla İlişkiler bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.
Aslen Bodrumluyum,8 yaşıma kadar yaz-kış Bodrum'daydık,ondan sonra tatillerde gitmeye başladım,hala gidiyorum.
Rottweiler cinsi iki köpeğimle mutlu mesut yaşamaktayım.

6 yaşımdan beri binicilikle uğraşıyorum.Şu anda düzenli olarak gittiğim bir yer yok.
Denize ilk kez 6 aylıkken girmişim,bir daha beni çıkartamamışlar :smiley: 1999 yazında neredeyse lisanslı yüzücü oluyordum.
12 yaşımda dalışa başladım lakin kulak problemim nedeniyle ara vermek zorunda kaldım.Geçtiğimiz yaz onayı aldım yine dalabilirim,bu yaz veya seneye yazın tekrar dalmaya başlayacağım.
Tek başıma yürümeyi pek sevmem ama kalabalık bir grupla dağ bayır dolaşmayı severim :smiley:

Herkeze Selam Ben Oksal Onursal.
Gün boyu doğa ile başbaşa sloganı ile herkezi doğaya bekleriz!!!!

Gizem ( Gisem ) ve Oksal ( alpinist55tr ) Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

Doğa ile ilgilendiğiniz için sizleri Doğa Yürüyüşü ( Trekking ) bölümünde Tanışma Platformu (Trekking) başlığına da kendinizi tanıtmanız için bekliyoruz, doğanın keyfini hep birlikte yaşayalım :smiley: İşte linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.40

merhaba ben cumhur, namı diğer djembe.

kendisi bir afrika vurmalısıdır ve ben onu çalarım. afrika müziği dışında latin de çalarım. fotograf çekerim. beni zorlamadığı sürece gezmeyi severim. nefes açma ve ter atma dışında spor yapamıyorum. ellerinize sağlık. çok güzel bir site.

ben hamdi doğa gezilerini sevdiğimden bu siteye takıldım iyiki üye olmuşum hepinize selam

Cumhur (djembe) ve Hamdi (h.ber) Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

Merhaba arkadaşlar...
Siteyi bir tırmanış bölgesini ararken tesadüfen buldum.Ama hiçbişey tesadüf değildir prensibiyle üye olayım dedim.İzmirliyim ve bir turizm ve organizasyon şirketim var.10 yıldır scuba yapıyorum son 2 senedir de apnea ile ilgileniyorum, 2005 ten beri motosiklet kullanıyorum ve son dönemde de tırmanış ve bisiklete karşı önlenemez bir isteğim oluştu:smiley:
aslına bakarsanız bizimde küçük bir gezi grubumuz var burda kendi içimizde çeşitli yerlere geziler düzenliyoruz.ama birlikten güç doğar ve bilgi paylaştıkça artar :smiley:
Belki ilerleyen dönemlerde Gezenbilir ekibi Limitlerinin Üstüne çıkmayı da düşünür...
Şimididen herkese merhaba...

rots' Alıntı:
Belki ilerleyen dönemlerde Gezenbilir ekibi Limitlerinin Üstüne çıkmayı da düşünür...
Şimididen herkese merhaba...
Merhaba Rots siteye hoş geldin..Yazdığın faaliyetlerin hemen hepsini benzer sürelerdir yapıyorum,motor konusunda 18-19 yıl kadar farkımız var..:smiley: Ancak yeni üye oldugun yaklaşık 8000kişilik bir gezen bilirgrubuna.."Belki ilerleyen dönemlerde Gezenbilir ekibi Limitlerinin Üstüne çıkmayı da düşünür..." bu cümleyi yazarken ne düşündün :smiley: anlayamadım. birazda iddalı geldi bana :smiley:..Ama limit de üstüde altıda göreceli bir kavramdır bunu bilirim.....
Siteye hoş geldin, her türlü gezi organizasyon ve resimlerini bekliyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.