Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,166

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hakan Budak. İsoff üyeleri beni zaten tanırlar. Platformunuzu ve gelişmeyi takip ediyorum, buradaki muhabbete de izninizle katılmak isterim.
1996 senesinden beri aktif olarak off-road hobisiyle uğraşıyorum, çocukluktan beri de kamp, MTB, gezi, trek, dalma, fotograf filan filan yuvarlanıp gidiyoruz.
İsoff genel sekreterliği gibi görevler de yaptım. 2002-2007 arası üstad Mehmet Becce ile Suzuki takımında yarıştım. 2004-2005-2006 yıllarında Trophy'ler düzenledik. Yunanistan, Bulgaristan vs. balkanlarda trophy yapıp biraz dağ bayır tepmişliğim vardır.
Bugüne kadar 1 adet Land Rover (dışı land, mekaniği amerikan yapıp rahatlamıştım), 2 Jimny, 1 Suzuki Bandit 1200, 2 Hayabusa, 1 scott bisiklet, birkaç warn vinç, muhtelif çap ve markada lastik, bir sürü çadır buruşturmayı başardım. Yarış ve antrenman araçlarının da buruşturulmasında yardımcı oldum :D.
Şimdi 1 adet 98 ZJ 5.2 edindim, bazılarınız bilir. Hafiften test ediyorum, 2" yükselterek başlıyorum kurcalamaya. B
Görüşürüz.

Hakan Bey hoşgeldiniz.Sizin bilgi ve birikimlerinizi , her konudaki deneyimlerinizi keyifle dinlemek isteriz.Bu arada yeni aracınız da hayırlı olsun.
Sindaşım ( yaşıtım ;D ) Sinan Bey Siz de hoş geldiniz.

Sevgili Hakan Budak (kakuli) arkadaşım, Gezenbilir'e hoşgeldin...

Off-road ile ilgili üyelerimizin daha aktif oldukları, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde de kendini tanıtır mısın lütfen...
Forumumuzda keyifli geziler ve paylaşımlar dilerim...

İlgili link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.200

Yeni aramıza katılan arkadaşlar...... Hepinizz hoşgeldinizzzzz

welcome1.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

merhaba ben ankaradan goksum.Doğadan uzaklaştıkça kendimizden uzaklaştığımızı ve asla dönmek adına bu tür etkinliklere zaman ayırmamız fikriyle buradayım. Tekrar merhaba..

Gezenbilir Ailemize yeni katılan arkadaşlar, ne iyi ettiniz de Ailemize katıldınız :D Ve hoşgeldiniz :smiley:

Merhaba,
Gerçekten dört dörtlük bir site olmuş, emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum.
Ben Sanat tarihi eğitimi aldım ve uzun süredir fotoğraf sanatı ile ilgileniyorum.
Özellikle yapı fotoğrafları konusunda çalışıyorum.
Nikon D80 ve D200 kullanıyorum.
Tanışma faslı için bu kadar bilgi yeter sanıyorum.
Tüm arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum

[size=10pt]2006 yılıda açılmış bi siteye "MERHABA" demek ne kadar doğru bilemem
bundan sonra ben de aranızda olmaya çalışacağım
;D

Kayseriden katılıyorum,bir çok şehir gezdikten sonra 10 yıldır buradayım ....
Doğası ,Erciyes Dağı,ve Selçuklulardan kalma tarihi eserleriyle hoşuma giden ulaşımı kolay bir şehir.

Eskiden beri fotoğrafa olan merakım beni bu zevkli macerayı paylaşanlarla biraraya getirdi ve hiç bilmediğim ,
detaylar amatörlüğümü geliştirmeme neden oldu
2 tane canon var A80 ve S2 IS ekipmanım sadece tripotum ;)

Bunun yanısıra 4 yıldır Ebru sanatı ile ilgili özel dersler veriyorum

Saygılar sevgiler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR