KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Projeler çok kullanışlı ve güzel gözüküyor. Bende baya zamandır çekme karavanla ilgili araştırmalar yapıyorum ama tam olarak net bi çizimde karar kılmış değilim.Elektrik, su ve tuvalet soru işareti oluşturuyor kafamda benim düşlediğim karavan seyahati doğayla baş başa uzun süreler içerdiği için bu ihtiyaçların temini düşündürüyor beni.
Bu arada size kolay gelsin abilerim, İnşallah yakın zamanda projelerinizi tamamlayıp, haklı keyfinizin tadını çıkartırsınız.
Hoşgeldiniz Akifbey,tesadüfen bulduğunuz bu sayfanın geniş içeriğinden dolayı kolay kurtuluş yok içinizdeki doğa sevgisi oldukça,bilesiniz.Forum da ayrı başlık altında bulunan karavan bölümünde'de kendinizi tanıtıp ilgi duyduğunuz karavan ve karavancılık hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.Kolay gelsin
Hoşgeldiniz Akifbey,tesadüfen bulduğunuz bu sayfanın geniş içeriğinden dolayı kolay kurtuluş yok içinizdeki doğa sevgisi oldukça,bilesiniz.Forum da ayrı başlık altında bulunan karavan bölümünde'de kendinizi tanıtıp ilgi duyduğunuz karavan ve karavancılık hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.Kolay gelsin
Hoşbulduk ve çok teşekkürler Enver abi.
Evet kurtuluş gerçekten yok iyiki rastlamışım sizin gibi cana yakın büyüklerim ve diğer doğasever arkadaşlarla tanışmak çok iyi oldu benim adıma, farkettim karavancılık bölümünü yavaş yavaş okuyarak ve sorarak öğrenmeye çalışıyorum. Yeniden teşekkürler.
Selam adım Murat. Doğayı ve gezmeyi seven ama vakit ve nakit bulamayan, 39 yaşında, evli, şimdilik bir çocuklu Mersin' de yaşayan, tarımla geçinen , üniversite okumuş aile babasıyım. Doğa , sporun birçok dalı, macera, ve motorsiklet ilgi alanlarım. Bu sitede hayallerimi canlandırmak ve bir nebze su serpmek dileğim. Burada bizleri toplayan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Merhaba ben oğuz aslen rizeliyim ama istanbulda yaşıyorum.... çok çok çok yeni offroadcıyım )) inşaat teknikeriyim özel bir şirkette koordinatörlük yapıyorum... Amacım haftanın 6 günü yoğun olan temponun stresini atmak için 7. günü doğada kendime ayırmak... buna ilk önce bir lada niva almak daha sonra da gezenbilirden rehberlik bekleyerek başladım...
gelenekselmiş...'ben de geldim' demem lazımmış : ...öğretmenlik okuyordum bıraktım yurt dışına gittim...şimdi yine Türkiye deyim bir yandan okul bir yandan iş devam ediyor...esasında siteyi uzun zamandır uzun zamandır takipteydim ...gayet kapsamlı,faydalı,samimi ve aktif bir site...aracım yoktu bu nedenle aktif olarak üye olmadım;gerçi hala aracım yok;ama bir defender 90 alma aşamasındayım...artık daha sık buralarda olacam...sağlıcakla...