Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,329

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

SAnırım benim site üyelğim gayet serbest bi konu ;) öle gördüm için kendimi burdan tanıtmak istedim..
İsmim merve Çukurova ün.. su ürünleri müh. 3. sınıf öğrencisiyim.
Dalış ve yamaç paraşütü yaptım.yamacı bırakmış olsamda..(vakit sıkıntısı nedeniyle)herzamn sevdiğim bi spor ve imkanını bulursam geri dönmeyi düşünüyoru m.
dalış içinsse o hep devam:smiley:1 yıldız dalıcıyım(cmas).bu yıl devam edip 2. yıldızımı almak istiyorum.. :D
ilgi alanları ortak insnaların paylaşımları herzamn keyiflidir..güzel paylaşımlar diliyorum

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar,
İsmim Elif, fotoğraf ve geziyle ilgiliyim , burayı bu sabah tesadüf ile keşfettim , bakalım site içinde neler keşfedeceğiz:smiley:

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz gezip bilenler ailesine ;D ;D ;D

welcome3.gif

Arkadaslar merhaba. Gezenbilir ailemize hosgeldiniz. Iyi kesifler.

;D birisi mis köftemi dedi
hoş geldin aramıza abicim ismini görünce bile ağzım tatlandı (acaba sulandımı :smiley: )

merhabalar buraya arkadas tavsıyesı ıle geldım zaten doğa yı sevmeyen de yoktur.Insallah guzel vakıt gecırırız

buradaki tüm heyecan, doğa, spor, risk, atraksyon, inovasyon, organizasyon, motivasyon, kominikasyon otomasyon, enformasyon, dekorasyon, senkronizasyon, rezervasyon, rehabilitasyon tutkunu jenerasyonlara selamlaaaaarrrrr :smiley:
(her nakadar hoşlanmadığım ve karşı çıktığım bir durum olsada gördüğümüz üzere fransızcadan güzel türkçemize geçen ve kirletmekte bir o kadar rol oynayan bir dolu kelime var)
yinede tüm bu yazdığım kelimeler bu sitenin ruhunu yansıtıyor sanırım :smiley: emeği geçenlere teşekkür ederim bende.

fransız dili ve edebiyatı okuyan, gezmek, görmek, keşfetmek , hissetmek, ot gibi gelip gitmemek felsefesini benimseyen; pek de kendi halinde olmayan :smiley: bir kızım. her türlü organizasyona heyecanla açığım :smiley:

herkese keyifli günler.

Merhabalar ben Anlara'dan Sibel. Sitenize arkadaşımın karavan sevdasından dolayı üye oldum. Beni zorla üye yaptı. :D :D :D:D(Yanlış anlamayın sakın!) Kültür Bakanlığında çalışmaktayım. Fotoğrafı, klasik müziği, gezmeyi çok severim. Sizin gibi zevk sahibi insanlar arasında olmak çok güzel. Sitenizi çok beğendim. Yapanların eline sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR