Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,329

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

VforVendetta aramıza hoşgeldin. Karıştır bakalım forumu. Aradığın ne varsa bulabilirsin :smiley:

Etiketler

Altını üstüne getiriyorum, merak etmeyin, içimdeki anarşiyi forumun her bir sayfasını talan ederken nasıl hissediyorum bi bilseniz :smiley: bi dur hele, acele etme demekten kendinizi alamazdınız :smiley: ama demeyin olur mu?

hoşgeldiniz, memnuniyetle cevaplarız, ayrıca ARAÇLAR / Land Rover konu başlığı altında aracınızla ilgili oldukça çok bilgi bulabilirsiniz

lespaul' Alıntı:
merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum bende 300 tdi sahibiyim .uzun yıllarımı izcilikle gecirdim ankarada yasıyorum gülşah liderime selamlar .mert bey sizede selam ilerleyen zamanda sorularım olucak.

Hoşgeldiniz siteye, isterseniz bi offroad gezisine gelin de extreme sporlar konusunda bi terapiye alalım sizi :smiley:

VforVendetta' Alıntı:
Altını üstüne getiriyorum, merak etmeyin, içimdeki anarşiyi forumun her bir sayfasını talan ederken nasıl hissediyorum bi bilseniz :smiley: bi dur hele, acele etme demekten kendinizi alamazdınız :smiley: ama demeyin olur mu?

merhabalar biraz geç kaldım ama bu tanışma kısmını yeni gördüm. adım zaten yazıyor 1973 istanbul doğumlu erzincan eğin kökeniyim. mekanik olan herşeye kastalığım çocukluktan başladı ve hala sürüyor helikopterlere aşığım heryerinin herşeyi hakkında bilgiyi bulduğumda okuum ve prtikte otuz teoride ve flight simulatörde binlerce saatlik uçusum var. ralli hakemliği ralli pilotluğu kısacık offroaddeneyimlerim oldu. hep bütçem ölçüsünde ayrıcalıklı araçlara bindim . bende birçoğumuz gibi unimog hastasıyım. 18 yıldır bir mecmuada gördüğüm arazi tipi hazırlanmış mog karavan ile dünyayı gezen ailenin resimlerine iç geçirerek makıyorum. şu anda 1996 model rover 220 turbo 200ps ile gündelik hayatta dolaşma ayrıcalığını yaşıyorum. görünen o ki mog karavanımı yapamayacağım ama kısa bir süre içinde 1991 hymer 51 citroen tarzı alkoven almam kuvvetle muhtemel.trek-bisiklet-çadır --arazi aracı - çadır motorkaravan kamp hayatımı bir süredir dondurmuştum . yeniden dönmeye çalışıyorum.lada nivadan disco II v8e şirket aracı olarak range rover 4.6 hse ve 4.0 dan cherokee 5.2 ye çift kabin 350 lik silveradodan mitsubishi galant vr4 e kadar birçok aracı gündelik kullanımda uzun günlerce araç sahibi veya şirketimin aracı olarak kullanma şansını buldum. her kullandığımında herşeyinin herşeyini öğrenmeye çalıştım.işin özü bildiklerimi paylaşmak için ve bilmediğim bilgi açlığımı aynı zikirdeki insanların yorumundan öğrenmek için burdayım.herkese teşekkürler şimdiden birçok paylaşım aldım.ol bol eğlenelim hayat bir gündür o gün bugündür.saygılarımla

Slm ıyı aksamlar öncelikle boyle bır sıte yaptıgnız için tşk.. ederim.
internette gezinirke rasladım ama harıka fazla vakıt bulamaıyom ama istesem de zaman olmuyor ama fırsat buldukca takıp ediyorum butun herkese slm & saygılar tek kelıme .................HARİKASINIZZ............. ;)
Hosbulduk!

Denizli'den Hale. Denizli'de bulunan trekking gruplarından haberdar edebilirseniz sevinirim.

geçiyodum uğradım...tam gezmedim güzel bir foruma benziyo burası birazdan gezicem. hayatım iş dolayısı ile gezmekle geçti gitmediğim kaza mezra dam kalmadı desem mübala olur :p.umarım faydalı olurum en büyük hedefim arabamla yoldan çıkıp kendim için anadoluyu gezip filme almak öncedende filme aldım ama kendim için değil :(.başkası için bişey istiyosam namerdim!!!

Hoşgeldin parodi...Anodoluyu umarım 4x4 ile gezersiniz...Hani mezra diyince aklıma Off_road geldide :smiley:

merhabalar, bende katılmak istiyorum aranıza, bayağı eğlenceli ve geveze bir ortam gibi :D, uzun yıllar izcilik yapmış 26 yaşında gezmeyi ve macerayı seven mekanik ve elektronik herşeye aşırı ilgisi olan, çadırını tulumunu toplayıp her an yola çıkabilecek ormanda yanan ateşin önünde saatlerce durabilecek, insan olmanın verdiği diğer özellikleri de barındıran bir adamım işte... bir süredir takip ediyordum siteyi, sizlerle tanışmak eğlenceli olacağa benziyor; herkese tekrar merhaba...

Tüm yeni üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz :smiley:

Son günlerde izciler akın akın gelmeye başladı. Hasan abinin bir parmağı olabilir işte ;D

VitaEsMorte' Alıntı:
Tüm yeni üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz :smiley:

Son günlerde izciler akın akın gelmeye başladı. Hasan abinin bir parmağı olabilir işte ;D

Anketteki şıklara bir de "Hasan Abi" ekleyelim o halde ;D

Tüm yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ;)

Jeep34' Alıntı:
Hoşgeldin parodi...Anodoluyu umarım 4x4 ile gezersiniz...Hani mezra diyince aklıma Off_road geldide :smiley:
Hoş buldum.Tabiki 4x4 herzaman!!! bana geçen yıl bulaştı bu hastalık artık normal araba kullanamıyorum çok doktora gittim hatta hocalara okutup üflettim ama nafile hatta ve hatta offroadçu batmaz kalmaz hıdır hocaya bile gittim yok sen iflah olmazsın dedi.Gerçi henüz ağır offroadçu değilim ama ufak ufak planlar yapmaya başladım hatta bu uğurda çok sevdiğim 4x4 aracımı bile değiştirmek üzere (çünkü uzun şasi) yada ikinci araç olarak bir safkan 4x4 bulma arayışı içindeyim.gitmek istediğim nokta aşşağıdaki linkte mevcut bana lazım olan kudret damarlarımdaki asil kanda mevcutmu onu zaman gösterecek.selamlar..........

[youtube=600,470]VjI0mlMu3Qs [/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=VjI0mlMu3Qs ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR