lespaul' Alıntı:merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum bende 300 tdi sahibiyim .uzun yıllarımı izcilikle gecirdim ankarada yasıyorum gülşah liderime selamlar .mert bey sizede selam ilerleyen zamanda sorularım olucak.
VforVendetta' Alıntı:Altını üstüne getiriyorum, merak etmeyin, içimdeki anarşiyi forumun her bir sayfasını talan ederken nasıl hissediyorum bi bilseniz bi dur hele, acele etme demekten kendinizi alamazdınız ama demeyin olur mu?
VitaEsMorte' Alıntı:Tüm yeni üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz
Son günlerde izciler akın akın gelmeye başladı. Hasan abinin bir parmağı olabilir işte ;D
Hoş buldum.Tabiki 4x4 herzaman!!! bana geçen yıl bulaştı bu hastalık artık normal araba kullanamıyorum çok doktora gittim hatta hocalara okutup üflettim ama nafile hatta ve hatta offroadçu batmaz kalmaz hıdır hocaya bile gittim yok sen iflah olmazsın dedi.Gerçi henüz ağır offroadçu değilim ama ufak ufak planlar yapmaya başladım hatta bu uğurda çok sevdiğim 4x4 aracımı bile değiştirmek üzere (çünkü uzun şasi) yada ikinci araç olarak bir safkan 4x4 bulma arayışı içindeyim.gitmek istediğim nokta aşşağıdaki linkte mevcut bana lazım olan kudret damarlarımdaki asil kanda mevcutmu onu zaman gösterecek.selamlar..........Jeep34' Alıntı:Hoşgeldin parodi...Anodoluyu umarım 4x4 ile gezersiniz...Hani mezra diyince aklıma Off_road geldide