Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba, ben en yeni üyeyim
Dağcı değilim, havacı hiç değilim, hayatımda kamp yapmadım, dalmaya da cesaretim yok, rafting istedim ama olmadı, hayatım boyunca yaptığım en heyecanlı şey geçen yılki tatilimde 7 dakikacık süren tekne paraşütüydü, onda da ilk 4 dakikasını "kalp krizi geçirip, öleceğim buralarda kimse de anlamayacak öldüğümü" diye korkarak geçirdim. Ama son 3 dakika çok zevkliydi
Aslında benden önce yaklaşık 70 yaşında bir amca uçmuştu, ona birşey olsaydı bunu da yapmayacaktım ama sağlam indi, sayesinde ben de biraz heyecanlandım işte... Çocukluğumdan beri en büyükm hayalim ip üstünde yürüyen bir cambaz olmaktı, niyeyse insanları böyle etkileyebileceğimi düşünürdüm hep, buna istinaden aslında ruhumda bir çılgınlık olduğunu ama ruhumla bedenimi bir türlü bu anlamda kavuşturamadığımı düşünmekteyim. Ben biraz uzun yazacağım çünkü bu durum içime derttir. Extreme sporları televizyonda izlemeye bayılıyorum, bi kere gokart da yaptım, hayır yani üstelik çok da sevdim ama sonra niye yeniden denemiyorum bilmiyorum, formula yarışlarına bayılıyorum, bu yarışçıların çoğunun adını da biliyorum, hatta ve hatta bilgisayar oyunlarında sürekli birinci bile olabiliyorum ama mesela geçen haftalardaki yarışa çok istediğim halde gitmedim... Niye bilmiyorum, acaba bende bir vazgeçmişlik mi var? acaba boyumu aşan şeylerden korkuyor muyum? Yoksa bu hayatı anlamlı yapmamı sağlayacak olaylardan beni uzaklaştıran kişilerin mi etkisindeyim... O halde niye mi burdayım çünkü bir daha dünyaya geldiğimde boyle bir insan olmamaya karar verdim, o nedenle şimdi sizden öğreneceklerim var, öğrenmem lazım, öğreneyim öğreneyim ki bir daha geldiğimde ben de tıpkı Sibel arkadaşım gibi NO RISK NO FUN diyebileyim. Buyurun arkadaşlar size psikolojik bir vaka
bakalım çözülmeme yardımcı olabilecek misiniz
Çok mu konuştum
Azcık da gevezeyim, bunu da baştan söyleyeyim de sonra demedi demeyin
Hoşçakalın