Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,342

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam
ben zafer makina mühendisiyim mekanik vede teknoloji ilgi alanım unimog ile dünya turu hayalim.Şu ana kadar gerçekleştiremediğim bir hayalimin olmadığını belirtmek isterim.Yazı yazmaya değer bulduğum tek forum başarıyla devamını dilerim.Saygılar

Etiketler

selamlar,

dün gece gzl bi etkinlik sayesinde tanıştık (29.09.07) arkadaşlarla keyifli bir yürüyüş ve fotoğraf heyecanımızı paylaştık..:smiley:
bir sonraki etkinlikte tekrar görüşmek üzere :smiley:

Selamlar ben Gültekin

Sitenizden atilla abi vasıtasıyla haberdar oldum ...

Aslında bi nebze 4x4 deneyiminden gelmeyim dene bilir ( subaru ) :smiley:

Fakat daha önceleri yaptıklarımızı bi halt sanar araba parçalardık yok o beni geçti ben onu geçicem falan filan (tabi ozaman çocuğuz) derken birgün bi baktım ortaköy emniyet müdürlüğü duvarında ekip arabasının üstünde duruyorum çok sevgili validemin ve peder beyin ısrar ve baskıları üzerine ( üç s kuralı ) Bir çok hurdaya ayrılan arabadan sonra bir nissan navara aldım...

Navarayı alırken çok tereddütteydim fakat atilla abinin navarayı kesip biçmesi manevi yardımları ve bana olan desteği sayesinde birkaç geziden sonra sizlere şunu diyebilirim !

BEN DAHA ÖNCE YAŞAMAMIŞIM !!!

İşallah sizlerinde desteği ve yardımlarıyla daha çok şey öğrenip daha çok deneyim kazanıp bir çok güzel şey paylaşa bilme fırsatına kavuşurum ...

Belki gün gelir siz batarsınız ben çekerim : )

Merhaba herkese ben sinem.. fotoğrafla ilgileniyorum..canon eos-30'um var.. bu siteden kameraarkasi'na gelen bi maille haberdar oldum, iyi ki de olmuşum:smiley: Görüşmek üzere...

Selam
Beto Pozanti 1959 doğumluyum Bilgisayar teknik servis ve beyaz eşya tamiri ile uğraşıyorum.
Hobilerim:Kara avcılığı .Su altı (diving),doğa
Fobim :Arkadaşsız kalmak.
İstanbul- Kadıköy Acıbadem.
Saygılarımla.

Beto, Sinem ve Gültekin hoşgeldiniz
Gültekin, offroad gezilerine bekleriz, aracın gerçekten ekstrem bir araç, 37" lastik koymuşun, bi Unimog daha geldi diyebiliriz :smiley:

Valla seve seve gelirim

Tabiki unimog un tırnağı olamazda kendi çapımızda debelenicez işallah gezilerinize benim çocuklardan birini getire billirim ? Çok isterim ama sizler pek istemeye bilirsiniz :smiley:

27102006006.jpg

Grnt055.jpg

Grnt057.jpg

Bu arada kafamdaki proje bu ama daha % 50 sine gele bildim işallah bir gün finale gelebilecez :smiley:

1 inci fotodaki tampon
2. ve 3. dodikler fakat ben daha yüksek düşünüyorum fotodaki lastikler 35" ben 37 goodyear wrangler mtr taktım :smiley:

10c75d4ec14cec192bb6e54868404eff.jpg

CopyofNavaraRaudavatniShoppud.jpg

Navara38034a2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.