Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,218

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ben tarık
tam bir yıldır bu çamurun içindeyim ,daha çok off road deneyimi yaşamak ve yeni arkadaşlarla tanışmak için bende buradayım . herkese selam ederim (bu arada fanatik cj 'ciyim )

arkadaşlar isoff oyularında sapancada tanışma fırsatımız olacak ,şimdiden sabırsızlanıyorum umarım bol çamurlu,sıkı delikanlı etabları olur ............

iyi akşamlar
ben karaelmas diyarından özgür.
gıyabınızda büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpmek suretiyle hepinizin ramazan bayramını kutlarım.

Evet az önce bir Bolu'lu daha katıldı aranıza arkadaşlar.
Bende Bolu'dan...
BOLOFF Bolu Doğa Sporları Ve Off-Road kulübü Kurucu üyelerindenim. Suzuki Vitara Vagon sahibiyim.
Aslen Beden Eğitimi Öğretmeni olmakla birlikte ki 6 yıl yaptım. 2 yıldır MEB. EĞİTEK Bilgisayar Formatörlüğü, 9 aydırda Türkiye Eskrim Federasyonu Asbaşkanlığı yapmaktayım.

SLM Ben istanbul bayramapaşadan Feridun
Öncelikle geçmiş ramazan bayramınızı kutlar hayatta her gününüzün bayram tadında geçmesini dilerim.
Forumu yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum bu sıcak ortamın içine girme istedği duydum ve burdayım.
İst yaklaşık olarak 18 yıldır jant düzeltme işiyle uğraşmaktayım 7 yıldır 4x4 kullanmaktayım.
Av ve yaban hayatını yaşam tarzı olarak benimseyen biriyim.
Aranızda güzel diyaloglar kuracağımı umuyorum SAYGILAR..
photo0010ajh2.jpg

Merhaba ben Onur. Şu ara aktif olarak motosiklet kullanıyorum. Ama öncesinde yelken, dağcılık, dağ bisikleti,off-road ve havacılık ile ilgilendim.
Şu ara off-road konusu yine aklımda ama 3 sene kullandığım ve beni oldukça yormuş 1975 LR Seri 3 macerasından sonra akıllanarak, mantıklı bir seçim yaparak tekrar bir 4x4 alsam mı hesapları içindeyim.
İstanbul'da yaşıyorum. Mesleğim fotoğrafçılık. Özellikle doğa sporları fotoğrafları çekerken ruhum dinleniyor...

Karşılamanız için teşekkürler.
Naçizane bir önerim var.
Acaba Tanışma bölümü yapılp alt başlık olarak her üye kendini farklı bir başlıkta tanıtsa iyi olmaz mı?
Gerçek dünyada tanışmak dileğiyle.

Merhaba arkadaşlar ben İstanbul dan Cemal ÖNEN,bir şekilde forumunuza katılıp üye oldum ve konular ilgimi çekti.Benim şu an arazi aracım yok 6.nivamı geçen haftalarda sattım yeni bir araç alana kadar araçsız off-road cuyum. Benim off-roadla ilgim genelde avdan dolayı geliyor.Yaşım 40 ve güzel muhabbetlede buluşmak dileğimle.Birde son nivamdan resim eklemeye çalışacağım.İyi günler.

149qr6.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR